揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
飲醉左既區議員周偉雄
總之保皇同飯民做最大黨
都係冇好結果
個議會要更多唔同聲音
大家要投真正代表到自己既人
咁樣成個政制先健康
樓主唔好潛水,呢度好多人都是你口中講的共諜,點搞?
唔啱聽咪共諜囉
白兵叫共碟KOL,咁樓豬撐既達哥叫咩??
白兵 拍片踢爆商業老千 撩原火
應該衰唔曬
https://m.youtube.com/watch?v=P-_ICZrmFZ0
我都有睇,明明講好不分化,各自努力,各條大大小小戰線都好重要,為何去到關鍵時刻(區選)建議人攻擊其中一條戰線?支持踢走保皇黨建制派就係泛民打手?我都好唔明,不禁令人懷疑佢哋係....。不過咁,訴求目標未達到,不分化,不割蓆。
佢舉出5G應用例子:

戶外監控鏡頭 - 固定裝置點解唔用光纖?
家居物聯網 - 屋企有wife唔用
12:00維園中央草坪已有不反
我會覺得係白兵口講中立但心底裡本來有偏頗,同時佢地除左評論之外仲希望提供一套行動方案,但爆大冷既野邊有咁易估中。暫時唔覺得佢地係共諜。
你嘅講法係將區議會睇成一個單純嘅「受」嘅角色,事實上區議員可以做嘅嘢包括以民生層面滲透政治思想,亦可以利用各種資源嚟幫助該區民主勢力。
只要思想無束縛,根本就無所謂嘅實際束縛
又喺度屈同路人
佢嗰句中立好明顯係玩嘢。
樓主係泛民養嘅竹鼠
祝喜你,你已經脫離泛民的一貫思維

你睇睇以下著重民生言論,小心被引導而忘記初心
https://www.thestandnews.com/politics/%E5%A4%A7%E9%81%B8%E4%BB%A5%E5%BE%8C%E6%80%8E%E9%BA%BC%E8%BE%A6/

事實上,滲透政治思想同搞組織關係網係無需要區議員
而有區議員只係多一D資源又要班區議員用得其所先有用,所以區議員無乜用

“如果因為「白票KOL」成功令自己人(泛民或支持運動既政治素人) 選舉大敗,可想而知香港會失去幾多,淨係呢點夠大錯未?“

泛民是自己人?
我唔認同

呢次區選有好多支持運動既素人?
我只係見到絕大部份都係販民饅頭派偽黃素人

呢篇文長篇大論
其實咪又係誤導緊人
孤你條毛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞