揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
咩關鍵決定一刻,係你自己一相情願覺得區選立會好關鍵渣,我完全唔覺架!我覺得勇武行動好關鍵架,但係你個劉細良成日叫人收皮,停勇武行動,交個波比和理非,咁我都覺得佢共諜架,所以你都係收收皮先啦,你越講越分化呀
明白
成班訓咗廿鳩二年
樓主,你分化! 你係熱狗!
所以都係個句,我邊句論調同佢地一樣?
新疆好慘? 美國議會體制?
定你又打算刺草人?
班友真係..... 知5知咩叫多數人的暴政架
連登不嬲都係咁
民主係小數服從多數
其實都幾好笑,連民主係乜都唔知,但係口講民主。
個條友真係屈機,都呢一刻都未回應到我邊句同陳雲hkaa 相似
成日話咩兄弟爬山 各自努力 哂鳩氣
勇武有冇屌和理非唔行勇武路線?冇
佢地只係求你地唔割就係咁簡單

相反泛民黄屍就係咁屌部份白票撚
唔跟你條路線行姐 我唔投對家建制都偷笑啦
其實連登都算有影響力, 可以試用連登既力量去推一部份本土派出黎而高調向民主派等人宣佈呢批本土係有網民及香港人認證支持所以推佢地出黎, 叫佢地唔好走去界票否則一拍兩散

其實本土要爭取支持, 唔係一尾指罵, 係要同聲同氣,
再者我話白兵係鬼, 我從來無用因為佢地支持「本土」去辨認同分化.
白兵幫埋手足揾工及幫手出片解釋論述,行為上點睇都唔似共諜,本土派都成日屌泛民,他的言論最多唔同泛民一致
泛民主"派"同勇武係2個慨念啊
勇武係行為心態
泛民係政治取態
姐係唔想話你
上段叫泛民接受連登推本土出黎 唔接受就一拍兩散

下半段就叫本土要同聲同氣
救命,有冇政治小學可以比佢地上吓?
但有D 事係做錯一次就永不超生
平時互相指罵無問題, 強調係關鍵時刻要團結對抗敵人.中國共產黨..
唔該曬,太撚多on9回應,未回到呢個蠢蠢豬
其實泛民想同本土合作係咪應該釋出善意啊,唔係又叫休息又盛。一直都係泛民唔理解就開始屌人屌票。屌到人走哂就標籤人。
泛民同勇武根本有矛盾 完全唔係白兵之流係到老屈
我講多次,我身邊因為今次呢場革命而流亡,被捕,同保釋唔到坐緊監的,全部都唔係支持泛民

你睇你講啲野幾冇說服力呀
你咁嘅論證證明到啲咩?
救命啊 泛民屈完人紅底 熱狗 五毛
仲要屈全部武支持佢哋
71衝嘅前線明明直播屌泛民出賣佢哋
其實即係咁,依家唁係個個勇武都反泛民啦,咁係咪認同一部份勇武會反泛民,反體制?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞