【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
推下先
推推
Pish
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十二章】

【家明視覺】

Vivian咀裹說不,身體卻很誠實。 「唔好啦,下面…啊…好污糟…唔啊~~」

舌頭撩撥陰道外微微突起既陰核,Vivian身體隨住我舔逗動作輕巧地配合著上下擺動,去獲得更加刺激既快感:「唔~~ 啊~~~ 」相信係不自覺的用右手撫住我後腦殼作支撐協助身體推展來。

我知道佢需要更多既刺激,手指同時滑入佢洞裹去,換來既係佢興奮到極致既呻吟聲。

「哈呀…嗄…. 唔好啊… 啊…」終於佢叫停左我: 「唔…唔得啦..嗄…」

我好懷疑如果我唔停手,佢係唔係會有潮吹?!

但我冇去驗証會唔會,因為我地係第一次上床既關係,點都應該要尊重一下Vivian。 而且,小小家明都充滿血,如箭在弦的準備要插進紅心中。

以沾溼了vivian分泌物既舌頭去親吻佢:「你下面已經濕晒啦。」同時以純熟既手法撕去condom包裝。

「唔~~」配合著舌頭vivian比剛才更主動的將自己既舌尖伸到我嘴巴內轉動。 我地雙方都似有密契的準備好要插入及被插入。

但我還是要有禮貌地對眼前既絕色女性Vivian講一句:「我插入黎啦~」

但…

我想唔到既係Vivian會咁講:「唔… 我係第一次啊… 要慢慢黎…」佢輕輕咬住自己豐厚既下唇,一臉害羞而青澀既表情卻令我血脈沸騰心如鹿撞的震盪了一下。

心想一層,佢應該只係講笑吧… 佢尋晚唔係就已經同果個有錢仔上左床咩? 唉… 就算唔係,佢都拍過拖,又點會仲係處女呢? 係依家社會,要處女應該只係小學生先會有吧…

但我還是迎合住佢:「Vivian我都係處男啊… 要多多指教…」

我兩默默的停了一下再偷偷地笑了。

「我入黎啦~」

「唔!」佢輕輕對頭閉上眼表示不反對。

巨大的小家明係避孕套保護之下,滑動到Vivian濕潤既洞穴之內。 我可以感覺到佢下面好緊,巨龍被緊緊的包住了。

「呀嗄…」vivian看來有點痛,緊緊地抱實我用力的箍緊我厚實既背脊。

「好痛?」依一刻我有點擔心,唔通佢真係處女?

「唔… 衰人… 都話人地第一次。」佢輕拍我一下。

我一臉震驚的…

「哈…傻佬… 我太耐冇被人入過黎,係有少少唔慣。 你可以KEEP住入黎。」

真係比佢嚇左一跳… 但我既心情又係歡喜的但同時又有少少失望。 如果佢話好耐冇做過,即係尋晚冇做過? 但佢話自己已經唔係處女,我又有少少傷心…雖然一早都估到佢以前都做過愛…

「唔~啊…」Vivian用雙手輕輕按著我腰部壓下:「可以繼續郁..呵呀.. 好大條野啊你..嗄呀...」 係佢配合之下小家明已經完完全全的填滿了佢既下體。

身體慢慢搖擺抽插著佢,呻吟聲連續不斷。 終於,我同Vivian都合兩為一了。

「啊嗄..嗄嗄嗄呀…」佢既表情反應都完全表現出佢非常享受:「啊.. 好正啊..嗄.. 家明你好勁,嗄.. 我好鐘意你。... 啜..」一邊插一邊濕吻著,身心靈都融為一體般。

「嗄..我都好鐘意你..嗄..」我加快速度搖擺下身,有點支持唔住:「換第二個位..嗄.. 好冇?」

「唔~ 好啊.. 你鐘意換咩蒲士?」

「係後面入啊~」我可以插出黎休息一下回一回氣。

Vivian乖巧的轉個身,如果小狗般爬在床上,將屁股高高的趷起等我插入。

「啊~」我強忍興奮感,一下用力頂到盡頭去,vivian大叫了:「插到好入啊…唔啊… 」同時我開始慢慢地進進出出!

「啊.. 大力D..嗄啊..呀噫噫噫呀~~呃啊~~~」從後被我插入既Vivian完完全全沉醉於性愛之上。

從上而下望住佢被我插入,兩手不停搓揉豐盈的兩片臀部同時用作借力拉扯插插著佢。

「啊~~~ 大力D..啊..」

我兩又再換另一個位,面對面的插入。 「我想望住你插啊~」 雖然後入好興奮,但卻失去望住佢興奮表情既機會。

「好啊~ 我都想望實你啊~ 呀~」我地快速換回正常體位後,已立即插入去。

「啊~ Vivian你真係好正~」一邊看住佢豐滿兩乳隨住我既插插而上下搖晃,為我增加了視覺既享受!!

「啊…啊… 家明…啊… 好正啊…噫噫啊…」
加速
終於
西瓜
Pm
推推
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十三章】

【家明視覺】

「呵呀~~ 大力D…啊…」VIVIAN完全投入到性愛之中,呻吟聲越來越放蕩。

「VIVIAN你好正啊。」

「啊…. 嗄… 家明…唔~」佢同我依一刻忘記一切,忘情地熱吻。

我可以感受到佢已經拋下世俗道德觀,完完全全地享受著我依個人渣對佢做出過份既事情。 性愛令我地都關係變得親密起來!

VIVIAN抓住我既後腦殼主動地同我進行擁吻,兩舌互相交纏,VIVIAN綿綿幼滑既舌頭靈巧的在我口裹打圈與我舌頭互舔互摩。

「啊… 繼續郁啊…」沒想到VIVIAN係未同我發展到依個關係既時間係何其正經既一個女仔,但去到床上會可以咁主動。

VIVIAN閉上眼,任由我胡亂地撫摸一雙巨乳同抽插。 完完全全地享受住。「嗄.. 好正啊… 啊呀~~~ 唷噯呀~~~ 」

我高速搖晃下身,腰部前前後後的推推。 VIVIAN吟叫聲隨住進進出出既節奏叫喊著。「家明…呀…呀… 好勁啊… 你好大隻啊~ 好大力…啊… 啊呀~~~~」

VIVIAN雙手捉緊我兩臂 ,享受住活塞運動為自己下半身既快感:「啊~~~ 啊….唔~~~」

「啊… VIVIAN…啊!!! 我想射啦….」 已合兩為一既我可以感覺到VIVIAN處於極興奮既狀態。

「好啊… 啊…啊…. 一齊黎…啦…啊哈….」

「啊..㗅哇~~~」 萬馬奔騰一洩如注的,子子孫孫都噴射到CONDOM去了。

抽出巨龍後將CONDOM拋棄了,同VIVIAN兩日躺平在床上回聲。

小小劏房裹,二人喘氣聲不絕,大戰了近個多小時。 邊清潔身體邊回氣後,我先開聲:「嗄… 要唔要飲D野?」

「嗄…. 好啊…」床係訓上仍未回神既VIVIAN一面滿足同時又有一D漠然回答我。「唔該…嗄…」

將水交比佢後我問:「岩岩舒唔舒服?」我問左一句幾冇用既問題。

「唔~ 」飲住水既VIVIAN對頭。 其實佢冇理由會話唔舒服吧? 飲完水後佢一面滿足笑住講:「我…仲想要~」

我淫賤的笑住:「仲~想~要~~~ D咩?」

VIVIAN一個眼神一個笑臉,充滿了挑逗既感覺:「你…想比D咩我?」

「呵~~ 你唔係話要飲野未? 唔夠水?」

「唔~ 我唔夠水?」VIVIAN拉起被蓋住自己豐滿既兩乳:「哈~~~ 你做得唔夠好囉~」

「嘿嘿~ 唔夠? 」同VIVIAN兩人你一言我一語的說著:「咁會唔會要我『再』做好少少?」我身體已挨近VIIVAN。

「哼~ 你想我點比機會你做好少少?」VIVIAN雙手搭上我肩膊之上,徵徵的拖加壓力拉貼我同佢既距離。

我伸出強而有力既雙臂到VIVIAN腰際將佢拉到貼住我身體,鼻頭輕輕貼住VIVIAN既鼻頭,陣陣既體香同香水味傳來,咀巴再次交合上。

「你口渴,咁要比D野你飲WOR…」我說著一口拉開圍住VIVIAN既被:「我都口渴啊,想飲下『水』」

「唔…..」VIVIAN不假思索的轉個身一口將我仍然未醒來既巨龍放到小咀裹去…
繼續重甜
推推
幾時再出
樓主 我哋等緊你
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十四章】

【家明視覺】

「唔…..」VIVIAN不假思索的轉個身一口將我仍然未醒來既巨龍放到小咀裹去。 不得不承認Vivian除左樣靚身材好之外口技都非常了得,三兩下經已喚醒了小家明。

我唔可以自私地一個人享受。

「我又幫你。」

VIVIAN一臉樂意的一個反身將自己下半身放到我臉上去。

我用兩隻手指公輕輕地撥開兩片小小花瓣,再細細的觀賞VIVIAN小小既洞穴。 手指一拉一放的按壓住大陰唇,同時用舌尖柔柔地舔弄敏感既陰核。

「嗄啊…. 好痕啊… 呀..」VIVIAN邊含住小家明邊呻吟住,而小洞亦好快地流出了淫水,潤澤了洞內既每一寸。

佢真係一個淫得很既女人,既主動又快濕,而最令我感覺興奮既係佢真係一個絕色美女。

巨龍被不停吞吐,VIVIAN既脷靈巧地打轉,從根部到陰徑再移到龜頭,時輕柔時急速的為我帶來一次又一次既刺激感覺。

我亦開始加強對佢既刺激,舌頭高速的撥弄陰核,右手中指慢慢深入洞穴去探勘。 手指時快時慢的進進出出VIVIAN濕淋淋既淫穴,西水就如泉水後湧出來。

「啊… 好舒服啊… 啊… 搞到人下面濕晒啦…啊…..」

佢係故意咁講的吧? 聽到佢咁淫既說話,我既巨龍硬得更利害了。
樓主可以開定新post
Pish
好快
Push push
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十五章】

【家明視覺】

「啊呀~ 好..好舒服啊…家明…」

我再度進入了VIVIAN體內,第二次進入,佢叫喊得更加激動更加淫蕩: 「頂到好入啊…呀嗄…啊… 」VIVIAN雙手緊緊抱實我股間推壓:「噯~~ 好耐冇試過做啦…啊… 大力D..」

完完全全地放縱既VIVIAN彷彿變了一個人一樣。

我十分享受同VIVIAN既交合之中,我地兩人雙雙進入忘我之境水乳交融。

但同一時間我卻有點在意,VIVIAN本身係一個好吸引我既女性,可以話係完美既女性。 可以既話,我想佢成為自己女朋友。 但佢既投入同放任,又令我耿耿於懷,內心不自覺地想到底VIVIAN既過去係點?

對性既需求,到底以往既佢係點同男朋友相處? 佢會唔會一直有其他SP? 雖然佢口中說好耐冇試過做愛… 邊有可能佢咁樣女會咁耐冇同人搞野…

想著VIVIAN既表現同過去,我地兩人有點迷糊既關係….既係同事但又發展出超友誼關係。 我地既閞係好似同日ZOE重疊在一起…

我既想擁有VIVIAN,但又怕佢會好似ZOE咁選擇離開。 同認真去成為佢男朋友但又害怕再被出賣被騙….

「啊… 啊…… 好正啊…啊….. 噢~~~」VIVIAN下半身微微提高並配合著我抽插而擺動。

【咇咇】佢既下半身發出了陣陣的噴泉般既水聲,慢慢地床舖同我大腿間可以感覺到潮溼的水份流竄。

「啊…. 我要射啦…」突如其來的興奮剌瀲下令我難以再忍受。

「啊~~~」半迷糊的VIVIAN緊抱住我:「呵啊~~~ 黎啦… 射啦….啊…. 大力D…啊….」

「啊~~~~」我地兩人同時達到高潮。

「…..」最後雙雙抱緊對方沉沉的進入夢鄉。

--------------------------

夢裹。

我可以肯定自己係發緊夢,夢裹我同VIIVAN兩人好開心好快樂步入教堂,受眾人祝福。

「我愛你。」穿上一身禮服既我我由心的對VIVIAN說。

「我都愛你。」身上一幅白紗,長長的裙擺延綿數米的新娘服既VIVIAN情深的對我說。

然後…我地四目交頭準備接吻…

-----------

【唦唦唦 】 我電話響起來。 媛媛地伸手去尋找電話關上響聲,上午7點半… 我唔記得關alarm

床上只有我一人…. VIVIAN已經唔係度… 突然地我好失望。 尋晚同佢歡愉後,我好幻得幻失的….

【點解唔一齊食早餐先走?】 我打算SEND個text比佢。

咁打又好似好輕挑…. 【好掛住你…】

唔….好似唔係咁好…. 同佢講左只係搞野,話掛住佢會唔會嚇親佢? 又或者,係佢尋晚既表現令我多少有點怕自己表錯情,佢真係一個放縱既女性,尋晚佢真係當係一夜情…

如果佢係對我有野,應該起碼等我起身傾下計再走吧?

會唔會係佢都唔知點面對我?

取消字句後我再打【你幾時走架? 我完全唔知你起左身…】 咁係唔係好似好少少? 又唔會太表達到自己掛住佢,又唔係太唔理佢…但又好似有少少玩家FEEL…

唔….

最後未有SEND出去,訓係床上思前想後,又再次訓左。 再次起身已經係12點。

VIVIAN whatsapp冇顥示時間,應該係關上左顯示功能? 【你返左屋企?】最後我咁SEND比佢,等候佢回應我。

關上左顯示功能,令我心急如焚….
等左好耐
射多啲比Vivian啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞