揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
連登根本唔支持本土
唔順佢地意就會被人屌
被人話分化
惡過共產黨
成日批鬥人
燒山係同路人
但係仲相信單靠和理非就贏到
真係太天真太左膠
香港會極速進入新彊模式,死無葬身之地
點解唔可以理解完人成個概念先屌人
屌人都唔緊要
屌人都要比野support 返自己
咁先係理性討論
一味屌人係鬼熱狗三毛對成件事成個運動冇幫助架
屌你地老母
好多所謂啱啱覺醒嘅人都係偏泛民㗎啦,冇計。
我認同白兵獨立調查係維穩
我係傾向20年立會普選用權力特權法查
但你地仲諗緊點做功能組別選民
金融業咁,公司票,你入撚到董事會?
醒未呀大家
麻煩用我概念屌柒樓主
我要做野了
今晚上黎再屌柒樓主
不過客觀效果上
區議會如果我地贏唔到 會好大鑊
唔單止和理非

1. 理大捉左千幾人 重創勇武

2. 示威者失去道德高地 如果唔係超高投票率 佢地種票可以接近55
示威者 會失去"大多數光環"

3. 示威者國際戰線大崩潰

香港區選後
美國立即簽左人權法
睇完你講嘅野,再睇返白兵啲片
我有理由懷疑你先係共碟
師兄我會咁諗..
假如泛民同本土都係為香港好, 只係一個攬哂資源一個無
但其實無論泛民定本土, 大家所做既事其實都係代表緊攬炒, ..人權法通過其實就係用自己條命要脅中共試圖一係無自由, 母寧死丫嘛..,
而香港大部份人既睇法係泛民呢一刻係較高勝算, 的確暫時係比本土優勢大好多..(多資金, 可去外國做遊說工作)
先選佢出黎利用佢既勢力為香港人做番D野.
等到將來光復香港, 唔再係泛民VS建制, 而係泛民VS本土..
到時本土先再出黎同泛民對撼好無呢?
或者可以呢4年比多D香港人了解本土, 更多人接受本土...香港人民族性已經覺醒, 接納本土只係時間問題..
講真如果咁係共諜
劉世良係黨員添啦
支持體制外抗爭又有咩問題
天琦都話邊樣有可能推返呢個政權做應該去做
佢地d 片分析都幾到位 由其係國際關係方面
而家逐樣應驗 國際包圍圍堵中國
我又唔多咩點解樓主要追擊佢?
就係因為叫人投白票?
唔含淚又唔得?
投票係投代表到你個個
如果你係白頭佬個區三個都代表唔到你
投白票又好合理
有時我都唔知呀頭盔佬係作故仔定真勇武
頭盔係本土但唔係勇武
大家睇直播麻煩用個腦去睇
唔係人講咩就係咩
你睇藍絲page都唔撚會唔用腦啦
其實既然有獨立思考, 應該以大局為重,
關鍵判斷一刻仲要強調所謂中立
就等同示威者同警察既暴力都一同讉責,
你認為正確嗎?
專登話人係共諜
你有冇諗過呢件事幾唔負責任
睇你咁多個回應 最後都係想講佢嘅理論唔work啫
但理論唔work 唔等如佢係共諜㗎
你想擊破佢論點冇問題
你想叫人小心啲聽佢地講野都冇問題
然後你個topic就叫咗共諜先
你做得標題黨 都知道啲人淨睇標題唔睇內文啦
諗吓有幾多人冇睇你啲內容 就直接當咗佢地真係共諜
就係睇依句
泛民就算係過往太平盛世關鍵一刻出賣香港人,但去到一D 大是大非一樣會企番係香港人呢邊去堅守香港人既核心價值
就知你係泛民打手 怕人有獨立思考
而家邊個分化?

白兵係臥底,
依家表現得黃只係為咗出賣你。
呢個一睇就知係泛民打手追擊本土派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞