【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
係公司好忙打唔到文
等你
推推
Push
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十二章】

【家明視覺】

Kristy 同我分手係我人生中既痛令我畢生難忘,被出賣後個心拿到實既苦楚竟然再次出現。

唔明點解會有被出賣既感覺,自己同Vivian都冇任何關係可言,只係同事關係。 同佢只係比較多野傾同一齊食過飯,只係我諗多左少少野自以為自己同佢有可能。

自己又會自責,如果對Vivian有興趣又何以要對佢講果番下流既說話? 要求佢同自己搞野…

「唔係…」係細小既劏房單位浴室內以花灑淋身冷靜思緒時突然想到,Vivian話自己冇拍拖! 岩岩見到佢同果個有錢仔一齊,仲諗住會唔會係佢男朋友! 但以依幾日相處同佢既行為表現睇又唔似係有男朋友。

唔通佢呃我? 一邊係我面前扮乖女,而另一面自己就有SP又或者係玩家?

一諗到依度又會覺得自己比佢出賣!!!! 個心又刺痛左一下。

花灑既水不停從我頭頂沖洗下,係一個轉身都有多少難度。正坐係屎塔上一邊”享受”住熱水既我心裹一D都唔享受。 廁所細到係屎塔行一步已經可以錫到洗手面盤對上既鏡,我正係依個小小空間中沖身。

抹好身後只需兩步距離就可以行到去張床度。 比細得可憐既超細劏房比較,我依度有近200尺,間左一個廳連廚房及一間細小既套房…. 算係劏房中既豪宅吧?「哈….哈…」訓係床上既我冷冷笑了一下。

我只係一個大公司小職員,住劏房迫巴士。 人地就係一個職業兒子吧? (我估),車入就揸車相信住既地方點都比我大吧?

自己係Vivian都應該識選擇…. 心中萬分不服氣。 但又點? 我可以做D咩? 自己既將來都唔似會有咩突破,可以搵到大錢住靚樓。 Vivian似乎離我越來越遠….

我依種人一D都唔岩拍拖,唔岩結婚…一來只會害左人地下半生。 二來…. 我真係唔想再受傷。 內心對失去鐘意既人果一種感受一D都唔好受。

「…..」 但唔知咩事自己又打比Vivian… 不自覺拎起電話打比佢….

響左一段時間,佢冇聽…. 有咩原因唔聽電話…. 「唉…..」 早已有心理準備佢唔會聽。 但又好期待Vivian會接我電話…. 好想佢聽代表佢冇同果個男人去左時鐘酒店歡愉。

但結果冇令我”失望”… 我真係好失望….
響巴加油
加油加油 我哋等你
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十三章】

【家明視覺】

未至於整晚訓唔到,但唔係訓得太好,總係諗住Vivian。 又回憶起往事,身邊既女人。

係時代唔同左? 定係我條命就係咁不幸!? 女人總係好花心地瞞騙,不倫係騙我定係騙自己另一半。 Kristy背叛我係因為佢老婆反對我依個窮L;Zoe同我一夜情係因為佢未婚夫偷食;SASA同Kimmy之間既關係都原自鐘意同一個男人我只係佢地爭男人既一個後續。

面對Vivian我竟然有一點天真地愛上佢…

天下間女人都唔係好人,唔會認真! 又或者咁講,自己係男人都知道多少男人既心,就好似自己老豆一樣結左婚生左我唔係都出去偷食嗎?

世界上只有自己唔會出賣自己!!!

想著想著,我就不自覺合上眼訓左。

【DDO DOOO】我被電話嘈醒左,原來已經係下午點幾鐘。 申一申懶腰既我拖拖然去拎起電話一睇!

我多少有點希望係Vivian打黎,但世事就唔係咁理想。 係阿媽打黎話今晚家姐返去食叫我都一齊返去飲湯。 或者唔會出賣我既女人就只有阿媽同家姐吧?

食左個飯就出左去。 漫無目的地只係想亂行一下…. 但雙腳就不自覺的行返去尋晚酒吧附近。

冇咩特別,只係咁岩行左去果面,反正返阿媽屋企都係順路姐。 咁又望下會唔會又見返果條有錢仔架車啦。

架車已經唔係度。

係好事? 應該係吧,如果架車仲係度,我一定會係附近等到佢地出黎,黎個人贓並獲。 見唔到佢架車我舒了一口氣。

返到媽度食飯閒話家常,佢地都係關心我有冇拍拖既事。 感情問題我一律避而不答。 根本冇野好講,唔通同佢地講我唔想拍拖我唔信愛情?

食完飯後準備離開前,我收到電話。

VIVIAN…. 係佢。
Kristy背叛我係因為佢老婆反對我依個窮L

響巴返嚟喇

又比你捉到
推推
推吓山區巴先
又蒲頭想比人推
文呢?
推推
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十四章】

【家明視覺】

「喂?」我接左佢電話,冇諗到佢會打比我。

「你點解會同我講咁既野?」Vivian語氣帶點責備之意咁問我。

當然我GET到佢意思係問我做咩要開口問佢搞唔搞野,但為左唔好有咩誤會我問:「你意思係咩?」

Vivian語氣更為不滿的:「做咩要撩我去搞野啊?!!! 咩我依家個樣真係咁隨便咩? 定係我個額頭刻左淫賤兩個字係度?」

「…..」係啊你個樣真係好淫好令我好難控制自己:「對唔住啊… 我知自己咁講真係好賤格。」但依家講咩都冇用,佢要怪我要鬧我都只可以硬食。

沉默片刻Vivian再講:「對唔住? 咁你又叫我同你搞野? 你當我係咩啊?」Vivian有點激動咁問我。

我真係唔識點去答佢。 我好想同你搞野啊!!! 冇理由咁講吧? 明顯佢好嬲我對佢講咁下流既野,正常女人都係會嬲。

「我係唔係真係咁淫蕩既人? 你地D男人都咁鐘意撩我搞野?」

D男人? 即係尋日我見到果個有錢仔又係咁撩佢搞野? 唉…. 即係佢已經同左佢做愛吧?

本身都唔想去知道Vivian同果個有錢仔既事,就當係冇識過Vivian一樣…但依家佢又兜口兜面咁同我講D男人都係咁要同佢搞野…. 「唔….你意思係好多….男人都叫你出黎咩咩?」

唔知點解我會直接去問佢….

「唔關你事啊。」Vivian唔講相信佢真係同果個人尋晚做左…. 我連半分希望都失去了,我有期望過Vivian冇同果個男人搞野,但諗真一D其實佢有同冇做又或者佢同果個有錢仔係咩關係都好,對我黎講都冇關係! 講白一D,係Vivian做D咩都唔到我理會。

「對唔住….Vivian」反正同佢都冇可能,我都係死左心佢。

我真係要認命,我係唔岩拍拖既人。 或者我唔應該用結婚黎做目標…..

【卡 】 Vivian冇再講任何野就收我我線。

「唉…..」嘆了一口氣就離開了我阿媽屋企。
Vivian比個機會你都唔捉實
推下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞