【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十五章】

【家明視覺】

我久唔久會覺得自己好似精神分裂咁,到底自己想點? 又想搵到個有安全感既女朋友可以建立一個家庭,但又因為唔信愛情而去玩。

係Vivian既角度或者一眾女性角度出發,我可能係一個風流既人或者再衰一D同成先生一樣下流既人。

點都好…. Vivian應該都係一D貪錢既人又或者係未玩夠既人吧? 尋晚佢應該都係同左果個人做咗愛‧

一個人離開行返屋企,從長沙灣父母屋企行返去旺角自己屋企。

走著走著經過Vivian屋企,是有心是冇心? 我自己都唔知道,明明就有好多條路可能行,但自己就選擇了行依條路。

【DO DO】電話又再響起。 我呆了一會,電話來電顯示係Vivian打黎。

「喂….」膽戰心驚的我接聽Vivian電話,我怕佢又會話我係賤人,但又好想聽佢把聲。

「點解你要同我搞野? 你當我係咩?」同一條問題再次由Vivian口中問出來。

「我… 其實我都唔知自己點會咁講。 如果令你感到唔開心….或者難受,我向你道歉。」Vivian既問題令我唔知點去應付。

「….」一輪既沉默後Vivian再度開口說話:「… 你依家係邊?」

「係… 你樓下…」

「…..」又再次係令人無所適從既沉默後,Vivian講:「你係街口公園等我。」

「哦….」回應後我就乖乖地係公園等Vivian落黎。

依刻既心情非常忐忑,如同係法庭上等法官大人向我宣讀罪成後等待判刑既時段一樣。 會唔會判我守行為或者緩刑? 應該唔會啦我又唔係社會賢達。 又會唔會係社會服務令就算? 哈… 又冇人同我求請,點會呢?

一年? 十年? 我相信最有可能係無限期吧…. 見完Vivian今次應該再冇可能見佢…..

Vivian面帶不悅同冷漠的一步一步走過黎,我既心就跳得越來越快。

「….」

今次我先講口:「對唔住。」

「….」等待Vivian既責怪,我更有心理準備佢會打我一巴韏。

「你知係會令我反感仲要咁對我?」面上冇任何表情既Vivian氣勢令我難以透氣。

「….」我更加係無言以對。

「….」

相對視左唔知幾耐之後Vivian步出公園:「跟我行。」

我就跟住佢行著。 氣氛好古怪,我有點摸不著頭的跟住佢行。 佢冇出聲,我亦都唔去講任何野。

到底佢個心係諗更咩呢? 唔知道,我亦冇勇氣去問。

行左唔知幾耐Vivian先開口:「你屋企係邊?」

「下?」突然的一問我前驚覺原來自己同vivian行到近旺角。「我…屋企?」佢咁問我,意思係咩? 我怕我get錯佢會話我。

「係啊。」突然停下腳步既Vivian頭部向下的望住地上:「上你屋企傾….」

「哦…. 好…. 就係附近,行多個街口就到。」我諗我冇諗多左吧? 但事情既發展會唔會太突然呢? 同一個女仔講過想同佢搞野,而佢又主動提出同自己返屋企,咁應該唔會係人係同我上去傾計吧?

「我要去便利店買野飲啊。 你幫我買杯咖啡…啊…都係飲檸檬茶啦。 要少糖啊。 我係度等你。」Vivian指一指旁邊既便利店對我說。

「哦…..」我就一個入到去便利店內慢慢的走到最入的雪櫝前。 Vivivan係唔係比更暗示自己? 要我一個人入去便利店買野,而佢自己唔入黎!!!

一定係!!! 暗示我要買一D佢唔方便買既野吧? 如果佢唔係比暗示我,亦唔會一直由長沙灣行到黎旺角話要上我屋企傾野吧????

拎左兩支野飲後就直接比錢走人:「買完啦。」

「哦….咁快….」Vivian一手搶去我手上既檸茶:「仲想叫你買香口膠…. 」

「啊… 我有啊。」咁岩我身上真係有,將一包香口膠交比Vivian 「咁…行啦。上我屋企。」

Vivian默默跟係我身後。
推一下~
推推推
同Vivian嘅第一次
推呀
推推
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十六章】

【家明視覺】

「你屋企幾好啊….」上到黎Vivian讚美一下我租住既屋企:「幾錢一個月?」

「9千左右,都唔平,不過係旺角地方又大,算抵架啦。」係香港地,生活一D都唔容易,但為左有自由一D既空間係要付出。

「唔…」Vivian閒逛一下我屋企,其實唔洗半分鐘就參觀完。

「….」我同佢相對無言,但氣氛上多少都冇之前咁差,大家心裡多少都知道大家一陣會點。

「你當我係咩? 仲未答我。」係沉思期間Vivian再次問我:「我想知道… 你係一個點既人? 係唔係所有男人都係…咁咸濕?」

「唔…」我係路上早就不停諗應該點去答:「我係一個衰人,我知道自己係一隻冇腳既雀仔,只可以不停飛不停飛,一停落黎就係死果日。」學著電影中既對白:「同我拍拖唔會有好結果….」

「哈… 你食屎啦,咪抄梁朝偉既電影既對白….. 白痴。」 Vivian冷笑一下。

我諗左一陣,應該冇錯:「白痴係你,句野係張國榮講架。」

「哈…. 邊個講都好啦,咪一野係賤男人扮晒浪子既對白。 係我眼中個個男人都係咸濕佬。」

佢有咁既諗法?

唔通尋晚佢真係同果個人搞左野? 「你點解咁講?」其實我唔應該問太多知太多,但忍唔住口都係問左出黎。

「…. 冇。 只係過去既男友都係賤人…唉…」Vivian看上去好似有好多唔開心既經歷,但我總係覺得多少同佢尋晚果個有錢仔有關係吧。

不過都係唔好再問太多,破壞左今晚依個機會。

「你仲未答我啊。」Vivian繞起腳露出一條黑色絲襪既大腿。 今晚既Vivian穿上黑絲配上短裙,上身係一件領口闊既白色冷衫,異常地性感。 應該話佢穿上咩衫都係咁吸引人。

「唔需要問到太祥盡,你都認為我係一個壞人,其實我既答案係點相信對你都唔係係有好大影響吧?」無正面去答佢既同時我將嘴巴輕輕印到Vivian朱唇上‧

溫柔輕巧如同蜻蜓點水的一吻,我兩四目交投,時間彷彿為我地停下,時空中一切都靜止下來,街外既嘈雜聲音都消失得無影無蹤。

只係聽到Vivian呼吸起伏。

Vivian一推,將依刻既浪漫破壞掉…. 「唔好咁情深望住我,會令我….誤會……」Vivian企起身:「有冇毛巾….?」佢慢慢行到廁所去,打算沖涼。

雖然岩岩浪漫氣氛完全地消失,但無阻Vivian同我既發展。 將毛巾交比佢後,本來起一齊入去沖身。

「你唔好入黎偷睇啊。」Vivian將門鎖上了。

我偷偷一笑,都黎到依步,仲咁顧慮做咩? 同時我去整理一下床舖同係床頭櫃拎左一盒12個裝condom放到枕頭底下。

萬事俱備!!! 細佬都蠢蠢欲動。

-----------------------------

大家著返褲,唔好凍親細佬,聖誕好凍啊。
Merry Christmax
頂丫,褲到除埋,咁點先
頂咩 平安夜先要著返條褲
幾時有下集?
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十七章】

【家明視覺】

【咔嚓】我隨著聲音向被打開既廁所門望去。

「你沖啦到….」Vivian本身係一個臉蛋充滿魅力既小妖精,但依一刻神情又半帶著怕醜,樣子真係非常之挑逗,令我好有慾望飛撲佢到床上瘋狂地侵犯佢。

但我冇咁做,因為面對Vivian依個咁吸引人既女性,我唔想嚇親佢令佢反感。 (其實佢已經對我好反感吧? 話晒佢都因為我叫仍做愛而反感過左排。)

「我沖涼先。」從Vivian身旁經過,從佢身上傳來沐浴液既香氣‧雖然都係我用過既澳寶沐浴液,但散發自Vivian身上既體香混和上澳寶既味道卻暗暗的結合成新鮮而誘人既味道。

將已經谷得行一行既巨龍好好清洗過後,我包著毛巾走出去。

Vivian一樣錯愕的對我說:「做咩唔著衫啊?!?!」

「….」唔係咁我都get錯係唔係啊? 上到我屋企仲要沖個涼…雖則佢係著返自己既衫…. 但…唔通我真係又諗錯…?

「死賤人。」Vivian面容有幾分嬲怒的:「幾時有講過你可以唔著衫出黎?」 說擺佢坐咗係我張床上。

話雖如此Vivian半躺床上卻極盡誘惑的。

我已經唔再多想,因為見到如此引人入性既女性胴體,小家明已經不客氣地走出毛巾外,對Vivian行禮。

Vivian當然唔可能見唔到我既巨龍:「死咸濕佬….露體狂!! 」佢咀巴上說我討厭但卻唔見有其他抗拒既行動,反而將自己一雙修長美腿一前一後的屈曲起來,令Vivian半躺既構圖變得更加令我血脈沸騰!

我唔需要再扮正人君子爬到床上,雙腳屈膝輕壓到Vivian一雙大腿之上:「Vivian你真係好靚,我已經引唔住啦。」

再冇言語交流下,我吻下去Vivian唇上。

已經搞唔清楚係我化被動為主動去吻Vivian,定係Vivian化被動為主動了。 我地都有默契地由輕吻轉為肉緊的濕吻。 兩條舌頭互相伸進對方嘴裹轉動。

頑皮既小家明衝破毛巾既束縛,令毛巾從腰間掉下來。小家明冇停下來既意思,係大哥我努力熱吻Vivian之下偷偷地走進Vivian短裙下,輕輕的觸碰小V既住處。

「唔….嗄…」Vivian被小家明摩擦之下輕發出乖巧得黎又嬌柔既呻吟,但同一時間Vivian雙手輕輕的放到我腰上頂住,唔比小家明再係小V門前倒亂。

Vivian輕輕的喘著氣:「唔準咁啊…嗄…邊有人話比你咁做啊…」一副欲拒還迎的樣子,我好相信佢係故意地做出來。

「唔得? 你睇下我細佬啊,比你引誘到企起身硬一硬咁,點可以停啊?」將Vivian放係我腰際既兩手提起放到佢頭頂之上,兩雙手的手指都緊緊交纏。

「賤人….」Vivian口硬的咒罵我,身體卻迎合著我既動作起伏,呻吟同氣喘聲佈滿房間。

我邊吻邊將雙手伸到Vivian冷衫前,輕輕放上胸前兩座山嶺之上。輕輕的搓揉著,觸感柔軟而富有彈性。我唔肯定係唔係有裝假狗,Vivian先會有一對咁令人側目既雙乳,我急不及待左手從冷衫底向上拉,一個米白色花邊既胸圍立即展現於我面前。 而我冇因為一雙偉大既山崗而停下來,右手同一時間已在床鋪與Vivian玉背之間推進:【咔】的一聲,右手食指與姆指一壓已經輕鬆的將胸圍扣除去。

Vivian沉醉於被我搓弄兩乳同時驚嚇的發出呻吟:「….啊…你咁西利一下除左既…..」

我唔會同Vivian講自己接受過多少次訓練,而係集中注意力放到Vivian一雙豪乳之上。 D-E左右既巨人胸部經我兩手驗證後得到證實!

「呵啊………衰人…..啊…」我貪婪地雙手瘋狂揸兩乳同時邊吸啜著Vivian粉滑的乳頭:「啊….」
繼續加甜
又停左

推推推
推推
推山區巴
咁推Vivian好唔好
推呀
推推
Pish
推推
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十八章】

【家明視覺】

「嗄呀…」「噢…」小小劏房內充斥了我地兩人既歡愉聲。

Vivian既怕羞地閉上眼但表情卻又是享受著我舔佢粉嫩乳頭,發出低沉既呻吟。

「呵… 你兩粒LIN真係好靚,粉紅色! 」 雖然突然咁對vivian講係好失禮,但我同佢都已經發展成依個關係,我都唔需要再掩飾自己係一個正人君子。

Vivian雙手伸出掩住自己兩乳露出一絲不悅認真地說:「你真係好賤啊。 不如你唔好叫家明啦,改名做志明。」

「下?」我一面不解的。

依個時候Vivian偷笑一下:「志明啊。 佢咪話『粉紅色奶頭可遇不可求!』」

我立即會心微笑地:「春嬌~~~ 比個粉紅色LIN頭我啜啦~」

「依…. 我先唔係佢啊。 羊千華個人勁假囉。」Vivian對春嬌似乎幾負面!

我冷冷地笑著:「咁你唔同,正好多。 起碼對波大~~~ 」

「哼~」VIVIAN又再做出一個不悅樣,但我分得出佢係扮嬲。

我拉開佢掩住乳房既一雙手:「真係好正好大~ 對解你身材可以咁勁架。」貪心地大口大口吸吮著。

「呵呀……」

Vivian反應非常好,一邊配合我吸吮一邊發出呻吟,同時一手按住我個頭,顯得非常享受一樣。見到佢咁受落我就變得更加落力,除左邊吸邊同舌頭挑逗佢乳頭,左手一邊搓vivian右邊乳房又不時同手指按摩乳頭。

右手亦好忙地慢慢掃,沿著Vivian條腰輕輕的用手心同手指去感受嫩滑肌膚邊滑下至大腿,再順勢翻到vivian既短裙裹去勘探一下佢神秘地帶!

右手伸入裙內,可以感覺到Vivian微微將兩腿合起,唔比我觸碰佢那神秘地帶。 我當然唔會就咁放棄,以我係上面既優勢用一雙膝頭頂開vivian兩條腿,右手再無阻礙之下已可以觸摸到神秘地區。

Vivian已經濕左,底褲同絲襪都已經被淫水穿透了濕左一片。 我刻意的用手指輕輕按著濕透既位置慢慢的打圈,隔著絲襪同底褲去刺激Vivian下體。

「唔…」Vivian兩腿用力夾:「唔…唔…..」表現得興奮起黎。

「好濕啊你….」講完一句挑逗性既說話我又再次吸吮佢既乳頭,同時用中指不停地捽vivian下面。

「啊呀…嗄……好痕啊…唔」氣喘既vivian坐起身,除去我上身衫,雙手摙住我手臂既二頭肌一臉讚嘆的說:「嘩~ 你好大隻…」

我拉去佢既裙,身上只係得返絲襪同底褲。
重甜嚟啦
文呀
新讀者留名, 多甜pls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞