[retaker]再戰2020既你地依家過成點?

970 回覆
8 Like 1 Dislike
2018retaker lm
過來人表示retaker真係有苦自己知
但有啲嘢真係retake嗰年先搵到
幾開心自己有retake嘅決定
令自己更加清楚知道自己將來想點
加油呀 努力咗先唔會令自己後悔!
點解睇完唔入去hi下我
果到都死左點聯絡
過咗依一年,我望返轉頭都會心一笑,no pain no gain!
每個program經jupas都係ugc-funded,所以一定係$42100,當然你quit U 會用咗正苦一筆錢去,我無記錯係一入U正苦比晒4年funding 大學(not sure),亦解釋咗點解同U轉科會易過轉U好多,因為你轉U,比你轉去個間要自己貼好多錢你一條友讀
認真啦
r清好靚仔
岩岩sor醒唔起係你
起碼好過你
大家點睇dse延期雖然未落實
delay 就最好啦
利申
retaker ,自修m2 琴日先讀曬三年d野
一定要方案一呀
你係應屆中六定retake語文科
m2好野黎五十幾分都有5
補返懶人包
方案一 筆試如期 語文科oral推遲
方案二 筆試推遲一個月 取消語文科oral
姐係點都會遲放榜
今朝開左分2019做,得個廿幾分
core 又有好多野未搞
2019係歷年條curve最低既
不過廿幾分真係小kam
利申 考2019
因為淨係睇曬本m2書,做左d exercise 就狗沖睇下自己幾多分
咩AL A.maths 都未做
no offense 但我覺得如果大約明得曬本書應該唔只拎廿幾分
可能要睇下係咪有啲咩甩左會好啲
得廿幾都敢話讀哂?
同我第一次考一樣
睇哂一次以為識所以攞3😅
樓主如果真係delay咪就係個天都比埋機會你追,睇你把唔把握到,我舊年都係無端端phy x10,好多女仔又無讀physics,咪易入咗一大橛
btw轉咗名
之前諗住報今年DSE嘅,但係我報咗Jupas嗰邊,考評局嗰邊唔俾我報DSE,因為我遲咗好多,跟住問返Jupas嗰邊退錢佢又唔肯退

利申上年九月轉左去浸大基礎文憑到讀,曬左好多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞