揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
知喇
因為陳雲舉美國旗同hkaa拎幾百蚊買張機票入機場接美國議員,再用念力控制d遊說團幫手推動先過到呀嘛
其實有用
國際有關注我地既民意
多左地區資源
打爆小粉紅我地真係有200百萬人支持
啱啊, 自動標籤我做熱狗/陳雲信徒,再因人廢言既連衛兵
同意。
屌佢燈神姐
唉...成班連衛兵係到批鬥
我睇返原由個Post同埋依個Post
我冇話佢似陳雲弟子
我係講佢地好過陳雲
但我接受唔到冇用論
我Post啲片你指#5果條既話
你睇清楚D
我係叫樓豬唔好就咁話佢地係共諜
睇返條片
白兵都有出過力
事實我有講錯咩?

陳雲信徒同hkaa的確日日吹奏緊自己
佢地最鐘意聽嘅城寨就係最先鼓吹捉鬼嘅大台網台
當然喇 而家有班人話佢地改善咗
但就無諗過呢幾年對我地本土派支持者有幾大傷害
新嘅年輕泛民仲觀察緊
但當要玩制度遊戲有利益衝突嘅時候 佢地有黨派咪又係要歸黨跟隊

經歷完雨革到魚革都甚少再屌泛民
廢事俾人屌係怨婦
結果一次政治覺醒又走返去含泛民
最失望嘅係一啲曾經開過本土派網台嘅人
明知個制度係糖衣毒藥 幫唔到爭取普選
但就催眠自己講到好重要
仲走去同人講區選好撚重要 重要到可以救手足一命
但幾年仲佢地仲屌緊泛民點出賣、篤灰、抹黑
今次有啲素人出嚟選都俾泛民想插旗、迫走
由我上面既言論得知我根本無話推動法案簽既原因。 你 reading 閱讀理解拎U?
再者,我文中邊一句話係陳雲 hkaa令法案通過? 此為刺草人
你返去讀多2年書先出黎講野啦
係呀
無辦法
民主就係小數服從多數
如果今次區選我哋真係輸
只能接受現實
不過我相信香港人

其實體制內外夾攻
有乜問題?!
只打一條戰線
效果一定無咁好無咁靈活
兄弟爬山就係咁解
叫人將選票射落海就真係on9
唉 香港人政治智慧都仲係足
你嘅論調完全同陳雲及其信徒完全一樣

如果你唔係佢地信徒嘅我講sorry

但唔代表陳雲及其信徒唔係用呢d論調去自吹自擂
咁都無陰謀論屈人嘅
你當我屌錯你 sor
痴線咩同你有唔同意見又係共諜
白兵都係提你唔好太信區選有用啫 你鐘意聽細良鐘意投票咪去聽去投 唔使屌鳩埋同路人係嘛

利申有投泛民 覺得佢地區工作做得好 但你唔可以assume 每區泛民都做得好㗎嘛 eg 如果我投劉青 我係共諜定同路人?

學下接受唔同光譜嘅意見啦 選唔到又屌人𠝹票黨屌人白票撚 淨係識倭過於人 唔係諗下自己有咩做得不足 咁樣點實踐民主呀

有人屌鳩細良散水黨你就話佢受老一輩泛民思想影響無可厚非 白兵區選無用論又唔可以係睇咗泛民爭取民主22年仍然係固步自封影響先有白票思想?完美示範雙重標準

講真你想connect埋白票黨 咁你咪做好啲地區工作議會抗爭爭取支持 唔好係到怨天尤人啦大佬 唔係奉旨要俾票你㗎
唔好因人廢言先,自己拎有用個部分用
無計,比人收割咗人頭,再因人廢言,只識二元對立 ,全世界得共諜同泛民
CLS幾個月前玩火魔重比佢地話係鬼,而家同我講泛民同路人 笑左 笑埋右
吹撚到5G外星科技咁 呢個世界冇光纖
push,不完美,可改善
民主唔係少數服從多數啊
完全係2樣野wo 你唔用56k?
無架啦 連衛兵咁惡,啱啱政府覺醒咗6個月就被泛民收割;正係識二元對立,全世界非黑即白,非泛民即共諜; 又唔睇歷史又唔睇議會記錄 有乜計,返TG推多啲post好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞