揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
除左白票 基本同意佢兩位既其他睇法 我會繼續睇佢地

其實都理解既 要係體制內改變香港政制可能性的確好細 但一場勝利的確係對成場運動既士氣好大幫助 亦比國際社會睇到香港人既決心

其實用腦去睇既話 我唔覺得有咩問題
你唔一定要同意晒KOL既所有觀點 佢地既睇法唔一定係正確
關咩事 人權法點都過
無記錯頭盔白兵有金叫人聽多啲仇思達
就係冇人知條路點行好
所以先想各位行左先
而唔係放棄唔行
同意 郁啲屈人紅底
寧願樓豬個Topic叫人小心聽白兵
都好過直接講係共諜
on9 一黎就扣帽子話人共諜
我夠可以話你係共諜轉移視線話人共諜
人地立場係點唔代表佢講野合理性

自己唔岩心水論述就話人間諜唔好聽佢
老實講同老共無分別
嗯嗯。同意。

叫人小心就得啦,大家自己會分析。
就算唔簽 兩院咪又過 區選有乜撚野用
唔好齋鬧,畀 Point。
一直覺得白票撚係鳩嘅
區選喺外國媒體同政要眼中,係變相公投,明?
跟極權體制既rules玩本身都係一件錯既事
提出固有思想外既睇法
想更多人思考同醒覺就比人捉鬼切割
笑死
社會大多數咁熱衷區選我地咪配合下泛民
你唔醒咪算 唔洗提出呢個咁嚴重既指控呀
語言藝術依啲嘢,我哋聽 689 聽得多。
當初白兵都有講唔洗擔心過唔到參議院
話一定會過
都拖到去中大一役先過到
仲要係Solomon去迫宮
我咪話證明多數人係黃囉 但對爭取五大訴求無撚用
1) 老實講好多人連最基本概念都未認識,我自己都係其中一員。唔去了解基本知識而去盲目信從論述,基本上同宗教無分別。連接觸不同論述都唔可以俾人話共諜,事實上思想俾自己禁錮

2) 照你講理大果次救援有大把"TG Channel 同路人"要自動消失啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞