【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
鄰家少婦jeffery客串?
賤J蒲頭
等埋實Q出場
實Q最恐怖
再變甜鬼故
屌阿儀
文呢
仲未有新Po

【第一百章】

【煮左公仔麵食啊。】【後日飛兩程泰國,之後會留係果邊一晚。】

我回:【唔好成日食公仔麵,冇益啊。去留一晚都好啊,可以有allowance拎。】

【過一晚有好有唔好啦,有錢收但係又好悶既。 唔想化妝落街食嘛,咪自己煮囉。】

佢咁講完我不禁想,佢係酒店夜欄人靜會唔會深心感到寂寞難耐而搵機司空少… 唉… 自己諗到依道又感覺自己好衰咁諗人(自己家姐都係空姐,佢會唔會都係咁既人。)

【你自己住?】佢話自己煮又冇野食,所以我估佢唔係同家人住。

【冇錯。 同幾個同事夾租啊。荃灣近機場又平又多野食多野買好方便。】

諗左一下佢又好似講得幾岩:【你又岩荃灣係幾方便既。你住左幾耐?】SASA住係愉景新城,記得係有巴士士去機場。

依個時間我竟然生起一個念頭,同阿LING買荃灣。 咁我如果要同SASA成為親密朋友,唔係會更方便嗎?

【BB,聽日話荃灣都幾好住。 感覺上好似又冇深水埗依一面咁亂。】我同一時間問阿LING。

阿LING好快回:【不過深水埗依面近我地家人WOR,同D學校好似好D,聽人話荃灣D學校冇咁好。】

學校問題我冇諗過…【學校冇咩大影響啦,荃灣成個環境同深水埗都唔好,D人好似冇咁雜啊。】(當然唔計二坡坊依個垃圾地方)

LING回:【但都要諗下小朋友架嘛。】

【再睇下啦,我幾鐘意荃灣既方便同環境!】一個方便我同SASA來往既環境。

【你話環境要好,不如我地去睇四小龍啦,環境好又唔算遠我地家人。】LING好似好心儀四小龍。

【唔… 咁兩面都去睇下啦。】我都無謂同佢傾太多,專心同SASA傾仲好:【我訓啦。早抖。】

SASA幾分鐘前同我講:【住左2年左右,岩岩做空姐就同幾個同事夾租依度。】

【咁我同你應該差唔多大。 你係唔係25?】

【下… 我似25咩?】SASA回我。

【你話你做左兩年野,我計出黎架。】我係唔係講錯左野?

【哼!!! 我中學畢業就做依份工啦… 原來我個樣真係咁老…傷心。】

【唔係啊。 你個樣其實似得16啊,真係唔似有20。】

【咁又會唔會跨左少少?】SASA再講:【你口花啊,係唔係成日都咁同女仔講野架?】

【冇啊。 傻啦!! 我真心覺得你好細個架。 幾你幾大啊?】

SASA: 【係咩? 唔信你咁乖囉! 年齡係女人秘密,唔話你知~~~ 呵。】

【真係唔會咁口花啊我!】我為自己辯護。

【係? 尋晚見到你同KIMMY傾得好開心啊,你仲話自己唔口花係乖仔?】SHIT!! SASA原來見到我。

【仲唔訓?】LING突然一問我。

【我訓啦…. 岩岩回老闆野。 GOODNIGHT】我同阿LING講完就OFFLINE。

點同自己打甩同KIMMY傾計既野好呢????

【第一百零一章】

「訓未啊?」我打比SASA。

「未啊,今日下午訓左好耐,依家訓唔到。」SASA聲線好甜美。

因為我唔可以再用whatsapp,所以要打比SASA,原因係我唔可以比阿LING知我未訓。

SASA續問:「做咩打比我既? 有事?」

「冇事唔可以打比你?」的確係,我開始有少少口花花,以前既野我可能會老實地話想解釋同KIMMY既事。

「呵? 你唔打比阿LING」冷不防SASA又將話題帶去阿LING之上。 我死穴唔係同KIMMY酒吧中傾得好開心而係同阿LING既關係。 阿LING係我女朋友。

我想左一陣先答:「佢訓左啦。」

「哦~ 女朋友訓左就偷偷打比我??? 嘻… 岩岩明明仲同我傾WHATSAPP傾得好地地架~~」我聽得出SASA似乎睇穿左我唔可以用whatsapp。

「冇啊。 想聽下你把聱嘛。 傾電話唔好咩?」其實去到依度我都冇咩唔講得,因為我同SASA係酒吧已經有共識大家要去搞野,只係比表妹阻撓住。

「呵~~ 好~ 你肯傾咪傾囉~~~ 如果你唔怕比你女朋友發現!」SASA半帶挑釁地對我講。

「下!? 咁傾下電話姐,又唔係D咩野。呃…你等一等」同時我收到一個WHATSAPP。係家姐比我:【哼哼…細佬你尋晚飲完酒同SASA去左邊?】

突然我GET到SASA問我怕唔怕比阿LING知道,似乎有人報串比家姐知道!!! 我真係蠢,點會想唔到係酒吧度有咁多家姐同姐夫朋友係度,又點會冇人事後同佢地講…

SHIT!!

我先唔理家姐whatsapp彈出黎既notification.

「你岩岩咁講既? 係唔係家姐問你野啊?」

「唔… 係啊。 佢地依家係姊妹個group度問梗我啊。 你想我點答好啊?」SASA反問我。

我應該點講好?

A) 我同你(SASA)果日咩都冇發生啊,只係一齊走送左你返屋企。
B) 唔知道啊,你(SASA)覺得應該點答佢地好啊….?

應該叫SASA點答好呢?
諗下可唔可以比佢出場先
屌阿儀... 咁可能又要搵賤J介紹層大角咀大廈比家明同LING
如果真係要做playboy,應該答B
何況嗰日最後送表妹返屋企,大大個人證,根本唔使刻意澄清
呢個正
快d屌啦,19浪子講咁耐都仲未除褲
A) 我同你(SASA)果日咩都冇發生啊,只係一齊走送左你返屋企。
B) 唔知道啊,你(SASA)覺得應該點答佢地好啊….?

其實夜麻麻送女仔返屋企好正常 係gentleman嘅表現
既然要送表妹 順便送埋SASA啫
況且咩都無發生 唔使咁避忌

【第一百零二章】

我將個波交返sasa「唔知道啊,你覺得應該點答佢地好啊….?」咁樣做可以打探唔到佢對我有咩諗法。

「咁.... 你同我尋晚都係飲大咗先會咁
,都冇發生過任何野。」好一招以退為進。

尋晚我同sasa喺酒吧入邊激吻一事相信已經被報串,sasa已暗示左。「係囉係囉,我哋兩個咩都未發生.... 」

「哦... 咁我就同你家姐講咩都冇發生過,你送完我就送表妹走啦。 唔好影響到你同你女朋友關係。」隱約聽得出佢好似有少少弦外之音。

「唔....其實唔係架。」我欲言又止。

Sasa冷淡的問:「其實咩?」

「其實... 唉....我同女朋友冇咩感情。」

「下? 真係咩? 咁你又同佢黎你家姐婚禮?」

「唔... 真係架。 我同佢好似有少少唔夾... 唔...」我回答佢。

「下? 點解啊?」話題似乎觸動到sasa既興趣。

我真係諗梗同阿link有咩問題:「唔...可能唔夾。 拍耐左覺得大家既想法未能一致好多野好似都未能夠有共識... 或者可以簡單啲講係我覺得同佢一齊唔係真係開心。」

「佢對你唔好咩?」

「普通啦」其實阿ling對我好好,不過我唔太享受。

「哦...咁所以你尋晚識到kimmy就覺得佢好岩傾啦?」sasa又問返去kimmy身上去。

「下? 你講左去邊啊?」我同Kimmy 尋日只係傾計...同佢同我係坐到好埋。

「唔... 咁我同你家姐講同你冇野啦!」

「喂... 等陣... 」

Sasa冷冷冰冰咁回:「下?」

「聽日你唔洗返工,有冇約人?」

「...我冇野做啊,做咩事?」sasa問。

「我想約你聽日出黎。」

「你唔洗返工?」

「我想射波!」
約sasa扑野
「你唔洗返工?」

「我想射精!」
幾時有文
加速
文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞