【歐遊百幾日】歐洲exchange四圍去 東中西南歐 ( 遊記 + 你問我答 ) 2

1001 回覆
57 Like 3 Dislike
比人偷野我應該會發癲
頭先係條街自己一個 然後隔幾個身位有班中東樣既人係咁對住我手指指 我不時望過去都會同佢地對望 見到佢地成日隻手指住我唔知講乜 勁驚

被人望住真係會不安,感覺自己被賊target左咁 果時自己一個搭米蘭metro,見到兩條友一上車就望勻曬全車人既行裝咁,勁可疑,又不時望過黎 不過我d野收得好埋

我個陣拎住個電話睇下google map
真係好q淆底 佢地走過黎我應該大叫
希望大家旅途都順順利利
其實好多人去外國扮比人偷野呃保險

但唔係要咩警局報左案定點先claim到既咩
利申乜都唔知

係,要去報案拎口供紙 不過都幾輕鬆,所以有d人可能會特登走一轉賺二千幾蚊 但我就會寧願玩多個景點

利申乜都唔知

係,要去報案拎口供紙 不過都幾輕鬆,所以有d人可能會特登走一轉賺二千幾蚊 但我就會寧願玩多個景點

乜原來咁輕鬆
但去一去差館都應該晒左大半日
去旅行時間咁寶貴 不如去景點好過
btw樓主幾時打到slovenia同croatia 好想快d睇

好詳細 唔該絲打
個outdoor bath望落好正 不過冇帶泳衣過黎

我地果時都無,但覺得唔試唔得,租左泳衣
btw 歐洲成街h&m,有d地方有primark(仲平,五歐有套) 就到夏天,應該有平泳衣頂住先

如果我得一日係budapest你覺得最應該做乜先
得一日真係無陰公

夏天早起遲走可能都夠 因為佢其中d selling point係夜景,所以可以由朝玩到晚

早d出發,去漁夫堡先 -> 有興趣既可以去山洞醫院博物館(一個鐘)-> 去food market食下野 -> 浸下bath -> 有興趣可以去英雄廣場果d(呢個純粹有幾條柱 經過影相類景點黎 ) ->去newyork cafe食下甜品 -> 可以去下佢d橋呀 國會大樓定咩果d兩岸靚建築;晚上睇下兩岸夜景

都可以掉返轉,晚上先去漁夫堡睇高空夜景都得,不過個山洞博物館係漁夫堡座山既山腳,多數會連住去,而天黑前幾粒鐘佢應該已經會收

因為果d兩岸建築我一個都無入去,所以無咩用時間係果度
比人偷野我應該會發癲
頭先係條街自己一個 然後隔幾個身位有班中東樣既人係咁對住我手指指 我不時望過去都會同佢地對望 見到佢地成日隻手指住我唔知講乜 勁驚

被人望住真係會不安,感覺自己被賊target左咁 果時自己一個搭米蘭metro,見到兩條友一上車就望勻曬全車人既行裝咁,勁可疑,又不時望過黎 不過我d野收得好埋

我個陣拎住個電話睇下google map
真係好q淆底 佢地走過黎我應該大叫
希望大家旅途都順順利利

想像到個情境笑左出聲
無錯 唔好奶野

利申乜都唔知

乜原來咁輕鬆
但去一去差館都應該晒左大半日
去旅行時間咁寶貴 不如去景點好過
btw樓主幾時打到slovenia同croatia 好想快d睇

完全同感 除非係去 exchange大把時間

聽日加速
笑死D監犯果度
屌坐左係burgerking等緊兩個鐘後既火車
隔離有班黑人 然後岩岩有一個係度自high唔知做乜

好詳細 唔該絲打
個outdoor bath望落好正 不過冇帶泳衣過黎

我地果時都無,但覺得唔試唔得,租左泳衣
btw 歐洲成街h&m,有d地方有primark(仲平,五歐有套) 就到夏天,應該有平泳衣頂住先

如果我得一日係budapest你覺得最應該做乜先
得一日真係無陰公

夏天早起遲走可能都夠 因為佢其中d selling point係夜景,所以可以由朝玩到晚

早d出發,去漁夫堡先 -> 有興趣既可以去山洞醫院博物館(一個鐘)-> 去food market食下野 -> 浸下bath -> 有興趣可以去英雄廣場果d(呢個純粹有幾條柱 經過影相類景點黎 ) ->去newyork cafe食下甜品 -> 可以去下佢d橋呀 國會大樓定咩果d兩岸靚建築;晚上睇下兩岸夜景

都可以掉返轉,晚上先去漁夫堡睇高空夜景都得,不過個山洞博物館係漁夫堡座山既山腳,多數會連住去,而天黑前幾粒鐘佢應該已經會收

因為果d兩岸建築我一個都無入去,所以無咩用時間係果度

我返到屋企睇下先
剩係記得夜景好靚
今日去bruges去程同回程都等左兩三班先上到車 攝都冇位攝
回程好似超載定唔知咩事 中間停左喺到
成車人行左出馬路 喺到等左兩粒幾鐘 而家仲等緊
笑死D監犯果度

今日去bruges去程同回程都等左兩三班先上到車 攝都冇位攝
回程好似超載定唔知咩事 中間停左喺到
成車人行左出馬路 喺到等左兩粒幾鐘 而家仲等緊

咩節日,咁多人?! 哇兩三班都要個幾鐘
屌坐左係burgerking等緊兩個鐘後既火車
隔離有班黑人 然後岩岩有一個係度自high唔知做乜

不望為妙

我返到屋企睇下先
剩係記得夜景好靚

而我果幾日除左霧乜q都睇唔到
樓主你去Dortmund個陣住邊?

我地day trip,男朋友睇完波,我地就搭車去另一和城市住

我地day trip,男朋友睇完波,我地就搭車去另一和城市住

我返到屋企睇下先
剩係記得夜景好靚

其實浸個d室外池咁既野唔凍既咩
成日見到d人幾度室外浸 好癲
利申未試過

我返到屋企睇下先
剩係記得夜景好靚

利申未試過

因為果d溫泉黎,浸果時亂,上水去第二個池就凍到仆街 我果時零度 一上水要一野立走條毛巾用最快既速度衝返落水

我返到屋企睇下先
剩係記得夜景好靚

利申未試過

因為果d溫泉黎,浸果時,上水去第二個池就凍到仆街 我果時零度 一上水要一野立走條毛巾用最快既速度衝返落水

我返到屋企睇下先
剩係記得夜景好靚

利申未試過

因為果d溫泉黎,浸果時,上水去第二個池就凍到仆街 我果時零度 一上水要一野立走條毛巾用最快既速度衝返落水

痴線 我應該會唔敢上水
我好驚凍

我返到屋企睇下先
剩係記得夜景好靚

利申未試過

痴線 我應該會唔敢上水
我好驚凍

次次上水都要爭扎好耐

係咪睇多仔
比利時值唔值得去?如果去預幾多日好
諗住荷去德中途去埋比利時

係咪睇多仔

無錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞