[retaker]再戰2020既你地依家過成點?

970 回覆
8 Like 1 Dislike
暫時得中文説話delay,不過中六mock有人未考,有人考咗啲(?),趁人地亂晒大龍追返進度最後階段靠自己啦

姐係如期開考?
written 照考,at least暫時係
姐係佢二月尾應該又會改口
又話最多量體溫,分課室考,戴口罩,暫時睇想盡量如期考
係喎會量體溫
留名等睇一堆人臨入考場前狂啪退燒藥
今日本身去做gym
之後條友同我探話我38度唔比我入
好撚on9
明明佢舊野壞,仲要我比左月費
上年 retaker lm
我都想知幾萬人考,有小小人發燒病咗唔出奇,咁果班人嗰啲科abs?咁連3322都無咪直接收擋
ching仲夠膽去做gym呀
你差幾多分,有信心係好事,唔好輕敵,真係test好自己真材實料,就keep好狀態,等入場屌打
兩分係一個幾合理嘅range,都最後關頭搞下dse算啦,不過見你啲科唔似maths chem phy 咁有得操,做定保險(多線發展)(suppose每科升一分最易)
38度
講真 我都有少少怕
最近發現自己體溫長期都係37-37.5度但又冇其他病徵
我諗應該都係比試場主任行駛酌情權咁
你唔係燒到40度都只係隔你去特別室考之類
但咁做既話 如果有人中招交叉感染都似
sor 已經唔記得有特別應試室,想講如果舊年好似依家咁去唔到自修室,係屋企應該溫唔到啲乜,我諗好多人係屋企唔好多人阻住就係太舒服,不過諗起聽日online lecture 要開咪同班唔熟嘅同學做discussion就
btw 樓主同其他retaker都加油,開咗sem啲安排亂晒大籠,自己都一塌糊塗,不過都唔會忙到吹兩句水都唔得最後關頭,乘勝追擊又好,急起直追又好,穩住心態,過埋依一個半月
我驚會唔會自己入考場前緊張過熱,會唔會過38度,咁就下年見/會唔會有人驚遲到跑去試場,被探到38度
suppose就唔會,早少少到啦
梗係要郁下個人啦
留係屋企=坐監
呢排肺炎又少左好多生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞