[retaker]再戰2020既你地依家過成點?

970 回覆
8 Like 1 Dislike
但條curve應該會一齊爆升
唔係12月前都可以加錢補飛咩
唔撚比我
跳樓算啦屌
人生完啦
乜都唔做真係大忌,上堂個個都係用嗰本濕9 textbook,乜都好似明晒咁,真係咁都算識晒邊個攞低嘅level
咁真係勁依一刻都well prepared,所以delay咪就係益咗啲未熟晒去狗衝剩低嗰啲syllabus 嘅人
唔知點安慰你
但fd->hd->ugc都唔係冇可能既
橫掂比左學費 咁就努力上返去啦
我唔想再讀啦 出黎做野好過啦 FD好伏
Tg搵我果個唔係你咩?
睇你點善用嘅啫,太落後溫嘅始終追唔到啲乜,溫好嘅只需keep住狀態,反而對你依個狀態最有幫助
如果你有諗法決定好既話係好事黎既
不過真心想講入到u 大我兩三年既同學不計其數(可能因為多asso升啦)
其實用多一兩年時間 又升到上去既話 呢一兩年真係唔算啲咩
咪當佢伏係想篩走啲冇心讀上去既人咁諗 捱下捱下就過架啦
不過點都好 gchi你
應該唔係
但我記得早兩三個月我有send過分紙比你
想跳樓
抑鬱藥搞到冇曬記性
記唔到野 專心唔到
有冇同醫生傾過依個問題
講開又講整個cutoff表真係超大工程。。
整完今次下年都係不了
冇人做dirty work又點造福班學生呢
上年係咪都係你整
得19係我
入試場前緊張,會唔會被當過熱(大於38度
Retaker主科+歷史
嗰陣其他日校生點都有人陪一齊去考,得自己on99企係到,都幾唔好受,緊張嘅話係考試前可以做嘅嘢唔多,最尾幾日唔好太chur,仲狂操有啲乜唔識你一定會嚇餐飽,習慣早瞓依排,我考maths同chem前一晚好早去瞓,不過都係要一點幾先瞓到六點倒起身,好彩無錯careless。考個日早啲到等個人平伏心情,做一啲自己習慣嘅行為(可能係臨考前望下notes),盡量無咁陌生同驚,如果做ls綜合,真係一開波寫低每part點分配時間,或者係maths一定要寫單位嘅白痴野,follow返平時自己點操卷會無咁緊張(跳住做)

隻隻藥都咁
你係有J絲打
你唔係咩
為左專心讀書冇雜念
一早🔪ed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞