揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
咁有無割席請問?
你真係on99,不停偷換概念
四方西係女人所以胡志偉又係女人?
係要評佢地係呢場運動做過乜,你同我講幾年前有乜關係?人係會進步進化
不完美,可改善
今年係2019年呀,屎眼睇野
所以咪話
上屆主席係女人,今屆主席一定係女人
立場實係一定同四方西一樣,你真係打橫講
你冇話過唔可以批評泛民 但係人地用選票屌鳩泛民嗰時你又話唔可以 我地要槍口一致
人地只不過係話我唔信制度內抗爭有用 想行第二條路 想用第二枝槍對住共產黨咋喎 槍口都係一致對外㗎 咁你鐘意投票鐘意制度內抗爭咁你咪去抗你咪去做 佢冇阻止你去投票喎 又話兄弟爬山 各有各做嘅?
上面好多巴都已經俾咗好多例子俾你睇泛民有幾仆街 你可以俾泛民改過嘅機會 我都可以俾泛民改過嘅機會 但係你點要求人地一定要投俾泛民?喂含咗22年乜都含夠啦係嘛?有人覺得投俾泛民無用都好正常啫大佬 你逼人投泛民咁如果泛民做咗下一個建制咁點算 你未選到做立法會多數黨已經咁惡屌人唔投你票 我點信你係同路人可以實踐民主呀?
要亂咁引例,上屆四方西係女人,今屆主席一定係女人

721,831係黑警個立場始終如一對立,一定要清算,但泛民而家翻舊賬,咁對運動有乜幫助呀

愈來愈覺得你搞分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞