【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
撞到Miss Pun同Chris

【第一百五十七章】【Vivian視覺】

回想返岩岩應該係將電話放左係話劇社內,我連跑帶跳的返去學校,好彩路程唔遠十分鐘內已經返到去。

返到去學校大約係6點9個字,大門校工準備關門:「喂,返黎攸咩? 要關門啦。」

佢意思係要收工,我見佢拎住個袋:「SORRY啊,我要返去拎返D野啊….」

「入面冇晒學生啦…」

我地學校要學生6:30分前要離開晒學校。 我就回答:「唔好意思啊,你照關大門啦,一陣我自己開細門走啦,我會幫你關門。」

校工好大反應:「下,,, 一陣比人見到你6:30後仲係校內我會比人話架。」

「放心啦」我見校內課室都冇開燈,只有教員室仲有幾盞燈著左應該冇老師係入面:「應該冇咩老師係入面,你放心啦我唔會比人見到,你放心走先啦我唔會要你難做既。」

「咁好啦,你記得唔好比人見到同要關返度細門啊。」校工知道自己可以準時走都唔理我太多。

順利返到校內既我故意兜去操場則邊避開教員室上去禮堂既話劇社房去搵電話。禮堂內冇人,我確定Miss Pun都唔係入面後就進入禮堂。

話劇社位置係禮堂舞台及舞台下層位置,後台係我地一般開會傾計之用,後台左右各有一條梯通往後台下層走廊可以進入換衫化妝房及雜物房。

下層兩間房都係左右兩邊各有一度門,方便我地進出上落舞台表演。

係較近禮堂兩邊門既房係雜物房,係放置話劇用既工具器材及道具之用。比較入既房係表演時化妝品及換衫準備出場前之用。

因為下層冇窗亦冇陽光比較陰森,之前傳過有帥姐經過下層聽到下層上鎖既房傳出怪聲。慢慢地就冇人夠膽一個人到下層,總係覺得會有鬼係入面…

好不幸地係上層後台搵唔到電話。

回想一下記我岩岩同話劇社同學搬道具時放左係下層近禮堂門既雜物室內。由於唔可以比校內留低既老師知道仲有人係度要校工被責備,我只好大著膽摸黑地從後台右梯到下層去搵電話。

幸好雜物室較近禮堂門,而黃昏陽光有部份光可以從禮堂窗照射到雜物室,我搵左一陣就從雜物室搵到電話,當我準備離開時禮堂中傳來聲音… 「咯咯咯…..」

我大為驚訝!!! 唔係咁恐怖下話….? 咁邪比我撞到鬼!? 企係雜物室門口既我呆左,擔心行出去會見到鬼,內心不停地念起「南無阿彌陀佛…南無阿彌陀佛…南無阿彌陀佛…」

咯咯咯聲越來越近,伴隨而來既係「嘻嘻…」既笑聲…黃昏陽光消失的速度好快,雜物室轉眼之間已經變得漆黑一片陰森非常。 突然之間我感到壓迫感非常的大,我怕得透不到氣快要暈眩下來…兩腳軟得發不到力而坐到雜物室地上呆呆的望著幾米外的門口。

「嘻嘻嘻…」笑聲越來越近我,心跳得好快毛骨悚然的感覺襲來,我彷似一個快要被屠宰既小羊般震顫著…
點會係Miss Pun同Chris呢~
唔通係阿儀?

【第一百五十八章】【Vivian視覺】

「嘻…唔好搞住先啦,快D入去話劇室先搞啦衰人,一陣比人見到架。」一把女聲以好淫蕩既聲浪講。

另一把男聲回應:「快D入去啦,忍左幾日冇同你黎啦。」

下? 我內心激起一陣震撼! 點會咁? 一男一女既聲音明顯地係講梗一D大人話題吧!?

更令我震驚既係佢地會入去話劇室,要入去就會先經過雜物房。 如果依家我去關門,好可能會發出聲音令佢地懷疑有人係度。

唯有求上天交排佢地行另一邊通道入去唔好行經我打開左門既一邊黎。

「咯咯咯」我聽到既係高跟鞋既聲音,慢慢行向既方向唔係我開左門既一邊,我立即鬆一口氣。 而我本著對戲劇既追求就行近雜物另一邊既門,打算了解一下偷情既人係會講咩對白。

「咯咯咯」佢地入到舞台則門就快經過雜物房,我輕輕的將耳朵貼到門上打算細聽。

「哈哈~ 你今日對絲襪我要擲爛佢啊。」男人聱音極度的淫穢。

「爺…你撕爛左我點返屋企啊,一陣男朋友問起點好?」

「呵呵~ 怕咩姐,咪話唔話唔小心整爛左掉左佢囉。」男人停左一陣:「喂! 今日不如入雜物房做啦。」

唔係下! 我心臟激烈地跳動,我見到大門把手被拉動。

「嘻嘻~~ 你真係曳啦~~~」一個女聲就好似係我耳邊講一樣。

「喂啊~」門外女聲:「雜物室冇風扇一陣做到好焗好熱出晒汗好濕笠笠架。」

「呵! 濕晒咪好囉…」

「依! 你好咸濕好賤啊。」女聲說:「去後面房啦,一陣比你搞到太興奮叫到傳到出去就比人知道啦,一陣大家都冇左份工盲死。」

「好啦,快D啦,我忍唔住啦。」男人同女人遠去…我聽到佢地好似跌跌撞撞的一邊熱吻一邊行到更入面的話劇室。

理性叫我快D要離開,當我行出雜物房身於舞台下層走廊,可以更清晰地聽到那對偷情男女的聲音!

「噢呀….嗄…..唔好咁大力啜我條頸,一陣比老婆見到啊」男人係話劇室內說。

「唔…喂啊。 你叫人唔好啜咖啡雞你又咁大力啜人條頸。」女人說。

我將耳朵貼近門偷聽:「啊呀~~ 不如開少少音樂聽啦,可以投入D。」房內男人說,之後我聽到歌聲。

【比引火更吸引 摩擦一剎火花比星光迷人
比得到了的都著緊 比暗戀更黑暗
比掛心睡不安枕 但上癮 等不可預計的餘音
如果可以磊落 誰情願閃躲
如果可以快樂 誰情願忘掉心魔
或者 偷歡算不上偷情 亦比 寂寞人值得高興
難共處 仍有權去憧憬 信不過感情 從未謀面才像愛情
或者 偷心要先去偷情 為了 擔一個愉快罪名
能瀏覽遍好風景才去認命 才不再須要突發事情…】

真係好笑,兩個偷梗情既人竟然就係播住張國榮既歌 【偷情】

「嘶列」一下夜物被撕破既聲音:「啊~ 衰人啊。」

「哼哼,邊個叫你成日著絲襪返工,你知唔知睇住你對腳真係引死人。」男人將女伯3絲襪整爛左。

我好想知道入而到底咩情況,但又好怕會被佢地發現到。
話說今日係1/4 就放佢首歌出黎。

到底男人係邊個呢? 比大家投下票
1) 年輕而強壯外觀陽光,一星期黎幾日既排球隊教練。
2) 年近退休外貌不討好Vivian的攝影會既導師。
3) 文質彬彬善解人意的註校社工。
4) 位高權重家庭美滿的校長。

【第一百五十九章】【Vivian視覺】

「啊呵…」音樂伴隨著兩人歡愉既叫聲從房內傳出,在走廊回蕩聽得我血脈沸騰。女人說著:「唔唔…好痕啊,下面比你搞到濕晒啦。」 雖然我未試過做大人既事情,但都知道女人所說所謂何事。

「黎,幫我含住。」男人要女人含住就係要女人用口食自己條野吧? 想起就覺得好嘔心,用口食男人去廁所果度。冇幾耐又聽到入面傳來幾下「0雪0雪0雪」既聲音,就好似食梗雪條般既聲。

「噢噢…呀~」男人聽來好像好享受般呻吟著。

到底係咩一回事,我好想好想知道。 下意識我一手放到門的手把上,想試著將門拉開一點來看。 但可惜既係門被鎖上了,好奇的我希望可以了解同觀察多一點就走到另一度門試試可否開到門去觀摩一下大人的事。

但佢地非常的小心,另一道門都被鎖上了。 我只能再將耳朵貼近去聽房內情況。

「啊…好硬啊。 插入黎啦….」女人說,插入去係咩事?

「哼哼…求我插入去啦。」之後我聽到幾下拍打聲音。

「好衰啊你,快D入黎啦。」女人以嬌媚既聲:「快D放你下面入我度啦。」

下面放入去? 即係用男人小便果度插入去? 我地女仔有時會睇Yes同姐妹雜誌,當中會有小量文章係講男女關係,我大約知道係咩一回事。 我知道男性下身會充血,之後就放入去女性陰部,但到底男人下面有幾大呢? 要點放入去女人果度?

可能係日落了,光線明顯地陰暗不少了,氣象都有點下降。 置身黑暗的走廊之下我發現大門底下透出了光線,門罅大約有1—2CM左右吧? 我將身體貼到地面上眼睛望到房內情況。

4條腿一前一後的,站立於化妝台位置前。 角度問題我只可以看到地面至半截小腿。一對係穿上高跟鞋同黑色絲襪既小腿,另一對就係男人既腳剛好見到褲子脫下的一刻。

想不到Miss Pun份人原來係咁!!! 冇想到佢背住男朋友去偷情,我感到現實世界的可怕,一陣冷意襲來。

「真係好下流!呵呵…」傳來了女性既聲音。聲音好像好立體的在走廊回蕩。

Miss Pun:「快D比我啦,插入黎啦。 已經等唔切啦…」我唔知道佢係真心咁渴求定係在演戲。

到底Miss Pun黠解會偷情? 唔愛自己男朋友?定本身係咁淫賤? 定係為左揣摩角色而去咁做呢?

氣溫好似又下降了幾度…我越想越心寒,但我又看得著迷得很。

「嘻嘻! 插入去邊啊? 係咪依度?」男人問。

「唔~ 係啊… 係… 求你快D插入去…. 我要你用你下面啊,手指唔夠大條唔夠舒服。」Miss Pun說。
5)樓主個老母
回頭睇Connie先係最唔隨便又重情嘅女仔,如果家明同Kristy散咗之後大家見番面就唔使變 player
樓豬返嚟出 po未
pish
推下先
Pish
推 樓主比返個好歸宿家明啦 佢知錯啦
Sad ending好似好好多
冇緣份就係咁

【第一百六十章】【Vivian視覺】

「呵呀…..」室內淫聲連連,我一邊從門罅偷看同聽,一邊擔心被發現。

不過好奇心戰勝左!

佢地係入面正在做大人既事,我懷住既好奇又尷尬既心情偷睇。本身禮堂下層有點寒意,唔知點解我越睇身體越熱慢慢我感到自己下身好似濕濕地。

我為我感到羞恥,雖然我未拍過拖,但我都知道自己身體上出現既情況係咩一回事。

唔可以再睇落去,我開始有少少頂唔順…

「插入黎啦… Simon Sir我要唔…」 Miss Pun要求Simon插入去。

我又驚訝又忐忑,驚訝係我想唔到個男人係Simon Sir我攝影既導師! Miss Pun竟然搭上左一個大年紀既人。 我又忐忑地想再睇佢地下一步會係點插入去…

「哼哼~~~ 講比我知你要我用咩插你?」Simon Sir問。

「用你條Jer插入黎啊,快D啊…我個西要你插入黎填滿佢啊…..」Miss Pun講完就大叫:「唔啊~~~ 」

我係門罅見到4隻腳在郁動著,從動作可以知道後方Simon Sir不停地向前搖擺,入面不斷發出「啪啪..啪啪…」既肉體碰撞聱同Miss Pun既呻吟:「啊啊….」

我感到身體變得更古怪,下體越來越濕分秘越來越多。

「哈哈~」我突然聽到耳後傳來一把女人笑聲,我好清楚係聽到。

「啊!!!」 我咩都見唔到,我心知不妙! 而我好肯定係聽到有女人聲笑左一下。 本身我已經聽到有幾下女人聲,本身以為係Miss Pun既聲,但我岩岩確確實實地聽到把聲絕對唔係Miss Pun發出,而係我身旁某事物所發出來的。

更加可怕既係我剛剛發出左一下叫聲。

叫聱明顯被Simon Sir 同Miss Pun聽到了,房內冇晒聲音。

我亦冇時間同心情再留係度,立即轉身跑離學校!!!

一直跑一直跑。 點解Miss Pun會咁? 好嘔心,竟然會同一個大叔發身關係。 係偷情啊! 仲要係一個已婚家中有妻女既家庭! Simon Sir表面上係有個幸福家庭,但佢竟然背住家人偷食!!!

最可怕既仲有另一件事,我岩岩撞鬼啊!!

返到屋企我好辛苦,之後我病左幾日,同學校請左幾日假。

一來我真係好驚返學係禮堂又會撞到野! 另外我真係唔知道點面對Miss Pun同Simon Sir

不過我冇可能唔返學吧? 休息及逃避左幾日之後我都係要返學,返到學聽到一個消息係Miss Pun走左冇係度教書。 佢走得好突然!

估計因為上次佢係禮堂搞野比我發現而走左,佢冇面目再留係度。 反而Simon Sir仲係度。

佢見到我時刻意冇望我。 我知道佢同Miss Pun估到係我係禮堂中撞破佢地好事! 我相信要估到係我都唔係難事。因為當日我同Miss Pun留到好夜,而會係當個時間入去禮堂話劇室既女仔都好明顯會係我吧?! 而且事後請左幾日病假,更加可以證明到。

幾日後攝影會有活動,Simon Sir叫左我去攝影活動室內。

「啊Vivian同學,身體點啊? 早幾日你病左幾日。」Simon問我。

攝影室內只有我同阿Sir兩個人…我不禁驚慌起來。
pish
冇lu冇lu

話說係咪得我一個代入咗嗰個Miss Pun?

【第一百六十一章】【Vivian視覺】

「你你….你想點啊???」我感到少少驚。 因為自己知道佢同Miss Pun偷情既事,雖然唔知佢地係唔係估到早幾日撞破佢地好事既人盲係我。

「做咩咁驚我啊?」Simon Sir慢慢步向活動室大門將門鎖上。

「你…做咩要將門鎖左啊?」我越來越驚,佢唔係想殺人滅口下話? 今次死啦!

「…」Simon Sir手持影相機定眼望住我唔出聲。

我心中一寒,佢個樣真係好可怕,本身已經好咸濕,依家又鎖左門唔出聲。但佢又冇理由會殺我下話? 雖然我見到佢偷情姐…唔洗玩到殺我下?

「… 阿SIR你…你想點,放我出去,我唔舒服今日想早D返屋企…休休…休息」我聲都震晒咁講。

「Vivian同學。 早幾日你病成點? 仲未好返咩?」阿Sir慢慢靠近我,行到同我只有一個身位距離。

我雙腳不住地在震動,可恨我竟然唔識大叫或逃跑:「….冇冇冇咩事。」 死啦,佢唔會殺我,但唔通佢想係度強姦我? 仍咁咸濕…

「你好似好驚我咁??」太陽開始日落西沉,點解今日活動只有我一個人,其他學會既人呢?

我問阿SIR:「點解今日冇其他人既?」 我心跳得快如脫韁野馬,內心不斷求上天可以搵人幫我離開。

「我同其他攝影會既人講左今日唔洗黎,不過你咁岩放假就冇通知你。」阿Sir放下相機用手托一托眼鏡說:「你早幾日放學之後係咪入過禮堂啊?」

果然佢係懷疑我,而我當然冇認:「….下? 早幾日? 我…我一放學就走左啦….」我扮到係學校留下一樣:「我冇去禮堂。」

「… 果日阿Miss Pun同你係禮堂執話劇社既物資,佢話比我知只有你同佢兩個人放學後去左果度。」

SHIT!!!我呃唔到佢,一時間冇諗到Miss Pun同佢既關係。「下….冇啊。 我執完就走左人,趕返屋企啊我。」

「好啦。 唔洗扮啦,依度得我地兩個,我都快人快語。 只要你咩都唔好講我今年可以同學校講你表現出色比個優點你。」Simon Sir講出佢叫我殷既原因。

我冇出聲因為一時間答唔出D咩。「……….」

「喂。 當我求你啦,我教埋今年就正式退休啦,都係姆個月姐,拿….你好我好啦。 有優點WOR!」 我可以見到Simon Sir神情既擔憂之情。

Miss Pun走得咁急係因為怕我會講出黎,亦可能係唔知點去面對我吧? 而Simon Sir唔走係因為佢晒退休金吧?

我一口應承左佢!

但多年後我先意識到我祇有把握當年時機要Simon Sir比更多著數我。 可惜今日放左佢一馬,因為自己太年輕!

而依件事,我開始意識到大人世界既暗黑一面。 偷情、互相呃自己另一半、為求達到目的而不擇手段。

—————————————————

「好掛住你啊。 有冇掛住我?」Chris約左我去陪佢係圖書館溫書。

「啊…你快D溫啦,我都要準備會考啊。」我中四下學期開始努力溫書。

「有咩唔識我可以教你啊,問我啦。」Chris已經開始左A level。

「我得架啦,你專心溫習先啦。」我又唔係真係好討厭Chris只係我當佢係朋友,我對佢冇感覺! 我知道自己鐘意男人。

「好啦~ 咁你都加油啦。」Chris說完都努力溫習。

期間我去左圖書館洗手間,係出黎既時候有個男仔突然走黎我面前: 「HI 你好啊,你叫咩名啊?」

「下?」我抬頭一望見到係一個著住某男校既學生。「唔洗啦Byebye!」

我知道我好Cool! 但實情係我好驚,第一次有男仔係街上問我叫咩名。 返到自修室之內,我見到岩岩果個男仔盲坐係我附近,佢不時偷望住我。

【第一百六十二章】【Vivian視覺】

Chris都留意到我比佢望:「不如走啦,條仔係咁望住你。」Chris 黑住面對住果個男仔。

「下? 係咩? 邊個啊?」我扮唔知比人望:「你留係度溫書啦,考試啦你。」

最後Chris堅持之下我地都係走左。

「怕唔怕架… 你冇得溫書。 其實我一個走咪得囉。」我同佢講。

「唔得,一陣你一個走左佢又跟你點艋好? 一定要陪你走。」想唔到Chris原來咁緊張我。

只不過我唔想佢咁對我:「你唔洗擔心我,我自己識照顧自己啦。 你返去溫書啦。」

「反正都出左黎,個位都比人霸左啦。唔…不過咁啦,我地去starfuck一邊飲野一邊溫書啦。」

反正我都有少少口渴:「都好既。 」

之後既日子,我同Chris 冇再去自修室而轉左去starfuck。 日子一日一日過去,Chris 考完試開始搵part time做,而我都開始考校內試而冇見佢一段日子。

由於阿Chris已經離校,加上過左幾年時間,同學都開始慢慢接受返我,有幾個比較好既女仔朋友。

「Vivian冇得同Chris一齊溫書,會唔會好唔開心啊?」 Tina係同我同班既女同學,同我高度差唔多身型好瘦既四眼女仔。

「死野,咪話同佢冇野囉,成日講到我同佢拍拖咁。」我嘆氣的說,已經解釋過N咁多次。

「呵呵。」另一位同學Jessica講:「咁就岩啦,對面有個靚仔係咁偷望你啊。」Jwssica 係一個肥肥地既女仔。

我望一望Jessica講既方向,係上次廁所門口撩我傾計果個男仔。

「喂喂,佢好靚仔啊。」Tina好興奮地說:「佢咪讀附近間男校既男仔囉!」

「….」我將注意力放返係書上。

「係唔。 我地中五就係會同佢地學校搞聯校party架。 喂喂… 望真D佢同我地同級架WOR,下年會唔會有機會同佢一齊搞party?」 Jesscia講。

「嘻~~~ 係啊,會一齊搞啊。 哈….」Tina講。

佢兩個係我左右兩邊夾住我:我對佢兩個講「你地靜D啦,溫書啦….」 我偷偷望左果個男仔一眼,佢又望住我。

我個心跳得好快,好似中左箭一樣。

自修室差唔多關門,離開之前我地3個一齊去廁所。

「Hi! 我叫Johnson啊。 你記唔記得我??」又係佢係廁所門口,原來佢叫Johnson。

「啊…啊…. 唔你好。」我唔知點回應佢好。

「你叫咩名啊?」Johnson問我。

「啊…. Vivian啊。 我走啦….」 我真係好驚,唔識點去同佢溝通好。 之後我一支箭咁走左。

「喂喂~ 個靚仔真係想溝你啊。 做咩唔理佢啊??」 「係啦,佢好型啊。 你唔受溝?」

「好煩啊你地。 快D走啦。」其實我真係唔識點處理男女關係,讀女校既我真係唔識…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞