【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike

【第二十四章】- 【EX飯局】

「HI…好耐冇見啦。」我約左Connie係長沙灣站等,佢早到左少少。

「HI」Connie同我都表現得好尷尬。

Connie打扮同之前比唔同左,佢著上行政LOOK同平日便服比好大差別,成熟左好多。

「我地食咩?」

「去平時去食果間餐廳啦。」Connie講既係以前我地經常會幫襯既一間細小西餐廳。

「好啊。」其實如果佢冇提出,我都係打算去食依間。 因為間鋪係荔枝角同長沙灣之間既小街之上,我唔怕會撞到熟人同事。

「你女朋友比你同我食野既?」去到餐廳Connie問我。

「….我冇同佢講。」我同Kristy講今日同兩個兄弟去打邊爐,應該佢唔會中途打比我搵我,加上我地係間地區細餐廳食,快快手走完就散之後打比Kristy應該冇問題吧。

「哦… 」Connie冇咩特別反應,係度睇餐牌:「我地叫平時食開既意粉同Pizza再加雞翼好唔好啊?」

「好啊。」我都估到佢會想食番依幾樣野食,不過我對佢提起”我地平時食開既XXX”有少少反感。

「你最近點啊?」佢問起我。

「冇咩點啊,你呢? 保險做得OK?」

「OK!!! 有客買架。」佢自滿地說。

我依個時間先留意到Connie神情有一絲憂鬱,帶有一點傷痛感覺。

「你做野做得唔開心?」

「下? 冇啊,幾好幾自由啊….」

「D客會唔會….佔你便宜?」我諗左好耐終於諗到點問佢會比較冇咁尷尬。

「你意思係搞我? 哈… 我叻女黎,梗係識避開D客。」Connie自我稱讚地說:「佢地成日想約我去似酒,想我醉左之後搞我。」

我聽完真係有點火起,一早講左做保險既女仔一定會比客….

Connie續:「我當然唔會同果D客出去傾啦。」

我諗Connie又真係唔係D會簽床單既人….

當晚我地邊食邊傾,都係圍繞一D無關痛癢既話題,最後我地點左一個甜品,當係生日蛋糕作結。

「多謝你陪我過生日啊….」Connie同我離開餐廳後同我講。

「唔晒客…」我未講完Connie就撲過黎緊緊攬實我: 「….Connie我…有女朋友架…..」我唔知道佢係唔係想同返我一齊,但我都拒絕左佢先。

「我知….但係家明….我…. 」Connie講到一半停左。

「??」我唔知佢想講咩,我仍然比佢緊抱著。

「….我地可唔可以…做愛啊…..?」Connie講出一個令我以想不到既說話。
真係去出最後一次
GG了
跟住connie會影低床照,send俾Kristy...男主角被分手,從此成為浪子
都似係啦

【第二十五章】- 【我不應該這樣做…】

「….」我一時間語塞了。

什麼?!? 同我做愛…. 我有冇聽錯?

Connie見我久未回應,佢再講: 「我想同你做愛…. 我…習慣左同你做。」

「即係SP!? 」我諗係吧….即係兩人之間只有性,沒有愛的關係…

「唔!! 我想要,我同你做慣左…. 我想同你做愛….」Connie講出咁大膽既想法時唔敢雙眼望住我。

------------------

Connie和我慾火焚身,兩舌在互相交集令血脈停不了的在沸騰。我地兩人在激烈的濕吻,Connie既小舌頭送進我口腔裡,兩舌頭嬉戲纏繞,我將巨物猛烈抽插Connie那個仍舊濕潤既小穴,巨物直插進她的子宮內。

「啊…啊…..家明…家明啊…. 唔….」從Connie喘氣聲我知道佢要高潮了。

「啊…Connie…嗚….」我出盡力地去抽插Connie小穴,Connie兩乳房跟隨著我用力抽插既節奏上下晃動。

一切一切,我同Connie之間,多年來既做愛畫面一一於我腦海中快速出現。

------------------

「….」SP!! 係一個極度吸引既名詞! 依家仲要係一個女仔主動要求要做自己SP!

Connie係我既EX,老實講,你問我對佢仲有冇情,我可以答你有!一定有! 我為左佢曾經流下多少眼淚?

依家佢同我講想做我SP,我腦海不自覺閃過我同佢之間既情慾片段,我真係好想同佢做愛。

但一切都只係思想像! 我唔可以做D對唔住Kristy既事,Kristy已經係我女朋友,我今日同Connie兩人出黎食飯,我良心已經好過唔去,更加冇可能要去同第二個女人做愛。

「SORRY….我諗我地已經冇可能! 我有女朋友!! 佢對我好好。」我輕輕的將Connie推開。

「….唔…SORRY….」Connie失意的對我說:「我知道你有新女朋友…嗦」Connie被我拒絕後眼淚已經落下:「我…知錯啦…我唔應該同你鬥氣…我唔應該咁做……我…我唔知道你會同左第二個一齊….」

「….. 對唔住…我都唔知道我地會咁…我以為你唔再愛我….」

「…. 我明白….我知道…. 我知道一切都太遲…….. 我係唔係好傻….我想用性去令你回心轉意…. 哈….」Connie一邊流著淚水一邊冷冷的恥笑自己。

「….」我唔識可以講咩。

「…. 祝你幸福快樂…..」Connie用手抹去淚水:「我未見過你咁好咁專一既男仔架….你女朋友真係好幸福….你要好好對你女朋友啦…我地唔會再見架啦…….!!!」

「….BYEBYE」Connie真係永遠係我生命中消失了。我心中亦默默為Connie祝福,希望佢可以搵到個可以比佢付託終生既另一半。

【BB….我食完飯啦~ 好掛住你。】

【我都好掛住你啊BB豬!!! 我地聽日放工去睇下禮物比媽咪囉。】Kristy既回覆總令我心感安定同甜蜜!

【係啊,要搵份外母大人鐘意既禮物先得!!!】

【哼~ 邊個比你叫架!? 下….】

【下?? 你唔想咩? 】

唔話你知!】Kristy既公仔已經透露了佢既心意比我。

好想好想立即去抱實Kristy同佢講我已經搵到一齊同我行到最後既人! 我要照顧佢一生一世。
又峰迴路轉
咁先好睇嘛

【第二十六章】- 【HI Auntie】

買水果好定係朱古力好? 朱古力係Kristy最鐘意既野,但買D靚係水果又好似好少少。

「我地去Sogo睇禮物啦。」放工後Kristy提議去銅鑼灣睇野。

咁岩啦Sogo有齊我諗既禮物,唔岩都可以係超市搵其他野。

「媽咪鐘意依個廚具系列架~~~ 我地有個26cm啦,你覺得買24cm定28cm煲好? 」Kristy同我去左LE Creuset度睇野。

老老豆豆,LE Creuset係點讀? 好似係法國牌子…. LE字頭就好似係法國野吧…. 依個牌子近期好似好多人放上網。 我知道佢有個好勁既花名 – 港女煲!

「有個26cm仲要買24或28cm??? 有咩分別?」我望住3個Size係肉眼上睇唔上有多大分別既煲之上。

「好唔同架,大D可以煮多少少分量,同可以煮D大件少少既野食。」Kristy已經問梗Sales有咩色。

我依家先知道原來除左常見既紅色同橙色之外,依個港女煲仲有好多唔同色。另外仲有好多款既平底鑊、杯、碗、碟及匙等等…. 個個都價值不菲。

主打既煲用黎燘野食可以特別快煮好,因為個煲用左特別既琺瑯高溫燒製可以提高個煲既耐用性同保溫。

總之最後我就用左近3000蚊買左一個好死重既鐵煲,一個傳說用黎煮野食會特別好食既煲。

-----------------------

終於到食飯既日子,我又將個鐵餅由屋企拎出街去尖沙咀見家長。

「Hi…Auntie…. 我叫家明啊….」早早已到遲餐廳既我戰戰兢兢地同Kristy媽咪打招呼。

眼前身材瘦削面貌感覺有點冷漠既Auntie:「家明你好,黎左好耐啊?」Auntie微微的笑著回應。

「唔係啊Auntie,黎左…一陣姐。」Auntie冇電視劇中有錢人家果一種高貴,反而有一種經歷風浪帶半點高傲既人。 要形容的話,我會話佢有少少似DODO姐既感覺。

「真係唔好意識啦,你咁早黎拎位。」Auntie仍然係同一個微笑。

「家明話買左禮物比你啊。係Le Creuset啊。」Kristy坐係我身邊,係西餐廳方台中間位置上夾係我同Auntie之間。

「生日快樂Auntie…」我雙手將禮物送上。

Auntie開懷地一笑:「咁客氣啊… 多謝晒。」

當刻我見到Auntie開懷地笑了,心情放心不少,好彩有Kristy幫手買。

飯局中,Auntie都有問下我既背景同工作等等事情。

飯後我地行左一陣City Super後就離開,送兩人上的士:「Byebye啦家明,多謝你餐飯同禮物啊!!」

「Byebye Auntie…..」我微笑著,深情的目送Kirsty離開。

-------------------

Kristy同佢媽咪兩人一齊生活,而Kristy爸爸仲在生,只係分開左住。 已經見過Auntie,Kristy講過遲下同佢阿爸食飯見個面。
支持響巴

【第二十七章】- 【HI Uncle】

Uncle同Auntie離婚已經多年,Kristy跟住阿媽生活。

Auntie同Uncle分開既理由係,Uncle唔係一個好男人,女人講既唔係一個好男人不外於兩個理由。 出面有女人或唔上進(冇錢)。

Uncle衰晒兩樣(亦唔係特別既例子)好多男人都係窮心未盡色心又起,又或者可以話係因為咸濕而荒廢工作吧。

「HI Uncle!」 唔係咩特別日子,只係見個面介紹我比Uncle識。

「家明你好。」Uncle有點粗獷但樣貌算得係個有男人味既人,多年前係曾經拍過電視既3線演員。

Kristy話當年Uncle好靚仔,我相信Auntie係比佢個樣吸引到而結婚。但3線演員搵唔到食,只能做運輸等幫補家計,最後Auntie為左Kristy有更好既成長同未來,就選擇離開。

「隨便食野。」Uncle係餐飯入面忙著照顧Kirsty既細佬,同我交流都唔算太多。 Kirsty依個細佬係同父異母所生。當然,Uncle既新老婆冇一齊出黎食。

細佬先得5歲大,Uncle都已經50有多,真係有心有力….

總結一下,Uncle份人冇咩野,幾好人。 但Auntie比較上令我有少少壓力。

離開前Uncle:「家明以後多D黎食野啊。」 Uncle好似都幾鐘意我。
有文
響巴加油

【第二十八章】- 【精心計劃的生日】

安心踏實了,已經見過雙方家長,身份都得到認證。我相信kristy見過我家人會比較安心一點。
我相信現在同佢可以提出上床了吧? 我地都拍左幾個月拖,平日最多只會做到攬攬錫錫既程度就停止。

Kristy既生日,係我同佢第一次過既生日,我決定果日同佢過一個浪漫既晚上。

生日禮物我選擇左一條頸鏈,本身打算買情侶戒指代表對Kristy作出一個承諾,但Zoe比提議我買頸鏈,情侶戒指對女性可以太有壓力,係送就等真係求婚先送。

其實我係認定左Kristy係我另一半,我覺得買都唔係問題,不過最後都係信Zoe。

晚飯訂左SOHO區食店,事前我已經偷偷去睇過環境,非常有氣氛情調既餐廳。另外我仲同餐廳夾好左,到時我會自己整個蛋糕送去,我想比好多驚喜Kristy!!

到生日當日,我同Kristy都請左假! 先去左海X公園玩大半日,玩左唔少機動遊戲同睇左海洋劇場。

意外既係估唔到Kristy原來好鐘意玩機動遊戲! 反而係我冇用,玩左一陣過山車已經頭暈要休息。

「哈…你好弱啊…」Kristy恥笑我。

當刻我心諗:「哼! 我弱? 今晚你就知我有幾勁!!!」

玩左大半日,我預岩時間坐纜車一邊落山一邊俯瞰香港仔醉人日落景緻。

「我愛你~」

「我都係…」

Kristy同我情深的一吻,我緊緊地將佢抱緊於我懷內。舌尖伸展到Kristy小咀內,Kristy既舌頭亦在滑動著回應我。

Kristy雙手緊緊捉緊我,我可以感覺到Kristy身體動作都對我作出暗示,對我說已經準備好同我做情侶之間既愛慾之歡。

我地兩人一直手拖著手心連著心的進入忘我之境,從公園坐車去到中環。

「小姐你好,生日快樂!」餐廳經理代我送上12支玫瑰花。

「嘩… 多謝啊…我第一次收花架…」Kristy原來係第一次收花。「做咩咁浪費…..」

雖然佢口中說我浪費,但可以睇得出佢係非常之開心。

到最後,上甜品前我為Kristy戴上Panadol頸鏈,到之後經理送上我親手做既蛋糕!

一切一切Kristy都感到非常的感動。

「家明…我真係好開心,我愛你。 」Kristy深深的為我送上熱吻。

離開餐廳後。Kristy問我:「我地去邊啊?」

「唔…. 我地今晚唔好返屋企囉….」我對佢作出性明示。

「….唔….. 我唔可以唔返屋企….媽咪唔比啊…」Kristy說出一個令我震驚既說話…..
Panadol頸鏈
正!
屌 唔提都唔覺 藥廠出頸鏈

【第二十九章】- 【第一次】

「….唔….. 我唔可以唔返屋企….媽咪唔比啊…」Kristy同我講。

我非常震驚!! 今日咩都準備好,就係冇預到Kristy唔可以過夜….

當然,我係未BOOK酒店,因為如果連酒店都訂定,就會比Kristy覺得我所有野都計劃好,連同佢上床都係計算之內。

如果真係冇得上床,我都冇損失! 只係覺得失望…

「我媽咪等我門,我唔可以太夜返….」Kristy講得又有少少玄…同時佢拖實我時又故意同個胸壓過黎。

「唔…. 咁樣…. 我地去搵個地方休息一下,之後我就虔你返屋企啦….」Kristy似乎意思係可以做,但一定要返屋企。

「…哦… 咁我地去邊度….休息?」Kristy低著頭非常怕羞咁問我。

「AHH…. 我有少少眼訓….不如去附近搵個地方訓一訓….」

「哦…你鐘意啦,我冇所謂!」我見到Kristy講既時候係微微咁笑住。

一早已經做過資料搜集既我早已諗好由餐廳行去酒店既路線,我地步行到荷利活道當中有一間睇落都唔錯既酒店。

「不如…我地上去休息一下…」上去前都要再三問多一次。

KRISTY只係輕輕地點一下頭。

就係咁我地入左酒店,WALK-IN係要比貴好多,大拿拿成2000蚊就比左酒店! 不過係值得既。

-----------------------

好啦~ 大家要唔要加甜????

【第二十九章】- 【第一次】- 甜

緊張地進入房間! 我地兩人都冇多說話,換來就只有行動。

輕輕的一吻,Kristy微微半開既兩片小嘴唇。同Kristy兩手亦抱緊對方,我既雙手慢慢地不規矩的將Kristy連身裙背後既拉鏈拉開,再慢慢的將手伸入。

指尖傳來那份滑不溜手既觸感,已經拎我的小家明蠢蠢欲動。

我開始更大膽地將脷伸入Kristy嘴內,Kristy亦用佢幼滑既舌頭回應我。

微微的感到自己背脊開始出汁,我迫不及待的將自己既恤衫除去,同時我亦唔會比kristy身上仍穿著衫。

拉鏈早已被拉開,我兩手一左一右放係連身裙膊頭上,溫柔地將上半身既裙拉下,露出了一個款式簡潔既白色胸圍。

在我正欣賞既時候,Kristy雙手放於胸前將佢既兩乳摭蓋上。

「唔… 」

佢係有一D怕羞吧? 今次係我地既第一次! 第一次被我看到胴體,佢點都會感到一點唔好意思。

「I Love U~」 我情深地望著Kristy

「I love you too… 」Kristy 定眼的望住我,對我說。

我感到無比既愛意… 依一刻係屬於我同你既。

我將手放到Kristy身後,慢慢地將胸圍扣拉開,Kristy一對乳房露於我眼前。

同樣地Kristy再用手摭蓋上自己的胸部…
甜 一定甜
加甜!!

【第三十章】- 【第一次2】- 甜

「我要錫你依度…」我對Kristy說要錫佢乳頭。

Kristy怕羞地移開雙手,一手可包緊既乳房正被我溫柔地揉搓著,Kristy既怕羞又在忍受著唔呻吟既神色令我非常地興奮。巨龍已經充滿了血,將西褲頂開一個小硬塊。

「唔…」Kristy被我吸吮著乳頭,發出了一下的叫聲。

「不如….沖涼先…」Kristy突然地提出要沖涼,雖然有點不情願,但我身上早已滿佈了汗水,難免會對床事來說帶來一點不美滿吧。

「好啊,一齊沖啦。」我左手拖住半裸既Kristy進入浴室內。

一進入浴室,我地邊親吻著邊除去身上既夜服,大家都一絲不掛的,但我沒有定眼地望住Kristy裸體,一來我唔想比佢認為我咸濕,二來我覺得第一次都係要表現得正人君子一點會比較好。

進入淋浴間,我地四片唇仍舊的不段地緊緊交疊在一起。 花矖水花打到我手上:「D水熱唔熱?」

「唔~ 唔熱啊!」Kristy情深地回答我。

邊拿著花矖,水柱輕輕射到Kristy胸部,無數的水珠被反彈射出,一些濺到我身上來,更有些濺射到Kristy面上~

Kristy頭輕輕的一側,避開濺射到眼睛的小水珠。

Kristy女神搬美麗動容既樣,被水珠濺射,小嘴巴半開半合的:「呀~~~ 射到我啊…」

佢不漫不經心的一句,卻令我充滿無限的幻想空間!!!

噢… 如果好似AV咁,一陣將我濃濃既汁液射到Kristy白裹透紅既面上,真係想起都已經興奮。

當然,依個畫面只係我既幻想,今日唔會係顏射既好時間! 因為Kristy要趕返屋企,如果被體液整污糟面,佢要再化妝相信會好煩。

我為佢淘上沐浴液,雙手從Kristy玉背打圈滑動,沐浴液慢慢的被揉捻成泡泡,充滿泡泡的一雙手滑到Kristy胸前小山峰上按摩著,再上下的輕撫Kristy那小小的乳頭。

「唔…」Kristy輕輕的發出一下呻吟。
有無Kristy示意圖? between男豬會唔會同新婚少婦d角色有關?
加速

【第三十章】- 【第一次3】- 甜

「會唔會唔舒服?」我問Kristy,佢既反應比較緬婰,令我有少少介意佢既感受。

「舒服啊…」Kristy表情上似乎係享受的,可能係性格比較怕羞既關係,表現出來既感覺好似唔係太激烈。

又可能係我對佢既剌激唔夠吧?

右手慢慢滑動下去神秘地帶,經過一片密林,可以觸碰到深淵入口。 我唔急於直搗黃龍,而係用中指同無名指圍著小洞邊緣打圈的輕擦。

「….唔…」Kristy細微地呻吟,可以聽出小穴係佢敏感之處。

一邊親吻著Kristy,左手緊緊抱住Kristy右手繼續溫柔地輕摩擦Kirsty小穴。 可以慢慢的感到Kirsty身體微微的前傾壓向我,雙腿亦比剛才微微的打得更開了。

Kristy似乎開始進入狀態了,我問:「沖完涼啦…」

Kristy點一點頭:「唔…」

我用酒店毛巾將Kristy包起,為佢輕輕抹去身上水珠後就拖住佢到床上。

「唔~ 你仲未抹身…」去到床邊時Kristy阻止我推佢上床,然後用佢身上既毛巾幫我抹身。

「唔該….」係就快抹到我巨龍之制Kristy停下來,我見佢有少少手足無措就自己拎毛巾抹乾自己巨龍。

身已抹乾,Kristy同我都訓上床上,一切都已經準備好。

「可唔可以用口幫我?」我問既同時自己已經將口放到Kristy小穴前。

「….唔…唔好啦…」佢將頭移開了。

對我來說有一D打擊…. 不過同時我感覺到Kristy可能係未試過…. 從佢表現黎講,佢好有可能將第一次比我……

我冇迫佢幫我用口。 而我就伸出脷去舔Kristy微微濕潤既小穴。

「唔…」雖然Kirsty唔會發出誘人既呻吟,但從佢一雙大腿輕輕地抖動,可以知道佢感覺到興奮。

我將佢舔過濕潤,慢慢用中指放入小洞:「Kristy我放隻手指入黎…」

「….」Kristy雙手捉著床單閉上眼睛點頭。

「嗦」我手指慢慢舂插入了Kristy小洞中,微微的溫暖體液令我手指可以輕鬆地插入盡頭去。

「唔…呀…」Kristy發出了比較上更激動既叫聲。

之後我慢慢地將手指進出既速度加快,Kristy兩手捉得床單有點皺了。「….」Kristy咀巴半開想叫出來,但又止住了。

「Kristy如果有感覺可以叫出黎….」

「唔…」Kristy應左我一下後,反而用牙齒咬著下唇。

看來呻吟聲對Kristy黎講有點尷尬。

「我想入黎啦…」我見都差唔多係時間。

「唔!」Kristy望住我點頭。

「我入黎啦…」戴上套既我問多一次。

「唔~」

「啊….」我插左入去,Kristy發出一下比較上高音一D既叫聲。

我開始運用腰慢慢的郁動,再慢慢將速度加快起來。

「唔…….」

「會唔會插痛你?」我問

「冇事…唔….」Kristy雙手抱住我。

「唔….我愛你…. 你做我老婆好唔好啊…Kristy…」

「….唔…老公….」正被我高速抽插著既Kristy回答我。

-------------------

「好攰…」我同Kristy兩人都訓係床上。

「老公…」

「老婆~~」 我抱住Kristy輕輕吻佢前額。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞