[retaker]再戰2020既你地依家過成點?

970 回覆
8 Like 1 Dislike
睇左更加要溫
咪比個學位啲垃圾港豬同狗仔
出去嘅動力大過喺屋企溫書
我都係,日日hea既時間多過溫書,自己當初講話要每日都溫書,太睇得起自己
我係18dse , quit u retake 2020,自己都覺得自己好仆街
加油呀
Retake之路辛苦但努力會有回報㗎
點解唔啱
冇特別想讀既maj
同埋我本身都唔係文科人
第三次+1
Retake
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelR2IKPKFw3KgDh47PxVz9SqbXFAo-_P6CRQ55qhrBhkhD6g/viewform?usp=sf_link

Could anyone take some time to help me finish this questionnaire please, thank you very much.
2018應屆 2019 all in retake 有ou offer 最後都係揀左上asso
讀完第一個sem覺得唔太掂 就算黎緊兩個sem爆到4都唔會拉得勁個隻遲左報DSE 準備再戰2020 等緊通知可唔可以報 想入三大啊
差幾多
一齊加油!!!!!!
差幾多係問緊咩xd 我諗住今年報返自己拿手既科算
睇下上唔上到高少少lv 如果今年jupas都唔掂就下年non ju架啦但non ju三大一定無望⋯ 一齊加油啊巴打!!!
差幾多分
唔知你想讀咩 但講真淨係講hku既話 都算係收唔少asso
faculty of arts同sosci都唔算收得好高
3.5應該都有機會可以搏盡試下
上年retake完入HKU
大家加油
個人一直想入暴大 我係文科仔黎既
仲想讀暴大專科 (不過唔自爆啦
本身諗到粗粗地宗研都照殺都差3-4分先掂到LQ

Asso係因為依家成日都出去所以又走堂
功課又唔多識做咁 總係覺得人地一定讀得好過我
請幾個月假無人會怪你架當係為自己人生努力一次
走咪走, 自己讀番
Hehehehe我都係咁話
但屋企紅比老竇cut鳩我零用錢 所以又要兼顧返工返學同埋發夢⋯ 個排chur死
返齊學都接收唔到啲內容 依家停課先好返少少
諗住疊埋心水溫dse不過asso都會繼續讀
想改變呢個濕鳩政權 一定至少要有個大學學位先好辛苦
上年已經用左成年努力啦但係都得ou讀
少壯不努力
唔係話想認叻
但你覺得自己個allin係咪真係已經allin左
定係仲有做得更加好既空間?
實有更好既空間... 我上年考返晒6科 淨係英文2升3已經分薄左我好多溫其他科既時間 所以今年唔洗再煩呢啲就多啲時間溫自己拿手既科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞