揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
唔覺世良同白兵係共蝶
岩聽就聽 最緊要獨立思考
條友呢啲就唔應 佢以為兜到嘅果啲標題黨質疑就應
真心笑左
閙得好

喺任何名詞後面加做緊咩嘅屈人手法奇low
只顯示自己無知 基本分化能力都冇

好簡單,當我陰謀論
細思一下泛民既票源同本土既票源
區選嗰1萬幾白票
你話控訴到啲乜?
完全冇
亦冇人理會
18-20歲投票率又低

白票撚,射落海撚,投對家撚

唔知保送咗幾多個保皇入局
你分化,割席 2016年既事你宜家又提
今次運動入面泛民係同路人,分化撚!

拐得似唔似?
160萬都係泛民
本土呢?熱狗呢?

3樣野入面只有泛民會叫人捉鬼
扮得似唔似?
冇睇user 名
真係好on9 , 咁1416唔割個d 泛民係邊?天琦受萬眾指責個陣有邊個幫佢啊?從來數泛民既不是都係恨鐵不成鋼。

原來割唔到等於無割過嫁?乜邏輯黎?
之後偷換慨念講素人,理念相同,想投咪投囉。一直都講緊係本土,攬炒,泛民之間,選舉既義意都唔同,溝埋黎講做乜尻?仲有,市民投泛民唔代表市民唔支持勇武尼個行為,矛乜野盾?

你話你幫人搞生意,咁你叻囉,你威囉,你勁,你有資格屌人

最後又係去反共到,明明自已講光譜唔同,最後原來個結論又係二元分立,一係泛民一係共狗,唔會有其他政見理念。不過區選我投左票,好野!我唔係共狗~唔洗比人屈毛。
根本票投泛民絕對不等於不支持勇武
啲分化撚自己on9以為香港人都on9
佢暗示人投白票就唔得!
篤分化撚=分化?
支持樓主
私怨大過天的確抵屌,另外屌泛民跟上本土我都覺得並無不妥,但唔係玩分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞