【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
Sasa知男主溝緊Kimmy之後就同佢做返sp
要破壞 直接同Kimmy講佢哋搞過嘢已經得

【第一百二十五章】

我冇理Sasa。

一來唔知點應對好,答佢係追梗又唔知佢會點諗,答佢唔係佢都唔會信。 唔答佢任何野係好一D,吊下仍引都好。

當然,自己個心係爽既,明顯SASA係有少少唔開心。 當然我唔會唔傻得以為SASA係真心唔開心,佢同我講過自己對Kimmy冇好感,因為Kimmy同左Issac一齊所以SASA一直對Kimmy恨之入骨。

第二日Sasa就打比我。 「HI 好耐冇見。」

寒暄幾句後入直題:「你做咩唔答我係唔係追梗Kimmy?」

「得唔得閒啊? 出黎傾啊。」

「唔可以係電話傾咩?」SASA有少少不滿地問。

「想見吓你姐,點啊? 一陣得唔得閒? 同我食Lunch啊我係灣仔返工。」記我Kimmy話今日會返黎我補一句:「點啊? 要諗? 如果係既,我約Kimmy啦,佢應該得閒。」

「….」SASA靜左一刻後:「你食幾點啊? 我未化妝啊….」

「我放1-2啊。 趕唔到就算啦。」

「…. 一陣見啦。」

收線後我暗暗偷笑,估唔到可以玩返SASA。 見到佢被我玩到低聲下氣咁唔知點解好開心。

我訂定餐廳,皇后大道東QRE上既某間日本菜。 我刻意遲少少去到:「岩岩要開會遲左出黎,到左好耐?」

SASA冇黑我面:「岩岩到左陣。」

比著係以前我一定會早到唔會要個女仔等,但我FEEL到自己係強勢一方,所以可以咁玩。

「今日放假?」叫左野食之後我問。

「今日stand-by我估應該唔洗返。」SASA微笑回應。

「好啊,可以hea下。 咁耐冇見一陣我請你食野。 」反正耐冇見,請佢食當然唔係問題!

SASA入正題:「多謝先,點啊你… 你好似有野要同我講。」

我冷笑一下:「唔? 突然咁緊張我做咩啊?」

SASA面上閃出一下不滿:「又係你叫我出黎先講,仲係度遊花園!!!」

「呵~ 你係我邊個啊? 」我冷冷的道:「你鐘意我啊?」

冷不防我會咁反問佢:「唓… 唔講就算。」SASA鼓起咀一臉可愛的。

「哈哈~~~ OK! 有野食啦。唔客氣啦。」正好有野食到,可以避開唔答。

之後我地就傾下咖啡既事情,交流一下近期香港有咩好既咖啡店。

食到咁上下SASA講:「係呢,早幾日你去果間係中環間咖啡店點啊? 你應該飲得好開心啦~」

Kimmy upload左兩杯咖啡上網,冇tag我但日子係同我個影子果張係同一日,唔難估到。

「邊間啊? 我飲過好多咖啡。 」我刻意去扮唔知。

SASA一臉不悅的「同Kimmy一齊去果間啊。」

聽得出佢好care:「哦~ 果間。幾好啊,咖啡好靚環境都好好。」

「佢同你係唔係一齊左?」

我笑著將身靠近SASA:「鐘意我呀? 」

SASA面額一紅「痴咩線….」

「你同個鬼佬機師係唔係仲有來往啊?」

「你都未答我你同KIMMY係點,做咩我要答你啊?」

「哈…OK! 咁大家都唔好講啦。」我冷笑著。 我知道佢會講先。

果然佢輸左,只係過左幾秒鐘:「係唔係我講你就講?」

「你講先啦。」我一副不在乎的說。

「冇啦,同佢冇來往。 到你。」

「噢~ 係啊。 冇人追你咩? 定已經有左男朋友啦?」我再次唔答佢,就係要佢急起來。

慢慢地我知道女人心態,男人越係唔上心,佢地就會越著緊。

「喂呀,到你話我知你同KIMMY點啦…..」

我將頭湊近SASA,只差兩吋就掂到嘴唇:「要唔要同我一齊?」

SASA塊面紅得非常,想唔到佢會咁怕羞。「你唔係追緊佢咩….」佢將面擰側避開我。

「我可以追佢既同時同你一齊。 睇下你可唔可以留到我個心係你度。」

我左手輕輕撫摸SASA右側火燙既臉頰將佢拉攏來。 事隔一年,我同SASA再一次親吻。
男豬又玩火
樓主加油出落去啊 好睇
咁先係正路嘛
主角開始識玩

【第一百二十六章】

之後既發展係我會同Kimmy出街,自己會放一D曖昧相上去,倒如放一對係cafe影既咖啡杯又或者係一D曖昧既caption。 但我冇tag Kimmy。原因清楚不過係為激Sasa,引發佢既不滿同時令佢心急。

SASA會時不時text我,一知道我得閒又會打比我同約我出街。 當然我唔會輕易地應約及聽電話,回覆text都係會拖下先回。吊SASA引令佢非常緊張我。

我好enjoy依個感覺。同時表面上同Kimmy外出正常發展,暗地又會同SASA交往。 由於兩日都未係我女朋友,我冇責任要負上,但我好享受果一種情感上既溝通。

同過去一年唔同,我如同沒思想既喪屍般只會同女人啪啪啪。 而係有返交流,情感上我好似有返少少人性。

不過SASA佢既緊張令我多少有少少透不過氣來,一唔回佢就會打比我。

【你同KIMMY出左去?】一日我同KIMMY出去行街,SASA知道係因為見到Kimmy既post

我冇理佢,刻意拖左大半日先回佢一句:【係。係唔係有急事要搵我?】

冷淡得來又會有少少關心佢既回覆。

【冇事啦。】佢多數會咁回應。

明顯地係好嬲好唔開心,而我會識做地送完KIMMY返屋企就將時間放去SASA度。

見到我有時間回應自己,SASA都會單打一下我。 我會一啖砂糖一啖屎咁應對。

同一年前唔同,阿Ling雖然係正室,不過自己個心去左SASA度。依家情感上我係對Kimmy好一D,Sasa只係一個玩具。不過我唔係完全對SASA冇感情可言,亦唔係將全副心思放到KIMMY身上。

因為KIMMY之前亦有過唔好既過去。 佢甘願做Issac第三者,同時差少少同我發生關係,我會好怕佢有一日會返去Issac身邊。

我好冇信心。

種種原因令我對愛情好冇信心… 但係我內心又好希望自己可以有愛情… 我發現自己越來越扭曲。

【第一百二十七章】

「聖誕節會同同事搞party啊。 你呢?」11月某日同kimmy睇戲佢問我。

佢係唔係暗示想平安夜留比我? 「我冇野做啊,毒L一個loney christmas啦。 冇野做就去做GYM。」

Kimmy唔信任我地笑左一聲:「點會啊,唔信你冇人約。 」

有時候我會同SASA出左去而Kimmy應該係feel到我有野做梗,例如佢打比我時候我唔聽佢電話同好遲先打返比佢。 但佢同我都係KEEP住個關係,兩個人一齊出去飲飲食食,做一D情侶拍拖既事。 只係我地未有拖手及進一步行為。

「點解你咁了解我~ 哈… 平安夜我又真係約左人。」講既時間我留意到KIMMY閃出一下失望:「班中學同學話係屋企打邊爐。」

「哦??」知道係班中學同學KIMMY神色放寬左唔少:「係華少佢地?」但依然有少少失望的感覺。

「係啊,佢同女朋友買左樓,我地慶祝聖誕順道賀佢入伙。」朋友開始買樓,係依個時間買樓真係好有勇氣,樓價不停創新高唔跌。

「咁咪好囉,平安夜唔洗自己一個人過都幾好。」Kimmy講出黎有一種暗示既感覺。

好似暗示我唔同佢過平安夜,佢有少少唔開心。「係呢,如果你又去唔知你介唔介意?」

「下…. 又唔識佢地…怕唔怕架… 好似唔係太好咁。」雖然KIMMY口頭上話覺得唔好意思但好明顯佢有深層意思係想去。

「咁算啦。 我一個人去。」我冷淡地說,一臉不在乎的回應KIMMY。

「哦,咁你玩得開心D啦果日。」Kimmy係想我叫佢去架,佢估唔到我會叫佢唔好去,唔開心都放到面上。 雖然佢係冷豔既人,面上總係好COOL,但同佢相識耐左都係可以睇得出佢既感受。

「佢地個個都帶女朋友去啊。」正好我地行到去一間書店,我拎起一本書扮睇,一本有關結婚既書。

KIMMY偷望左一下我本書:「啊… 係啊。 咁我都係唔好去啦。」

「下…? 你真係唔去?」我帶點挑釁的問。

我知道佢係鐘意我既,依個月以來我地進展得好快。 只係差邊個先開口。

但我久久未有做最後一步,因為自己未定下來,亦未知自己會唔會再受傷。

「下… 你….咩意思啊?!」Kimmy放低手上書本頭垂下轉身走到另一邊書架。

我追上去:「我想同你一齊…」
咁快就同kimmy一齊
唔快啦
男豬食開快餐
用一個月時間先開始就知男豬對Kimmy有幾認真

【第一百二十八章】

我同kimmy講:「我想同你一齊…」我略停左一秒觀察Kimmy反應:「去我朋友度。」

Kimmy聽到後甜笑回答:「咁如果你真係想既,我咪去囉。」

平安夜啪啪啪~ 內心第一個想法!

但係… 啪完之後呢? Kimmy同我到底係咩關係好? 情人? SP? 對Kimmy,我係有期待過,唔想當佢係SP因為我玩左一年覺得自己好想要有愛情有人關心。

特別係一個人住之後,有時少不免會有一D空虛感。

講到底自己都係冇信心去信人… 都係唔諗咁多,啪左先算啦。

【平安夜去邊?】SASA同我多數會text對方,佢知道自己打比我如果我唔聽好大機會係同Kimmy出去,慢慢佢都習慣左唔會主動打比我。

【同朋友打邊爐,你呢?】SASA想我同佢平安夜啪啪啪,當然我同佢回復返SP閞係。

但SASA唔係想只做SP,佢係想係KIMMY手上搶走我。 【我想同你出黎,平安夜你要陪我。 我想上去你屋企過夜。】

【下。 我約左朋友打邊爐,唔推得啦。】岩岩先約左KIMMY,點可以立即又推KIMMY呢。

「你係唔係約左Kimmy?」SASA索性打比我,佢見我回得咁快就會打比我。

我係男廁之內抽空回佢,佢就係依個時間打比我。 「啊…. 係。」我亦冇打算呃佢。

「你唔比去,你要留比我。 我要同你一齊過平安夜啊。」Sasa強硬地要求我要同佢一齊:「我平安夜預左留比你,你唔可以出去佢一齊。」

SASA有點不講理地說:「我平安夜果日拎左假架啦,你一定要陪我。唔準同Kimmy出去啊。」

「遲D先傾啦,依家做梗野。」我強行收佢線。

之後我不停收到佢打比我同text我。

開始我有少少困擾!
Sasa除咗副偈得之外 其實無乜特別 依家仲要有啲恐怖情人feel
push

【第一百二十九章】

理智同我講Sasa對我好有危險性,當然唔係殺身之禍果一種危險,而係佢會阻礙到我同Kimmy發展。 好相信佢會背住Kimmy搶走我。

以我分析Sasa性格比較好勝唔鐘意輸,但佢唔會做得好過份去搶。 因為佢怕影響到佢工作,話晒Kimmy都係佢同事,搶男人既事傳到同事耳中都唔係太好吧?

我知道佢一直將失去Issac放係心,一直想報復! 當然,Issac玩完Kimmy而分手SASA亦唔會走去搵Issac做佢男友,因為Issac都唔係好人而且佢都決定要同正印女朋友結婚。

到底SASA可以點報復? 我就係佢報復既最好人。 只要佢將我搶到手就會好有快感。 SASA會覺得自己報到Issac既仇。

而我呢? 係我立場又係點?

對SASA,我都唔係太有好感,佢背叛過我,而且我知道佢再返黎我身邊只係想Kimmy得唔到我。 但KIMMY呢? 佢都唔係好好多,佢都會有背叛男友既危機。 而且我亦覺得佢其實當我係水泡咁,對KIMMY我冇咩安全感。

當日同Kimmy返左屋企後自己返屋企。

「何家明!! 做咩唔聽我電話!! 」SASA係我屋企樓下公園等我返黎。 我有少少擔心如果我係同KIMMY返黎我屋企,SASA會唔會即場走出黎阻礙我地。

「啊,唔同我講聲就過黎既…?」同KIMMY分別後我先知自己電話冇電(事後我差電先知SASA打左比我好多次)

SASA一臉不悅「你肯聽我電話咩? TEXT左你啦,你冇講啊死仆街。」

大街之上佢咁惡吊我真係唔係咁好睇。「上黎先傾。」我拉佢入大堂,SASA都唔想係大街之上同我嘈比人指指點點放上網公審吧?

「同KIMMY出去玩得好開心啦。」佢怪我唔理佢掛住同KIMMY出去。

「我電話冇電啊,唔係唔想回你。」入到lift剛好只有我地兩人,終於可以唱所欲言。

「你死啦。 本身你都仲有電,係你CUT我線啊,我未講完你收我線冇理我。 你係唔係同佢去左搞錯啊? 失蹤幾個鐘。」Sasa如同女朋友一般責備我。

我心諗自己同SASA都只係SP關係,唔係早已講好咩? 點解佢好似將自己當左我係佢男朋友一樣:「冇搞野啊,只係去左睇戲。 你做咩咁姐? 你可唔可以唔好咁敏感?」

「我敏感?你同第二個女人出去搞咩唔聽我電話啊? 你仲話我敏感!!」SASA塊面黑得很。

「我一早講左同你咩關係,你點解可以怪我同第二個人出街? 如果你鐘意,你可以同其他男人出去,我冇阻你。」佢真係令我有少少困擾!

在好Lift到,我先一步走出去。

SASA知道自己理虧在先:「……..我….. 我知我唔岩…. 唔應該咁惡……」我聽到佢都步出lift外:「家明啊…. 唔好嬲我啦….」

我知道我係上風。 只要我一日仲同Kimmy來往,Sasa都會聽我話,我必須要間中比少少甜頭佢。

「哼!!! 你咁令我覺得你好煩。」講依句時我冇望住佢,自顧自的準備開門。

「對唔住…. 家明呀…」SASA拉住我手臂想我原諒佢既衝動。

「哼!!」我鬆一鬆手臂將SASA甩開,順勢走入屋內。

「家明啊…. 依….唔好嬲啦….」SASA態度再次軟化,以嬌滴滴既聲音去挽回我:「依… 唔好唔理我啦……YEEEE…..」

差唔多要比返少少回應佢:「YEEE咩姐?!」我粗魯地說:「你唔係好惡架咩? 」

「唉喲~ 唔比咁樣嬲嬲豬我啊…..嘩呀…」SASA被我突然出手搔腋下及腰痕癢得大叫:「喂啊….哈哈…停啊…哈….救命…..救命啊…」

【咔】升降大堂其中一個單位中一個八卦既師奶打開門望住我地。

我同SASA立即收歛下來將大閘關上入房。

我搬出黎後去左劏房入面住,業主將間屋1開2間成兩間有廳有房既大劏房,真係良心業主。

我關上木門後立即將SASA推去梳化上瘋狂去鍚佢,快手地將佢既衫除去。

SASA亦唔執輸幫我除去衫褲:「哼~ 要檢查下你有冇呃我,係唔係真係冇同佢搞野。」

「哼。 點查啊?」我笑問。

SASA將我推到梳化上:「咁樣驗」SASA右手上下CHOK我巨龍另一邊大大力鍚我春袋。時而同吞頭舔時而一口將蛋蛋吸進口內。

「嘩….今日仲咩咁激…」無可否認SASA真係好正,無論樣貌身材同技術都係一等。

「嗄…… 因為要睇下你有冇搞搞震。 唔唔雪雪雪….」SASA將粗大既巨龍舌入小咀內吞吐。 左右兩手頑皮地伸來我兩胸用小手指打圈按摩我兩個敏感乳頭。

往日夜場所識既女人雖然都會主動去迎合我,但都不及SASA的主動及進取。

SASA不時轉換動作,一時用舌尖挑撥龜頭一時會上下套弄巨龍,最音人心動既係佢會高速用CHOK J一邊擺出一副淫蕩既樣呻吟著:「呀嗄…」不時又會伸長舌頭撥弄巨龍既龍頭。

「啊… 停一停。」感到就快要被佢搞到要射出黎。「…啊…就快射啦…」

但SASA冇停手既意欲,反而係CHOK得更快:「唔嗄… 想射就射啦….雪雪….」SASA擺出一副渴求既樣:「口爆我!」

佢將口打開伸長舌頭:「唔~ 啊…..」 望住佢咁淫既樣,我決定唔忍,將我千億熱騰騰既子孫通通發射到SASA咀內。

「0胡….哇…….啊呀!」 我全身放鬆了。

但SASA卻冇停下來既意思:「唔唔……嗄…..射左好多!」佢將我既子孫當成營養液般吞下:「快D再黎! 要吸乾你。」

J都仲未軟下來,SASA已經又用手去玩弄著:「哼~ 真係仲KEEP住硬WOR~ 唔唔…..嗄….」

SASA一邊用口將仍然留係巨龍龍頭既精液一一都吮入,一邊不停套弄巨龍防止巨龍沉睡下去。

【第一百三十章】

「啊啊啊….」SASA坐係我上面不停搖晃,佢既淫水多到流晒出黎,坐係下面既我感到梳化都被弄濕左。

慾女般既SASA全力以赴的去un,佢知道依家佢冇其他野可以留住我,只可以用性愛去換取我既關愛同注意。

用性去維繫一段關係。

我從來都係認為我地就只係SP關係,同SASA見面都係做愛同做愛。

SASA同其實女人唔同,唔係就咁搞完就算。 係情感上我唔多唔少都係對佢有少少情份係度,只係第一日已經決定左只可以當佢係SP。

但見住佢咁比心機去迎合我服侍我,我又會有少少心動。 簡單地同SASA拍拖好似都好好,我唔需要同似同KIMMY一齊時咁扮野,可以做返自己可以同SASA傾好多淫賤野。

係,我係KIMMY面前當然唔係最真一面。 起碼我刻意唔比佢知道自己有SP 唔比佢知道自己過去一年有過既ONS經驗。

如果我會諗KIMMY有野呃住自己,自己冇信心去愛佢。 咁我自己又點? 我反問自己,到底自己對KIMMY同SASA冇信心既原因係咩?

真係佢地兩個都曾經背棄過我? 而係本身自己都唔係一個好人?

一切都係Kristy既錯…. 唔係佢,我可能仲係好開心過日子。 係佢將我係童話之中捱向現實世界。

「家明…呵啊呀…家明啊…」SASA忘我地呻吟將沉思既我拉回來。

SASA動作開始放慢下來:「攰啦?」我抱起SASA將佢壓下梳化:「到我黎啦。」

「唔~~ 啊呀…嗄嗄…好正啊…啊..家明…」SASA四肢緊緊撓實我:「啊啊….大力D呀呀。」

一下一下頂到盡頭,SASA濕潤既陰道一收一縮,呻吟聲越來越大。

「啊啊… 大力啊呀..呀….呀……..」SASA雙手緊緊的撓實我。

「啊…. 射入去啦!!!」我同SASA都已經習慣中出。

當然仍有食藥。 經過個多月時間,我都放下佢同鬼佬搞野既污穢感。 (有得中出當然要中出,經過一段時間我都幾肯定佢冇性病,大家都知鬼佬幾易有性病。)

「啊~~~」SASA同我一齊高潮。「嗄…嗄…..」

冷靜下來SASA講:「平安夜我要同你一齊啊。 你去朋友度同我一齊去。」

「下…唔好啦。」

「點解? 你係唔係打算偷偷地同KIMMY出去啊? 唔得啊。」 答題都係返到起點。

SASA迫我要同你過平安夜。

依一刻我多少有D心動。 因為我係覺得同SASA一齊會自由自在一D,如果同KIMMY一齊就會刻制自己內心。

唉….點解我唔可以好似豹頭咁講一句:「我全部都要!」
Push
唉….點解我唔可以好似豹頭咁講一句:「我全部都要!」

齊人之福唔係咁易㗎 葉師傅
2個空姐爭文主 依世都幸唔到
Push
你口音咁得意嘅 邊度鄉下?

【第一百三十一章】

我被渣乾咗,連續一個月幾乎兩日就一次,SASA主動上黎我屋企。

SASA知道我平安夜唔會陪佢,知道佢冇可以改變,竟然會用咁既手段去吸乾我等我冇得同Kimmy搞野….

我唔可以唔比佢上黎我屋企,因為佢唔知點解配左條匙可以自出自入我度。 包租公都唔比我幫佢換鎖。

其實有免費西吊梗係正啦,不過太多就真係好難頂…. 我發現自己有少少力不從心。

「SASA,我要休息下啦。」

「好啦~ 今日射左3次放過你啦。」SASA今晚又係我屋企過夜。

當然,SASA既奸計都唔係咁易得呈,因為佢有個先天漏洞! 就係佢係空姐,要返shift! 佢唔會可以睇得我好實。

到底我可唔可以係平安夜成功同到Kimmy出去呢? 我會唔會被SASA奪去我既自由呢?

當然唔會!!!

23/12 SASA要飛,我立即執左少少衫返左自己娘家訓一晚,平安夜當日我亦請左假,打算直接同搵Kimmy同佢去華少度慶祝!!! 期間我冇聽冇覆SASA! 佢係咁搵我而我係咁避。

「喂~ Kimmy早啊。 我準備好晒可以黎搵你啦。 一陣先同你食個Lunch之後行一陣街再上朋友度啦。」我打比Kimmy再次confirm今日行程。

「咁快… 我仲未出得啊。」聽得出Kimmy為左今日而要多一D時間扮靚。

「傻瓜,慢慢啦。 可以等你係我既榮幸啊。」口花對住Kimmy變成我日常既一部分。

「嘻~~~ 傻佬。 咁你慢慢等下啦。 」Kimmy亦好接受我口甜舌滑。

Kimmy感覺上比岩岩識既時間更加熱情開朗,少左果份冷豔感覺。 係因為佢內心唔再有做人第三者果一種心情令佢放下左? 定因為佢熱情一面只會對自己鐘意既人先會表現出黎?

點都好,我好肯定佢同我都互相對大家有意思。

我係Kimmy青衣城等,佢正好住青衣城樓上。

Kimmy打比我:「喂~ 我落黎啦,係邊度等?」

「係馬莎啊,陪我買D野上朋友度慶祝佢入伙!」雖然同華少咁多年老友都唔需要買D咩,不過想到有女主人係度都係扮下野好少少無謂要華少難做。

收線後我行去馬莎等Kimmy,佢竟然比我早到。

「HI 咁快黎到既。」我作勢跑去Kimmy身邊。

「HI 你好啊~ 好耐冇見啦~」

WTF!!! SASA突然殺出黎:「我係SASA啊,記唔記得我?」 佢閃出一絲憂傷及極度怨恨既眼神看我一眼。

「家明~ 岩岩Sasa話係附近所以搵我行一陣啊。」Kimmy走近我:「Sasa佢話岩岩比男朋友拋棄,平安夜先黎分手好慘架…. 不如我地陪下佢啦….」

Kimmy咩都唔知,一副可憐SASA既表情好似一隻貓仔咁要求。

依一刻我幾唔想都冇可能say NO啦! 我目無表情地望住Sasa面上擠出一個笑容:「好啊一齊行下啦。」

「多謝你地陪我啊。」我好似見到SASA面上寫住。 【你走唔出我掌心!】
Cls sasa
咁撚恐怖既sa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞