【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
冇,想同你講下次傾電話可唔可以唔好咁大聲
笑死

【第五十五章】- 【忘記你我做不到】

【幾好啊。】 Kristy傾。

係我角度去分析,我認為佢見到我同人傾電話,所以想了解下咩事,不過唔知點開口。 如果係喧我盲應該吊佢引。

【今日比較忙啊…. 你呢?】

佢回應:【我都做野啦,你加油。】

我冇回應佢。 一來我就要比佢估我同咩人傾電話,因為我知道佢係想知道,所以我就更加唔應該比佢知太多,保持神秘一D對我更有益。 同時同佢對話上黎總係有小小唔同左既感覺,係佢變左?定係我都開始改變左?

------------------------------

「HI! 」阿LING同我約左係銅鑼灣食晚飯,佢係銅鑼灣返工。

「hello 我地去食傻先之後睇戲。」我已經諗定晒同佢出黎做咩好。

「好。」今日係第二次見阿LING,同上次唔同。 係老籣佢著左晚裝裙。 而今日佢係斯文返工LOOK。 淨色TEE薄外套及膝裙,一個平凡OL。

Ling樣正正常常眼大大細細粒冇身材,係順眼而唔起眼既女仔,佢唔會係吸引到男望既人。

同佢平排行,感覺係好平常心。 我冇緊張既感覺,同佢傾計唔會好擔心自己係唔係會失禮或失言。

或者同阿Ling相處係會好舒服。

同佢食飯傾計我唔需要去諗好多話題,佢同我都鐘意電影,特別係王家衛既電影。

「Kristy係你心入面真係佔好重既地位。」

「我唔否認….」

「都係既。 得唔到既永遠都係最深刻。」阿Ling同我睇完戲走出戲院。

「可能係…」

「你應該要忘記佢。」阿LING再講:「不過你越係要忘記就越難去放低。」

「哈….係啊。 因為我得唔到佢個人,所以越要將佢放係心入面….」我苦笑著。

「哦…」

我留意到佢好似有少少唔開心。 「你呢? 你個EX又點?」

「哈… 冇咩點。 佢出面有第二過,我唔會接受返佢。 搵過第二個囉….」阿Ling講得輕鬆。

我知道佢其實係心急,因為已經廿尾,女人30似乎係一個大限。「你返屋企未?」

「….. 你想去邊?」佢問一個開放式問題。

我應該點答佢?

我好想同返Kristy一齊,但自己又心入面有條刺。 當然,我亦唔知道其實Kristy點諗,仲想唔想同我一齊…

「去食糖水好唔好?」我唔知道阿LING叫我話事係唔係有D咩暗示,而且我對Kristy仲係未落得低。

「好啊~ 睇完戲都想食少少野。」阿Ling好似好開心咁。

見到有個女仔同自己食糖水而開心,其實個心係開心既。 我係唔係算係追既佢???
因為男豬話去食糖水而唔係去扑野,咁就加左分
可能真係Ling想開房呢
就算男豬都想 可以點講出口?
有文嗎

【第五十六章】- 【打擊再打擊】

同Ling去左食糖水,中間有少少時間我睇左陣電話。

FB係一個好壞既系統,你越係睇某個人某樣野,FB就會自動排係版面當眼處比你去腸。 排第一既係Kristy既update!!! 係一張相。

一支香檳兩隻杯背景好似係一間酒店房。 打出一小段文字「Happiness is a moment with you!」tag左一個我唔識既男人。

明顯得不能再明顯了吧?同個男人去酒店…仲打D咁既野同兩杯酒!! Kristy唔係話自己唔飲酒既咩?

更攞命既係我見到有人留言話好SWEET好開心等等,對我黎講如同落井下石一樣。

佢真係轉得好快,岩岩同我分手原因係佢阿媽反對,之後同左阿傑一齊。 過左個幾星期左右就已經同左另一個人一齊。

我就去睇下個男人咩來頭。

Profile係一個粗獷既男人,唔似係一個做文職人員。 睇真一D佢好似係做D工程之類既野。

頂!!! 睇個樣都唔似係個搵到錢既人,平時既生活相都係同一班工程佬既人一齊玩。 唔係講Kristy阿媽鐘意D有錢人咩? 我睇唔出佢好有家低。

「OK 可以行啦。 」阿LING岩岩出黎。

「哦….好啊。」我關上電話! 心中有好多既問號。

點解佢咁快又可以同左另一個人一齊? 點解佢唔同我一齊? 點解佢搵個粗人都唔同我一齊? 我真係咁差咩????

「諗梗咩? 突然唔出聲既???」

「呃…冇。 我地食咩?」

「去食中定西式?」LING問我。

「食西啦…」我回。

係唔係我面上咩都寫晒出黎? 阿LING問我:「做咩事去完廁所出黎你好似有少少野咁?」

「…. 」我真係有D野…. 到底我係唔係太好人太天真? Kristy真係唔係我心諗咁簡單? 「不如我地唔好去食糖水。」

「下? 哦 喧去邊?」

「同我去搞野。」雖然我話自己唔應該再做好人,但冇諗過我自己會咁直接去講。

「……」阿LING一臉驚訝:「SORRY…. 我唔會同男朋友之外既人做依D野….」

「…….. 哦….」我唔知道自己做梗咩。 做咩事會咁講….

Kristy對我真係有太大打擊。 我係佢身上真係學到好多野,果一刻我覺得女人真係好善變真係好CHEAP。

我認為女人就係咁易去同男人一齊,只要男人大膽就可以了。 Kristy就係一個例子,佢話咁快又開始一段新戀情! 話咁快就上酒店房。

「啊… 咁算啦。 當我冇講過。 」我同LING講:「我想走人….一個人行下。」

之後我一個人走左…. 世事都好不如我意….
樓主快啲更新 好好睇你寫得

睇到好有feel
「……」阿LING一臉驚訝:「SORRY…. 我唔會同男朋友之外既人做依D野….」

阿LING要男豬做男朋友

【第五十七章】- 【酒醉】

一個人行,我又一次無目的地行。 冇左Kristy我就失去左人生目標一樣。

要忘記一個人可以好易亦可以好難。

對我黎講要忘記Kristy,我相信係要用一世時間。 佢既每一個FB更新都將會永遠提醒我佢既近況。

要忘記佢,最好係飲醉。 一醉解千愁!

諾士佛台酒吧臨立,隨意地入左一間叫左支啤酒一飲而盡,之後我索性叫左半打飲,一支又一支,飲到第4支後有人制止我。

「夠啦….」係阿LING,佢一手拉住我唔比我開第5支酒。「唔好再飲啦….」

半帶醉意下,膽亦大了不少! 一下親吻下去。 Ling冇反抗我。 我更大膽地「滑」入舌頭到佢小咀內。

舌尖上下擺動,Ling既舌頭亦對我舌頭作出回應,我倆舌頭交纏,一切來得好自然。

越吻越肉緊,我兩手緊緊抱實Ling。 Ling雙手撓住我頸激烈地親吻。

「去酒店!」我既小弟已經硬起來,怒火及慾火都急需要撲滅! 已經唔理會阿LING有冇反對。 Ling被我拖住走去街尾既維多尼亞酒店。

今次係我第一次去時鐘酒店,我唔人知道步驟如何。 拖住LING,佢亦冇講野。 登入維多尼亞的升降機跟指示上1樓拎房後就有個姐姐帶我地上房。

「唔…」姐姐離開後我立即一口吻下去,LING發出呻吟聲,同時我雙手解開佢既衣服,將佢上衣同裙一件一件拋開。

好快地我將佢個bra都除開,LING叫著:「啊..唔」。 佢既胸好似比Kristy更細,Kristy係A或者B,Ling應該係AA cup,近乎冇胸可言….

但對於怒火沖天的我,只有大力地搓弄Ling那對小得可憐既窮乳。

無論胸部幾細,被玩弄著都係會有感覺! 阿LING叫得更加密:「呀…啊」佢越係頻繁的呻吟,我越係用力去揸,手口並用的剌激佢。

係AV片入面學到既,以前一直唔可以用係Kristy身上既技巧我一一的用上。

Ling主動脫去我條褲,同時我都除開LING下身最後防線。 我地依一刻玉帛相見了,對於佢既身材我既評論係如同一個未發肉既小女孩。

但怒火加上醉意,我已經唔理會太多。

Kristy係我面前唔飲酒,但同另一個就飲。 Kristy放棄我同左另一個人一齊仲要一個接一個咁換男人,仲要係我面前扮純情。Kristy唔肯用口幫我!!!

我冇理會Ling同唔同意我咁做,一下就將我既巨龍擺係佢咀巴內。

「唔…唔….」我雙手捉住佢個頭另一邊下身不斷前後搖晃,佢en唔enjoy我唔知,但我就好enjoy。

一想到Kristy係酒店內飲酒,我就更加嬲! 我不停加速頂入,將一切怒氣都出係Ling之上。

「啊…好痛….」Ling將我推開: 「咳…你頂到我…喉嚨…咳…」

「SORRY」 我係有點歉意的,見到佢好辛苦既樣。

「唔…唔緊要。」佢好似可以透返氣。

我見佢冇咩問題就將佢兩腿拉開,用中指慢慢插入去:「啊..啊….」Ling面上露出享受既神情。

我越插越快佢就叫得越係大聲。 佢既反應比Kristy大。 到底Kristy同其他人做愛又係唔係咁? 佢只係對住我唔會咁大反應? 定係佢性方面係咁保守?

我應該自己唔應該心諗一D冇答案既野,但我就真係冇辦法叫自己唔去諗。

最終我都係插入去了:「我要插入黎啦。」其實問同唔問都係會插,只係禮貌上問一下。

「啊….啊….好耐冇試過做愛啦…」Ling對我講。

我大力抽插起來,久違了的呻吟聲令我短暫地忘記不快。

「啊….. 」 Ling被抽插得非常興奮。

到底係唔係阿LING淫定係佢對我先會咁興奮? 定係其實個個女人都係咁淫,對住男朋友就扮保守? 我又不自覺地想起了Kristy同我做愛時佢既反應有幾平靜。

我好懷疑係唔係自己做得唔夠好所以Kristy反應係咁,但回想起Connie同我做愛時既反應唔係都好好嗎? 「同我做愛正唔正? 我問阿LING。

「啊…好舒服啊…啊啊呀!!!」

到底Kristy依家係唔係都同梗其他人做梗愛? 正係酒店床上興奮地呻吟著??? 「啊….我要射啦….Kristy….RRR…啊」
「啊….我要射啦….Kristy….RRR…啊」

勁hurt

【第五十八章】- 【我地係咩關係?】

完事後,我同Ling軟攤時鐘酒店床上。

「…我地依家係咩關係?」Ling問我。

「….」 到底我同佢係咩?

我唔係討厭佢,唔係對佢冇興趣。 如果我對佢冇意思就唔會約佢出黎。 但我知道自己唔係愛上佢。

佢等候我比答案佢。

我正好背對住佢,立即上連登問我應該點答阿LING好。

A) 「做我女朋友啦!」
B) 「SORRY! 我一時飲大左先會做錯時。
C) 「我當你係SP,唔好鐘意我!」
D) 「我都唔知我地算係咩關係….」
A
好好珍惜眼前人,大結局吧
A 唔好做咁耐浪子啦
都未開始做。。。
D 想故事繼續落去
其實響巴係唔係扮幫男豬問
如果係現實問嘅就 A
做男人要有擔戴
b->c->d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞