揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
我現場 上網字幕板都聽到
你係咪聽唔到 睇唔到"報導指" 三個字
真心聽唔到
歡迎提供時間
[動議] 反抗連登分化
https://lih.kg/1759648

之前開咗個post但係深夜出所以推唔起
幫推
叻哥上身
咁就叻哥上身
有哂字幕 片都話冇
仲唔係荷蘭叻
熱城明顯露底

1. 區議會 叫人的票/對家
2. 唔支持黃色經濟圈
咩選擇自由 (完全九唔搭八)
3. 不停單單打打泛民做野果班

白兵無聽過 唔肯定

黃毓民 要再觀察
最大分歧係白票

仇思達 有一期神神化化
但6月開始極度正常 岩聽
得 我聽返
真係有講報導指 我問題
泛登又屈毛

老實講 唔同嘅人分析政治其實都要靠自己去思考
唔好人講你就信 呢樣係真嘅
唔好話白兵,無論邊個KOL都係
白兵好 蕭山好 細良好 碌撚 邊個都好
最緊要都係靠自己分析思考
呢場運動走到呢一刻就係因為冇人係大台 人人都可以表達意見
老實講共諜佢地真係唔似 不過佢地好鐘意屌鳩泛民呢樣係事實
人地落力推黃金經濟圈都係共諜
連登其實係咪容納唔到有不信任制度既人存在
事實上泛民都好多柒事,好多時我哋投完票就算,冇去監察返個議員

白兵叫樓豬你搵佢喎
樓豬自己開新Acc搵佢啦
成日屌人反對制度內抗爭
自己又屌人制度外抗爭
最緊要獨立思考

成篇野都係廢話
講真 剩係得一個 投白票 等於鬼既 point
咁就等於共諜 我覺得樓主咁分化 仲似共䜓
講啲你唔知嘅嘢。
Posh
係 泛民好多抵俾人話嘅事 例如缺席果d
而呢場運動佢地都係有人做得好有人都係唔掂
做得好係要讚嘅
最緊要係大家要開始好好監測佢地
同埋獨立思考 自己分析係好重要
我傾向聽佢澄清
當然 最好唔係講 你唔識我唔怪你 之類啦
估邊個係共諜其實冇意思......

陳雲信徒話所有人都係共諜
泛民打手話本土派共諜

其實網上世界根本係好撚細, 高登/連登/fb本來只係平台, 雨革後經過上屆區選同立法會選舉仲感受唔到咩!?

覺得人地嗰套論述唔得, 不如睇多兩本書, 現實生活中宣傳自己相信嗰套, 城邦又好/港獨又好, 認真宣傳總比怒屌其他路線有用

今次運動行得咁遠, 係因為冇大台

冇大台就等於在於將權力下放於人民, 大家憑信念行落去

但係如果真係有絕大部人根本仲係想跟大台指導, 就遲早實有大台出現
而有大台就必然有猜忌有計算. 最後必然分裂

與其浪費時間推論邊個係共諜, 貼多兩轉連儂牆好過啦

到轉型正義清算完黑警再諗邊個執政啦
我認同可以有唔同既抗爭方式, 但都要實際可行先指引, 記住佢地係成日強調自己智力比平常人高, 聲稱諗到別人睇唔到既諗法

但絕對唔容許意見結果同外界反應相反而受到指責時就出黎講幾句就可以繼續矇混過關繼續比任何自命清高既意見令運動步向更難走既方向發展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞