【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike

【第一百一十四章】

今晚SASA特別地著住空姐衫同我係佢屋企做,怪得佢同屋分組既空姐今晚都唔係度。

「乘客今晚可以係度過夜~~」穿上空姐服既SASA同托盤拎出兩杯紅酒出黎。

「THANK YOU~」我一手去扮去拎,但臨近去到盤邊時我隻手冇停下,而係伸到空姐SASA既屁股用手一揸。

「呀~~~ 客人~~~ 唔好抽水啊,我話比公司知架。」空姐SASA扮出一臉驚慌的樣子。

我另一手分別拎起兩杯酒放到茶儿上,笑口淫淫地說:「好啊~ 你咁講比你公司知咩? 你唔信我投訴你搞到你工都冇得做咩?呵呵~」本身放係佢屁股上既手移上空姐SASA條腰。

「唔好啊客人…… 唔好投訴我。」

「咁你要識做!!! 嘿嘿~」我雙手將空姐SASA拉下跪到梳化。「坐上我度。」

空姐SASA將自己制服裙拉高後方面坐下。

「依????」我大喜:「點解空姐會著吊帶絲襪架? 咁壞既~~」

「客人鐘唔鐘意我著住吊帶黑絲啊?」

「鐘意啊。 鐘意你著住黎比我吊。」右手不停撫摸佢絲襪同吊帶部份。

「好啊…. 吊我啊客人…」空姐SASA邊用下體磨我巨龍邊飲下紅酒。

但佢冇將酒吞下去,而係吻向我,再將紅酒用嘴巴餵到我嘴裹。

紅酒跟舌頭一同滑到我嘴內,我地兩舌互相交接,紅酒餘香係口內迴盪令我越發興奮。

「啊~」被我扯開外套既空姐SASA既興奮又擔心:「唔好扯爛我件衫啊….」

我一頭裁到SASA白色底衫,軟軟的胸部完完全全地將我個頭包著。

SASA好主動將我既頭壓入佢豐乳之中,另一隻手將我褲拉下,隔住底褲既巨龍磨擦自己下體。

我按捺不住將空姐SASA上衣都爬光,只餘下制服裙同吊帶黑絲仲有條黑色T -BAG底褲。

「做咩咁淫賤著T-BAG啊今日!!」

SASA說:「今日要比客人你搞,咪著T-BAG等你興奮D!」話口未完空姐SASA從我頸吻下去。

同佢做愛可以好享受,主動既SASA著上空姐制服份外淫賤。 SASA拉起我條衫吸舔著我兩邊乳頭,同時又拉開我底褲不停上下套弄著變得硬如鐵塊既巨龍。

「呀…好正啊…」主動既空姐SASA運用著恩勤既態度同技術去令我依個乖客去用心服務。

「客人等我一陣。」空姐SASA跑入房從行李中持出一盒小東西比我叫我打開。

「噢…」我眼前一亮的:「真係買左….」係震蛋。

我二話不說想將震蛋放到佢小內褲中。

「啊」SASA制止左我:「洗一洗先~」

佢將震蛋拎入洗手間清潔。

係SASA入左洗手間期間我將茶几上果杯酒一飲而盡後,SASA電話震動了一下。不以為意的我望了一眼。

【It was so nice to meet U in Tokyo. What a crazy night sexy baby. What is ur roster?】

我大為震撼!!! 明顯地係一個男人搵SASA! 係同事?!

我唔知道佢地尋晚有幾瘋狂,但一定係一D成人野吧????

我好失落……

「OK啦客人~~~」空姐SASA清洗完震蛋出黎。「洗淨左可以用啦~~」

「你洗左自己下面未?」我嚴肅地問SASA。
sp 啫, yanny 先係主菜
唔通Joseph又啱
如果係咁,SASA應該會話大家都係player 各取所需
Push
Sasha都係適合做肉便器多啲
啱呀 萬手閪真係做sp就夠
好掛住Connie

【第一百一十五章】

一想到sasa背住我有同身二個男人有野,我就好嬲。

「啊! 呀...」被我大力吸啜乳頭嘅sasa激烈地呻吟:「大力啲,啊...!」

死臭雞! 我用力啜另邊用力揸佢個波。

終於佢感到痛楚了:「啊... 細力少少揸我..!啊 痛呀~」

話口未完我用牙輕輕咬佢乳頭。

「點啊,爽唔爽?」

「少少痛,可唔可以溫柔一啲?」sasa祈求我可以溫柔一啲。

但一想到佢背住我同另一個男人有嘢我真係好難落咗度氣。「同我含!」

同時佢亦希望我賴佢下面,轉身將個西放到我面前。

平時我係會諗都唔諗用調理係咁奶佢,但今日仲係覺得特別嘈特別嘔心! 望到佢個西就會想起佢比WhatsApp入邊嗰個人搞過。

話說我見到Profile picture嗰個人好似帶住頂機司帽,唔通嗰個人係機司?

令我想起有段網上流傳嘅片,就係有個空姐疑似係飛機控制室度含個機司。

當然果斷片入邊嘅主角唔係sasa 但我不禁想起可能sasa都有係控制室入邊同機司含到射。

我一手拎起震蛋一下隊入去佢下面,扭動開關制。

[滋~滋~滋~]一下一下有有規律既震動聲音傳出來,sasa呻吟聲跟隨普震動高低起伏有秩序地發出。

「唔呀呀... 好痕...好急尿...呀...」

佢真係又淫又賤! 我刻意將震動力動加大。

「啊啊呀...」sasa 興奮地叫着。「夠啦... 啊....好急啊!」

佢將震蛋拉出黎:「呀...好急...」sasa走左入廁所。

我再望佢電話,再傳來果個機司既whatsapp:[wanna sex with u now, Clare u free to come xxx hotel?]

明顯得不能更明顯了吧?

「岩岩突然好急,屙咗了好好多...」

「快d含返硬我。」我命令佢幫我。

佢一將我巨龍放入口中我就捉實佢個頭係咁chok。

「唔唔唔」佢完全出唔聲,只有用力撳住我大髀唔反抗。

但佢始終唔夠我大力,最終我直接喺佢個口入邊射咗。

「嗚呀...」

「唔...!衰人啊! 做咩係我個口度射啊!」sasa怪責我,佢立即拎紙巾抹咀。

「個鬼佬機司同你咩關係?」我好反感,一諗起佢同個鬼佬有嘢,唔知佢會唔會有性病上次同佢喺山邊仲冇用套都唔知自己會唔會賴嘢!

「唔.... 你偷睇我電話!」俾我揭穿了,佢又責怪我偷睇電話。

天下間係咪所有女人做錯野都一樣會怪人哋偷睇佢啲嘢破壞咗佢好事?
Ching咁冷門角色都掛住
唔講都唔記得係邊個
between, Kristy會唔會有報應或後悔見異思遷?
咁當然男豬都應該會有報應啦

【第一百一十六章】

「依家係你出面有第二個男人啊,你話我偷睇你電話!?」我大條道理去話SASA。

不過我蝕左。

SASA反駁:「我有第二個? 你自己有女朋友仲黎搞我,依家你怪我出面有第二個? 你冇野下話?」

「…..」一時之間我冇得反駁佢。的確,我一開始已經係有女朋友在先,點講都係蝕。 唯一可以有得講既係一樣野:「我咪講左,我會同佢分手。 我對佢冇感情!」

「你要呃我呃到幾時?」SASA怪責我:「DAY 1你已經話對你女朋友冇感情,依家兩個姆月啦,你係愛我既就唔會咁拖住我啦。」

我想唔到自己又被SASA睇穿左。

「….咁你都唔可以係出面有第二個…」

「SORRY! 你先係第三者啊。」

第三者…. 我先係? 聽到SASA咁講我真係好灰好SAD! 真係冇諗到自己係介入左SASA同機師既人….

但細想一下機師好似同佢對話有少少問題:「我係第3者? 個機師似係同你玩玩下當你SP姐。」

機師同SASA講又想見佢又叫佢上酒店,唔似係一般情侶既對話。

「…. 係啊。 我同佢係SP關係! 咁又點? 你都係當我SP姐,你有咩資格怪我?」SASA唔知講大話。

「…. 你意思係?」我想了解多一D佢。

「…. 我同Chris (應該係機師個名)已經KEEP住關係一年,係之後識左你先同你搞左! 」SASA眼神有點愁眉不展的:「我唔係冇比機會你,我已經問左你當我係咩…只係你唔放棄你女朋友,咁我咪KEEP住同阿Chris一齊。」

我冇諗到SASA係咁諗法。

SASA見我冇講野又再講:「唉…. 你係接受唔到就算。 大家當冇識個對方就算。」

佢要放棄我…我唔想被佢拋棄。 所以我抱住佢:「….我愛你…. 我會同阿LING分手,你….可唔可以唔好再同佢咁發展落去……..」

「……. 算啦,你唔好呃我…呃自己!」SASA將我橫抱佢既隻甩開:「我都唔怕講,令我想同你一齊既一個誘因其中一個係因為KIMMY! 因為KIMMY搶走左Issac!」

Issac… 我估就係Kimmy個機師男朋友(KIMMY其實做左Issac既第3者)「你意思….」

SASA冷笑一下:「KIMMY同左Issac一齊,令唔少人失望。 你知唔知本身Issac都想同我一齊,但轉個頭就比Kimmy搶走左佢。 所以,我要搶走返佢既野,我要報仇。」

我大驚同時有點失落:「即係話如果果日係酒吧,唔係見到我同Kimmy一齊,你都唔會接受我….?」

「…… 唉…. 係又好唔係又好啦。 我地算啦都係,你唔肯放棄你女朋友我地都冇得發展落去。 如果你係要迫我做決定,我只係選擇我地唔好再一齊啦。」

「….」我唔知自己個樣係點,但一定係好難睇。 要同佢一齊就要同阿LING分手,但我想講如果分左手同SASA一齊又點? 佢係出面有個鬼佬機師SP,我又真係可以放心地同SASA一齊?相信佢唔會係外地同鬼佬搞野?

「選擇權係你手上唔係我度。 你如果係放手,咁我咪唔再搵阿CHRIS! 如果唔係,唔該你唔好阻住我,我依家要出去唔該你離開。」
男主角真係低能,SASA 鬧得佢啱啦。
一早當佢sp咪算囉
搞咁多野自己攞黎衰
各取所需咪算數,又唔係揀老婆
損友Joseph講得啱
斬得纜啦 過人世咩
都幾L賤,自己瞞住條女屌閪就得,個sp同第二個人扑嘢就係臭雞
男豬真係上一個上一課
成日輸個勢 灑脫咪好囉
做player就應當有做player嘅態度
男主仲未到浪子lvl
過埋今次應該會

【第一百一十七章】

我好後悔離開左SASA屋企,好後悔睇左佢電話。 如果我扮見唔到佢同鬼佬機師既對話,依家就同佢玩梗震蛋。

一日最衰自己!

唔係自己8。 唔係自己沉唔住氣。 唔係自己下唔決主意放棄阿LING…自己一早已經同左SASA一齊…

我係咁諗。 不過講起機師,我真係好似比唔上,人地一個月份糧可能多過我半年人工。 又係錢… 錢真係萬能。 仍仲要係鬼佬,有得食D港女都係食洋腸吧? FUCK!!!!

啊。 我諗到自己有一樣野一定比條死鬼佬有優勢!! 真係交稅一定比佢少,支出少好燃多。 哈…哈…. 我開始自我安慰起來。

唉….有樣可以慶幸自己仲未同阿LING分手,仲有人係身邊可以陪自己,冇咁慘情。

正想搵阿LING傾下計時我竟然想起Kimmy。 Sasa講佢同我一齊有個原因係佢見到Kimmy同我好似有得發展,Sasa為左報復Kimmy同左個香港機師Issac一齊要同我發展。(哈…又係機師…. 有錢真係玩晒。)

到底Kimmy依家同果個Issac點? 係唔係仲做梗第3者? 定係仆街Issac同我一樣咁仆街一拖二?

依家我想起Zoe,佢可以好決斷地放棄我,佢知道自己同我唔可能發展落去,所以離開左我。 而Sasa都好決斷知道同我冇可能要做左決定。 Kimmy明知自己係第3者但都唔選擇離開個仆街。

點解被放棄既人總係我?

最最最令我在意既係Kristy! 自己有關心幾細心幾愛佢都係冇結果。

結論係,第一,自己窮冇錢真係冇得玩。 第二,自己唔夠賤唔阿仆街玩女不成反而玩反自己。

不如返去阿LING身邊,安安份份同佢結婚算啦。 同佢一齊先可以安心,唔會怕佢出去偷食唔會怕出街比人見到。 加上家人都好鐘意阿LING,我應該都係走唔甩架啦….

之後我修心養性安分守己咁同阿LING一齊。

我既故事就係咁完左啦,所有野都完啦….
咁就完左成個故
應該未完
報復社會啦男主仲係咁左膠
快啲進入下一個角色!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞