揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
未必, 可以溫和地循序漸進咁引導思考
人地都會進步嫁嘛.,
尤其你面對既係年青人, 唔係老一輩既人,

眼見熱狗毓民個類激進派成效唔顯著
梗係試下溫和D既手法..
捉鬼捉得勁會連自己既理解程度都會受影響

不防每一派包括建制都抽一D去聽去理解(有思考能力限定)

連沈旭暉都講過從屈穎言文章中學到野
可能依家係循序漸進 但關鍵時刻佢哋都係會露底
好似HK01
一文道破陳雲有幾仆街
https://lih.kg/1765386

呢篇野完全係心聲
14年可能未係共諜
不過之後一定比人收編左
做乜鳩,佢自己都講過點解,
佢條av片係7個月前,仲早過612。
有10萬follow既人鳩UP都冇罪
咁泛民都可以當無罪啦
我覺得細良個D, 係太緊張結果先有D 唔理性批評TRUMP 出賣香港人啫

最後TRUMP簽唔簽, 跟本唔會憑一句說話就影響大局, ..

即係你好心急咁等LIFT, 你狂禁「LIFT 個製」架LIFT都未到, 你梗係會質疑架LIFT係咪壞左呀..咁但係你等多陣..架LIFT咪到囉..咁緊張做咩啫咁之嘛.....
多謝支持.
講緊泛民?
暫時都唔會捉鬼&認為佢地係共諜
但我唔會再推身邊D人聽
唔講遠
白兵嘅節目集集都用唔少時間去評論其他網台
成鳩日無病呻吟,動不動就話邊個出賣港人嗰個出賣港人
聽咗兩三個月就唔再聽
其實「區選無乜用&唔好以為鬥贏左果區選就係贏」

真係混淆視聽既講法
記住戰爭唔係一場戰役定勝負, 亦無人提出區選贏等於運動勝利
只係佢自己製造出黎既「偽命題」再刻意誇大香港人既睇法去抺黑
你諗法比佢牽住走, 咪係個D 別人笑我太瘋癲, 我笑他人看不穿去為自己辨護既講法
非P真推
好認同你
泛民一定要睇實
太撚多豬隊友
你自己睇返現實,係咪區選完咗之後就降溫咗?
你話佢偽命題,我反而覺得佢係溫馨提示。
事實上區選大勝對五大訴求真係冇乜幫助,
制度上嘅缺憾嚟,
香港人好多都係6月先所謂覺醒,
根本好多人對個政制都唔理解,
比佢地理解區選嘅實際狀況其實係好必須。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞