【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike

【第一百零三章】

「咁你唔同女朋友出黎?」SASA反問。

「佢要返工嗎!」我想咁回佢,但諗左一下都係硬生生將依句吞返:「我…想見下你啊。」

「下….. 點解啊? 你放假又唔陪下自己女朋友,會唔會搞到佢唔開心。」

「唔… 我唔係太想同佢出黎,同佢出街好似冇咩….感覺!」我已經唔再理會阿LING。

SASA想了一下:「可以既,如果你唔怕你女朋友唔鐘意~」

「咁我地聽日出黎啦。 你有冇特別地方要去?」

「冇啊。 後日要返工,唔想去太遠地方啦。 」SASA冇咩地方想去。

「咁啊…不如聽日出黎食下野行下啦。 我去荃灣搵你。」我知道阿LING唔會去荃灣,同SASA番係荃灣應該安全。

------------------------

第二日,我一早出左門口。 因為唔想阿爸阿媽知道我射波,就一早出左去食早餐。 順便同阿LING傾WHATSAPP扮去左返工,又同佢講自己下午好忙可能要OT,費事一陣下午同SASA出街途中收到阿LING電話阻住晒。

同時就PLAN定幾個地方可以去做。

1) 食野再睇場電影之後行下街再食左晚飯。
2) 上佢屋企食野再食左佢

好想係2啊。

不過會唔會太過急進呢?

【第一百零四章】

1點幾,岩岩避開食LUNCH繁忙時間。

「HELLO!! 」Sasa見到我急步過黎:「到左幾耐?」

「唔係。」我只係早到左5分鐘,不過佢遲左10分鐘! 我前後等左15分鐘。「你著得好好睇。」

SASA著上一件皮外套及貼身皮長褲。 重點係佢入面著上一件白色貼身TEE,胸部線條完全的顯露出來。 皮外套又剛好將豐滿胸部略為摭蓋了,SASA行過來時胸部上下抖動同時又約隱約現的。

「我地去食野先。」我地去左佢樓下商場一間西餐食野,就腳又少人。 可以肯定自己唔會比人見到我同SASA食野。 依餐飯我地食我好開心,到尾聲時間我問佢:「你之後點同我家姐講?」

「咪直接講你送左我返去之後再送你表妹返屋企。」SASA微笑住:「你放心啦~ 你家姐冇講咩,佢都唔會同你女朋友講任何野。」

「我唔係怕佢同女朋友講D咩,何況我同佢都冇感情… 」

「咁你想同佢分手?」

「可能啦…. 只係未有機會講出口。」

「點會啊? 」

「佢對我好好既,只係我自己衰唔太領情…哈…」

「呵~~~ 你係好衰啊真係~~~」SASA笑著,佢既笑容真係好吸引人。「我地之後去邊?」

「去睇戲好唔好? 好耐猜睇啦。」

「有咩睇? 我早幾日都睇晒…好似冇咩新野睇….哈…」SASA竟然睇左….SHIT…………

「下…咁啊…」我正諗梗做咩好。

「喂~ 你做唔做運動?」冷不防SASA會咁問我。.
做咩運動
去佢屋企做yoga
上佢屋企玩雙人瑜珈,做做下扑埋野
文呢

【第一百零五章】 - 預告

我脫去牛仔褲,冇諗過今日會同SASA有咁突破性既發展….
一齊做運動 所以要除牛仔褲?
要除jeans 既運動🤔🤔🤔唔通真係yoga

【第一百零五章】 - 預告

上到SASA屋企佢帶左我入佢間房,之後我自己除左條牛仔褲,冇諗過今日會同SASA有咁突破性既發展….

除左褲後我換上岩岩新買既運動衫褲同鞋之後就同SASA出去跑步。 (噢… 冇講,SASA比我入左房後佢就出左廳。)

「你屋企幾靚,間房好少女啊~~」換好衫既我同佢講。

SASA微笑一下後:「多謝啊,業主幫我地裝修好先租比我地,又肯幫我間房油粉紅色~~ 嘻~~~ 飲杯水先啦,一陣步跑飲多D先。」

「唔該晒啊。」

「我換衫先,你坐下。」SASA準備入房換運動衫,突然佢回頭用一個懷疑既眼光望我:「啊… 你岩岩有冇係我房偷睇我D底衫褲架????」

「下? 傻的嗎? 點會咁做呢我??? 哈… 快D換衫啦你。」我笑著說。

待SASA入左房後我係袋中拎出一條布抹一抹額前冷汗…. 佢點會估到我真係有偷睇佢衣櫃架!?!?!? 嚇死。

我只係想睇下佢個胸咩size先偷偷開佢衣櫃睇,係36D! 真係好大。 我只係出於好奇而唔係一個變態佬,起碼冇變態到打飛機係佢D底衫褲度啊。

BTW我抹完汗後立即將手上充滿SASA香味既一條白色綿質底褲好好收到自己牛仔褲內。

「好啦~ 可以行啦。」SASA換衫都算快,唔知佢係除得飛定著得快? 唔得… 唔可以再諗… 因為我岩岩用佢底褲抹完汗後下體已經扯扯地。

「好啊。 我已經開始拉根啦。」為避開唔比佢見到我扯左,我扮坐係地上拉腳根去避開佢既目光。 真係好危險!!!

SASA係有做開運動既人,本身以為佢會同我跑好多人吹奏既荃灣海旁,冇想到佢同我由佢屋企愉景行上港安醫院旁既元荃古道。

「我地行上山之後跑引水道啦。」SASA已經起步行頭。

「仲以為你會同我跑海邊,平日你都係上山跑?」

「係啊,我好鐘意行山架,發現依道有引水道跑又人少少幾好。」

元荃古道係假日行山熱點,但係平日卻好少人會上去行。

「依道咁少人,你一個黎跑步唔會怕危險咩?嗄…」我問佢。 邊行山邊傾計真係幾係野。

「係海旁跑試過幾次,好多人而且D人好變態架會跟住我跑,有次有個男人走黎問我拎電話。嗄…嗄….」SASA講起佢跑步經驗。

「哦… 咁你咁靚女,有人撩都唔奇啊。」我又把握機會去讚佢。

「唉…唔止啊。 最可怕係有次有個人跟住我尾跟到我去屋企樓下。 之後就怕左啦。」SASA講起上黎都仲有少少擔心既樣。

「咁係依度荒山野嶺,你一個人黎唔係仲危險咩? 比人…比人熔左你都唔知啦。」我真係諗唔明佢點解覺得係海邊跑人多車多會比上山跑危險?

SASA同我已經行到上引水道。

「哦~ 點算啊…. 荒山野嶺又得你一個人係度…你會唔會熔左我架….」SASA係引水道旁邊拉根邊擠出一個懷疑既樣問我。

「呵呵…. 點會捨得熔左你啊~ 你咁靚女,錫你都黎唔切啦。」荒山野嶺之下,我竟然大膽地挑逗SASA。

佢又唔表現得好反感:「係咩? 哼哼~ 你咁衰衰,因住阿LING扭你耳仔啊。 」SASA伸出右仔輕輕扭我左耳。

「啊….」我扮痛叫了一下:「好痛啊… 唔敢做d衰野啦我,放過我。」

「呵… 係?」SASA一臉不相信我既表情:「開始跑啦~」

佢唔等我就跑出去,我當然唔會落後於佢,比佢LEAD住跑太冇出色啦。

追上SASA後我好明白點解佢會唔鐘意人多跑步,因為佢兩團超彈既乳房… 隨住步調上下的彈跳著,雖然佢已經穿上一件SPORT BRA完美地將佢既巨物壓壓的包裹起來,但仍然未能將佢既天賦有所掩蓋。

「啊…啊…」我慢慢將SASA拋離遠了,跑到一個小涼亭位置我停下來等SASA :「要休息一下?」

「嗄…嗄….好…」SASA鳴前身透氣:「嗄…」

待佢回氣後我說:「依度風景幾好,可以睇到青馬橋。」

「係啊。 不過依度望冇咁靚,應該上高少少山會更好風景。」

正好引水道旁有一條小橋可以上山:「不如我地行上高少少睇下可唔可以望到靚景。」

「都好。 其實一直都想試下上去睇下風景靚唔靚,不過一個人唔敢亂行山。」SASA原來係一個幾好奇既人。

「OK Let’s go~ 」今次係我先行上去。

明顯地依段路好少人行,野草生長到石梯級旁邊。 向上走左10分鐘左右,我地見到既係…. 幾個山墳….

「依…. 原來咁多山墳係度….」SASA見到山墳就好驚,行到好近我背。

依個時間我就好好把握機會:「唔洗怕~~~ 有我係度。 拖住我行啦,依度有少少青苔會好滑。」我一手拖住人佢,而佢冇拒絕我。

再行左一段路過晒D山墳,我仍然冇放開手。 「依度好靚啊~ 不如我地影相啊。」SASA同我行到高上樹旁時對我說。

放眼山下,一片廣闊海景盡收眼簾。

SASA同我如同情侶般合照:「睇下~~ 嘩~~好靚啊,岩岩D陽光照到我地好有FEEL」佢好滿意我影既合照。

「係啊~~ 好靚啊。」我講既時候並唔係望住張相,而係望住SASA講。

「….」SASA留意到我定眼望住佢,佢害羞地咧一咧嘴唇。

四下無人配上斜陽日暉,我輕輕將SASA扭抱懷中再慢慢地吻下去。
野戰野戰
聖誕加更
文呢

【第一百零六章】

同SASA係山上樹旁,由輕吻慢慢轉成熱吻,兩舌互相交纏。雙手橫抱SASA纖腰將佢貼近我身體,SASA一雙無語倫比既巨胸率先抵住我身體。

果一份觸感係從未試過既! 細佬被果份震撼觸動神經立即向SASA致敬。

我相信果一下SASA都感覺到我下體頂住佢,為左減少尷尬感,我右手滑入SASA前腹輕掃手指輕輕撩撥肚臍。

被挑弄既SASA呼吸開始急喘,我把握時機雙手上移觸碰男人夢寐以求既大奶奶~~~ 可能係sport bra既關係,觸感冇想像中既柔軟。

「唔好啊… 」SASA被我掂到胸部時突然清醒過來般叫停我::「…有人點算….唔好啦」

依個時候停同唔停真係好難做決定!!!

話就話今日係星期一荒山野嶺之上,我地仲要係走上左人地山墳墓地之上,四下無人。 但我地位置四周只有草地同小量樹木阻擋,有人經過係唔會唔發現我地。真係比人遠遠見到偷拍我地,好快就可以出到名。

但如果依家停,我又要再搵機會先可以同SASA再黎。 做人最重要係把握機會!!! 而且唔做真係好對唔住細佬。

「冇人會星期一黎行山既,而且我地又行到咁入,應該唔會有人經過。」雖然係冇人行,我同SASA雖然應該唔係主要既路徑之中,但應該唔係元荃古道主要行山路徑之上。 可能話係玩緊火一樣。

「唔…」SASA雖然講左唔好,但係仍然未有停止同我濕吻,亦冇制止我雙手。

我左右手慢慢輕按SASA巨乳。

「唔…唔…」SASA享受住被我搓揉雙乳既感覺,但同時又輕輕地捉住我對手微微地想制止我再亂來。「啊..唔好啦… 我驚有人啊….」

SASA係有心定冇意?佢半推半就反而令我慾火燒得更旺盛。我深信依一刻佢同我都唔想停。

「呃…唔好啊…」SASA口講唔好但已經冇阻止我再做下去。

左手仍然搓揉佢胸部另一隻手已經伸向SASA下身隔住運動褲磨擦佢小妹妹。

SASA左手按住我隻手唔比我摸:「唔…」

但係我冇理會佢,中指輕輕撩撥SASA神秘地帶。

「唔好啦….嗄…」SASA仍然欲拒還迎地咀裹說不,但氣喘聲卻似是享受著。

「唔得啦… 我好想要啊。」我同SASA講。 我見佢冇反抗就更大膽地將手由下伸上去sport bra之內。

果然係因為個bra太有承托力,當乳房無阻隔之下直接接觸,完全可以感受到SASA既柔軟度。 好似海綿般的軟又帶有幾分彈性,相信係因為佢有KEEP住做運動既關係,所以先可以保持到依個觸感。

當然唔可以疏忽照顧SASA小妹妹既感受! SASA左手慢慢失去對我既抵抗力後,我將SASA褲拉下至露出陰毛,我右手順住毛生長方向打圈掃下慢慢接近小洞穴。
野外屌sasa
野戰

【第一百零七章】

「唔啊…啊…」SASA小洞穴流出濕淋淋既分泌物:「唔… 唔好啦… 一陣…有人點算好…嗄呀…」

「唔得啦,我忍唔到啦….SASA! 」我繞到佢背後對佢上下其手同時用巨龍不斷磨向SASA股間。「你想唔想要?」

我竟然學起AV男優咁問SASA係唔係好想要。

「衰人…..」SASA話我既同時又擰轉台向我索吻:「嗄…你好衰啊…. 搞到人濕晒。」

「嘻嘻~ 咁你要唔要我再衰D啊?」我反問。

「唔… 你冇DOM?」

其實我係有拎架。 就收左係運動褲拉鏈內,因為我早就有準備想要同SASA搞野,只係冇想到佢會突然約我出殷跑步。

「啊… 冇啊… 點算好?」我從運動褲管淘出巨龍從後伸向SASA小洞穴輕輕磨擦:「我好想插入黎啦…..SASA…」

「唔….嗄…..衰人…..」小穴同巨龍接觸到SASA反應更為興奮:「….唔準射入去啊…….」

聽到後我大為興奮:「好… 你今日係唔係安全期?」但想到要負責任關係,我問個安心。

「啊…係啊,今日安全!! 你…可以入黎。」SASA雙手擱到樹幹上彎下身背向我回頭對我說:「但唔可以射入去架。」

SASA回首既神態十分之意淫挑逗!

「SASA~ 我入黎啦….」我將SASA短褲拉下到大腿再輕輕撥開屁股兩團肉,肉棒慢慢貼到小洞口外。

「唔~~~ 入黎啦……啊~~~~~啊~~~~」

一下一下慢慢由淺層插入到深處,無隔漠直接的進入小穴裹。 巨龍係小穴中長驅直進深淺有序的進行活塞運動。

同Kristy一齊時佢唔比我唔用套,同阿LING時我唔想唔用套。 無想到我同SASA反而會第一次就直接插入去。

「啊..啊啊…」SASA呻吟聲越來越大,係山坡上四野無人下放縱地叫喊著。 面對青馬橋黃昏映照下:「啊…. 日落啦…啊…啊….」

我答:「係啊… 日落啦… 啊…」

「唔啊… 好…好浪漫啊…啊…對住日落做…. 啊…….」SASA主動摇動著配合我著我既動作。

「係啊~ 我地轉POST啦!! 」我將巨龍抽出。

SASA轉身面向我:「好啊~ 要咩POST啊?」

「提高隻腳…」我將SASA右腳提起,面對面的將巨龍再次插入小洞穴內。

「啊..啊…. 我舒服啊~~~唔~~」SASA錫我將舌頭主動伸入我嘴內。

「撓實我條頸!」我叫SASA撓好後再雙手提起佢兩腿瘋狂抽插。

「啊呀呀…. 快D…啊…. 好HIGH啊…. 啊…..家明…. 啊…. 要快D啦… 就快日落啦.. 好危險啊…呀呀….」快速抽插之下SASA呻吟聲此起彼落。

「啊…. SASA…. 你好靚啊。 我愛你啊~」

「啊啊…家明…. 我都愛你啊!! 大力D插我。」

「啊… 我要射啦。」「呀…. 唔… 射係出面啊…啊…..唔好係入面啊嗄…..」
係公司睇到扯咗
溫提: poly訪客對身份證無得過夜無得屈蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞