【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
屌撚爆佢塊爛田!
多甜嘅話可以睇響巴之前個鄰居少婦故嚟頂住癮先 甜到糖尿末期
推推
推推山區巴
推一下
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十九章】

【家明視覺】

「嘶~」 撕開絲襪既聲音。

只係腦內閃過一下。

我冇好似AV中咁去做,一來怕嚇親Vivian;二來天氣有點凍如果撕開左佢會冇得著,怕會凍病佢。

小心翼翼的用右手中指同無名指上下按摩Vivian,只係幾下既摩擦已經比剛才更加濕潤,佢既小穴如同山溪流出潺潺既泉水。

「唔…」vivian 興奮地叫著。

見到佢放下底線我不自覺地對佢作挑逗:「嘻… 係咪好舒服呢? 」

Vivian立即扁起嘴巴再用左手刻意地蒙著嘴巴,唔發出聲音:「唔…」

雖然佢怕羞地強忍呻吟,而我則再加強攻勢手口並用的撫慰vivian敏感既兩乳同山泉水穴。

「呵啊….」突如其來既一下突擊vivian再也按捺不住刺激既感覺:「啊…呀…唔~~唔…」雙手再也蓋唔住舒服既性愛衝擊而發出無止境淫慾既嘆息。

我索性拉起佢雙手:「舒適就大聲叫出黎。」右手將Vivian雙手提高放到佢頭頂,左手用力揸佢右乳,同時隔住褲用我早已充滿血既巨龍摩擦。

巨龍龍頸每摩擦一下都傳來興奮既呻吟聲回應,令我改用力地頂入去:「嗄啊………呀…」

頂左十幾下,我感到褲襠已經濕左一片。

「呵… 你下面濕晒啦,我條褲都比你整濕晒啦~ 衰妹…」我極為淫穢的語氣去講。

「…你仲好意思… 明明係你依個衰人整我在先…仲話我搞到你濕左。」Vivian面額紅了起來投訴我。

「呵~~~ 咁我停手啦~ 如果你唔想既話。」我放開雙手擺出一個唔在意既樣。

但巨龍當場未有停下來,下半身仍然前後擺動摩擦Vivian濕透既底褲同絲襪。

「啊。。。。」Vivian冇回應我,但下身配合著我搖擺同時提高自己下半身用小穴緊貼著我巨龍已經不言而喻。

激烈地摩擦一輪後, 我刻意放輕放慢下半運動:「點啊? 我已經真係停左手啦,係唔係要停啦?」

「衰人。...一D都唔舒服啊。」Vivian一副不滿既樣子。

「下。。。」我比佢嚇到停止郁動。

「衰人....搞到人地條底褲濕晒。一D都唔舒服啊!」Vivian見我停下來,就自動輕輕搖晃身體,用自己下體剌激我既巨龍。「唔唔。。。。人地條底褲UP住好唔舒服。。。嗄。。。唔。。。。」

「呵。。。。」原來佢又係度玩野,我真係比佢嚇到9都軟左少少。

我當然明白佢意思:「咁點算啊? 濕到咁唔舒服可以點啊?」但我就係要佢親口對我講。

「唔。。。」Vivian主動咀過黎,舌頭伸入我咀裹,同時雙手除去我既皮帶:「嗄。。。 衰人~ 你真係好下流啊。。。 人渣~ 同成虫一樣咁下流。」

「呵。。。。 我唔係叫下流,我係風流啊~~~」我不自覺的同Vivian對話內容越來越露骨。
仲未除到底褲
快啲搞掂Vivian啦
Lm
輕輕一推
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十章】

【家明視覺】

「你真係好賤… 」Vivian對我作出投訴,但卻滿是樂意的迎合著我。

我冷笑著:「哼哼~ 咁你唔鐘意我咁賤,咪唔做囉。」 我索性停下手腳唔再搖動身體。

「呵~ 份晒野啦你。」Vivian識穿我既想法了。

大家玉帛相見,親密度突然地提升到如同情人既關係般。我雙手用力揑,不留情地搓揉Vivian一雙豐滿既巨乳:「呵… 咁我就唔再扮一個君子啦~~~ 哈… 你都唔好收收埋埋自己~」

「唔~~~」被我丙次挑逗既Vivian性慾再燃起來:「嗄… 鐘意你揸我個波同啜我粒LIN啊…」被我由背後緊貼住既佢擰轉頭主動吻我,激動地捲動舌頭同我兩舌交纏著。

一邊揸佢柔軟而有彈性既乳房,同時兩隻食指沿住兩粒鮮粉紅色既乳頭輕微的按壓,時面打圈按摩時面挑逗。 敏銳既食指指頭可以完全感應到vivian乳頭既微細變化,乳頭由軟綿綿的慢慢變成如同橡皮糖般黏韌。

「啊呀…嗄呀…。」呻吟聲此起彼落Vivian興奮得不自主扭動身體。 同時佢既手是有意或是無意的觸碰到我挺立如鐵既巨龍。

只係輕輕地掂到一下,VIVIAN就將手移開。只係一下既觸感,令我倍感興奮!!!

「嗄…」我都不經已地輕嘆了一聲。 隨住我地兩人身體互纏,左手移動由VIVAN左胸慢慢向下移動到小腹,指頭小心翼翼地穿越到絲襪之內再貼著下復滑落小小既內褲中。

距離VIVIAN神秘地區只有短短1吋左右,手指已經掃蕩到密密的森林裹兜圈。

「唔….」VIVIAN既叫聲充滿住期待的。

卻冇想到佢會用手按住我左手,制止住我再度進軍。是有心的吧? 欲拒還迎的,反而令我感到更加刺激! 「做咩事?」我心諗都去到依一步,做咩事抵抗我既攻勢? 同時我用戰意高漲既小家明摩擦佢渾圓豐盈既雙股。

「唔好咁摸….」佢停了一下再說:「下面濕晒好唔舒服啊….」

識穀既我立即行動:「嘿….咁我地除左佢啦。」

語畢,褲已被我拉開到膝蓋。

VIVIAN被我突如其來的一動:「啊…」銷魂的叫聲配合上身體微囪的抖動,可以感到VIVIAN非常既敏感。

我用右手放到小V既洞口,一片潤澤既洞穴弄得我手指都濕透了。「唔嗄…呀…」中指指頭沿著洞口上微微隆起既陰核,輕輕地上下拉攏,又慢慢的輕巧挑弄打轉去刺激。

「啊嗄…嗄…嗄…唔…」Vivian完完全任的沉醉於快感之中,發出了放蕩輕快既叫聲:「呀..嗄….」 VIVIAN雙手環抱我向我索吻,兩條舌頭激烈地互纏。

時間差唔多可以更進一步。 我慢慢的將小洞穴瓣開用本已濕透既中指輕輕的放入去,小v既洞壁四周充滿汁液,中指輕易的滑入洞穴。 同時,我左手輕柔地撥弄住vivian實滴滴既乳頭。

多從既刺激之下,vivian情慾之火再度提算,呻吟聲更加綿密:「唔..嗄….唔呀啊…..」

「好多水好濕啊你… vivian你真係好正啊…」聽住佢既叫聲刺激著我既獸性,右手中指開始加快速度同幅度,一邊又用言語去挑釁佢。

「啊..啊…啊…..嗄呀~~~嗄嗄呀….. 啊~~~」
加速
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十一章】

【家明視覺】

vivian情慾好高漲,手指就慢慢地插得更深更入。 「啊~ 啊~~~好正啊…呀….」佢主動地吻過黎。

主動既索吻既佢激起了我慾火!

但我還是慢慢一步步黎,怕自己太激動會擦槍走火之餘又會比到一個錯覺vivian我太喉琴。

但伸手入絲襪同底褲內撩弄小穴卻唔係太好發力,所以我決定脫去絲襪同底褲。

右手中指保持進出小淫穴,左手手指慢慢拉下絲襪。 整整一晚時間,可以慢慢的享受vivian既完美胴體。依一刻我想著如何享用佢! 睇住佢既表現同之前提及自己幾年冇拍拖,我相信今晚唔會只係一次就會完事。

「嗄~~」vivian配合地提起腳除去絲襪:「嗄… 仲以為你會撕爛我對絲襪~~」

「噢? 你鐘意我粗魯D? 」本身想比個好印象佢,同時又怕佢爛左絲襪返屋企會比家人問起。

「… 你點做我都鐘意…」vivian面紅紅有點怕羞好可愛。

「哈~ 咁我要粗暴一D啦~」 雖然係咁講,當然我仍然係好溫柔去對待佢:「等我強姦你先~」

「賤人!!! 強姦犯... 唔好搞我...呵呀~~~」 vivian未講完我就拉開佢底褲,從則邊將手指插入,快速既抽插令佢情慾推得更高:「啊..啊... 好..好舒服啊~哈呀嗄..」

泉水充滿了洞穴,慢慢流出洞口外。

Vivian真係好淫蕩! 比之前SASA有過之而冇不及,身材更加係非常誘人!

我已經硬到頂點,鋼鐵一般既巨龍係我用指插小洞同時摩擦著vivian幼長順滑既兩足。 光滑油潤既長腿,看來下過不少苦功去護理吧? ! 抵抗不了兩腿既誘惑,我索性半訓床上像一隻餓狗般貪婪地用舌尖舔啜著。

「唔~~」vivian雙手輕輕掂住我既頭髮,閉上眼享受著小狗般既我舔奶住佢美白大腿。

慢慢地,舔得口都乾涸了,需要一點水份。 我就一頭埋到最就近既水源去保充水份。

「啊... 唔好啊.. 下面好污糟。」vivian說。
Lm
Lm
Push
推推
Lm
成兩年都未完
push
推推
幾時有文
我硬左好耐啦
樓主呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞