揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
你係咪蠢到連問緊咩都唔知?
我問緊泛民班垃圾係上面3個時間點,佢地係到做緊乜啊
大拿拿2億
仲有下面一堆建制既利益鏈連根拔起,真係唔用呢d資源?
當初冇人理DQ本土議員
最多都係睇完報紙就哦一聲
同依家唔同氣氛
依家先開始多人會監察議員
我想問,依家票投完啦,"民意"咁高,流亡既人番左屋企未?公民黨咁多大律師,制度內玩爆個政府未?仲講搵唔到工?上面白兵條片咪幫手足搵工囉,你有無去幫手足搵工啊?仲玩情緒勒索,19年啦,醒啦,泛民廿年黎都係用尼招r 票,r 唔到就屌。有無諗過點解要含啊?有無諗過改善啊?

又話唔係全部泛民割,比我踢爆又話19無割,龍門識飛。
可惜啊,19年班泛民都想割嫁,割唔撚到炸。割口號割行為唔撚係割?你個d 泛民kol 想起大台,我當無證據唔撚計。

我個定義點樣幫共?攬炒唔係全港攬住中國死咩?我從來無諗過獨善其身,爛命一條,反而泛民又走去美國同人講唔好攬炒,香港人搞得掂,好野!
咁邊撚隊人一開始阻人入去
遊行現埸見過佢,我諗佢唔係鬼
痴線咩一黎就話人發生咩事都唔知 跟手再推論到人地日日打j 咩都冇做過 人地做過野使唔使大大聲上連登開post呀
講真不嬲一直對泛民有做過野都不乏講美 但係泛民粉絲都要接受民主派有做得唔好嘅地方 接受批評先會有進步㗎嘛 唔好一話泛民有錯就屌鳩人係鬼係共諜冇做過野野 你咁樣咪只會助長泛民停留係自己個comfort zone到永續抗爭
佢講咗今晚開live回應
閙得好

喺任何名詞後面加做緊咩嘅屈人手法奇low
只顯示自己無知 基本分化能力都冇
唔想同佢賺views
佢哋最中意製造偽命題

原來7月1鄺神又代表到成個泛民。
成個運動開頭都想割想割咁,但係民情兇洶割唔到。
仲要偷換慨念,幾時有講過一齊掉火魔先叫不割?其實你係咪唔清楚咩係不割?
緊急法個樣呢,就同所謂"有事搵黑警"一樣,大佬,佢地職責黎嫁,就好似佢地立法會唔好缺席,唔好一黨三投,唔好賣港咁。本份黎嫁,唔好講到大恩大德啦。我地含左咁多次先係大恩大德啊。
你真係好有心

弊在仲有好多人中毒
因為根本大部分民意就係支持泛民反建制
投票說明一切 打乜手?
160萬人係打手?
哦....照你咁講6月9,612,616.到今時今日,全世界都問緊上至林鄭,黑狗,議員下至721前未訓醒/到今時今日都未醒既港豬等等做緊咩既人都好無知,都係到屈緊人啦
高見高見

我屌你老母 成邨人阻撚住哂睇唔睇到呀泛民打手 如果果日聽販民講失敗冇衝入去 販民道幾撚多次歉都無撚用
屌泛民就等於幫共產黨 唔怪得過去22年都冇鳩用啦
嗰啲係人都知冇做嘢
泛民盲都知有做嘢
你個儍柒
大恩大德黎架,唔係唔支持啊,到時佢又可以話咩亂世中盡本份=清泉,點可以唔支持等等言論,曬鳩氣
KOL就係會有佢自己既立場同意見
唔係就唔叫KOL

岩睇就睇下
唔認同既部分就唔好採納佢既意見

以區選事件為例
佢叫人唔好盲目投泛民
要監察個區議員有冇做野

咁我就選擇咗盲目投泛民
再監察個區議員有冇做野

獨立思考
批判性思考
呢啲野佢地都有講
岩用既咪接納做自己既一部分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞