揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
我一開始就貼埋條片
叫樓主唔好一黎就入鳩佢共諜
睇真D先
之後都係討論
咁樣叫一唱一和屈鬼
咁我冇野好講
我係要屈佢鬼就唔Post條片出黎啦
屌,用落泛民都岩聽
認同與否都各佔一半
巴打們已經屌到你反艇
你一未死攬細良
一次不忠百次不用啊
白票黨係濕9,不過未必係間諜,一齊進步啦
連登大把人屌泛民
佢地又係咪鬼
李怡、陳浩天、盧斯達、天琦都有屌泛民
佢地又係共諜?
就係你地呢班盲撐泛民嘅人
關鍵時刻含完又無監察過佢地

每次有班人出嚟屌泛民過失 提醒大家唔好再重蹈覆轍
總有人出嚟轉移視線話人唔屌建制剩係識屌泛民
當泛民係同路人但做咁多出賣香港人又唔屌得
結果一到選舉又迫人含
呢廿幾年就不停loop返同一個局 不斷含含含
樓主似大台打手多D,識好多失敗主義撚係源於2014同魚蛋本土派俾泛民大台害得太慘所以先摺埋做犬儒份子.同乜鳩間諜無關,反而乜野唔啱泛民大台聽就話人係鬼搞分化個D人,即係樓主你,先係最似中共間諜嘅人.
每個人肯認錯改過有乜問題
我同你都唔會一開始啱到底
但從錯誤中學習反而會成長
如果下下都批判之前錯誤先
我諗手足同路人只會漸減少
白兵已經拍片五大訴求逐個去分析都係鬼
乜人最鐘意捉鬼?
泛民撚屌
好似好多負皮係唔係踩中d 5毛白票撚既尾
投白票結果一樣
因為保皇唔會有射落海同白票派,只會我地呢邊先會有呢個想法

點解要鼓吹投對家?壯大對家勢力,咩玩法先會咁做
哥哥,你知唔知泛民做過啲咩黎?
當年係泛民一手一腳摧毀本土派,我同你講本土攬炒派既人至撚憎就係泛民
呢個真
佢倆個好早話區議會無用論
原由個post屌白兵見過你喇
話咩唔止為區選 然後就spin去話人似陳雲弟子
聽完你post啲片都唔知邊到似陳雲
啱啊,根本7月開始連登比泛民狗全力進場,重未計個班政治BB班既人學多啲知識同回顧泛民,本土,建制既歷史,就被泛民收割人頭,唉.....遲啲連我都比班仆街連衛兵話係共諜
到時 大家灰心,革命失敗,我就可以學ISIS去玩恐襲
參眾2院都過99%
tump唔簽,彈落去再參院過就自動成法案,tump簽唔簽除咗時間問題,就真係睇唔到佢唔簽會對法案有咩影響
再者,你覺得美國係因為我地慘先幫香港?
咁點解2,3年前唔幫新疆? 大佬,人地新疆慘過我地十倍啊。 重話區選令tump簽,唉....
聽左一排 唔覺
Anyway 獨立思考
你係鬼
無知一問,有啲咩錯漏?
利申:真心想知
天琦都去參選即係佢都信制度內抗爭係有用
唔想含 你又唔出黎選
人地出黎選又話含
我自己都係投本土 唔係你地講泛民粉
但睇唔過眼有咁多人信白兵個兩條分化撚

其次人地王立強都講左係有派人做呢d網上分化
目的就係唔好支持民主派
當佢地唔係共碟 但做梗共碟想做要做既野

你自諗下重信唔信佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞