揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
要一定人數
首先要提出/推廣到思想
令大家啟蒙 唔係就好似以家咁
一係盲撐 一係盲吊人地係鬼

大家起碼普及基本概念先有得講
推,本身聽開,後期覺得好有無問題,已經無聽
巴打你真係走得太前
知道, 其實我係專登一開始話佢地係「中共間諜」去引起連登注目
原來唔work, 我會改一改表達方式, 多謝提醒..
係好爽
但無其他人講到影響民主法案咁嚴重
啱啱post #267 reply 左你,唔知點解quote 唔番你之前個post....
區選真心冇用wor ching
區選勝利,客觀效果。
期待佢地點解釋..不過多數都係三幅被,
1.) 又搬d三國演義呀,
2.) 又話政治既野你地唔識我第日出條片再講
3.) 跟住又話自己表達得唔好唔好意思,

來來去去都係好空範既回應只係想表達d人唔明佢地啫..
啱啱post #267 reply 左你,唔知點解quote 唔番你之前個post....
因為佢冇講過囉
佢話投自己中意既候選人
唔係多字反駁下人就可以當左佢有講
讀心咩??
都係個句啦,有部分人係抱住全面攬炒既諗法
咁細良係咪都係一次不忠百次不用?
佢有叫過我哋袋住先㗎喎
仲有話咩五大訴求淨係要兩個就得
泛民就無事 本土就要收皮
只係覺得d人係中途被人收買....旭民呢d成日吊泛民就知.....
外媒消息又唔信
28/11 果晚Gphone親口講侵侵幕僚承認喎
咁你又信唔信阿
我果晚聽撚住Gphone講既
咁佢第二日有出嚟講返佢睇錯,咁樣我都接受嘅。
出現了 熱狗名句「因人廢言」
講完乜柒都會合理咗
好似係
打咁大段論述講共諜然後話自己係標題黨
唔認同人就踩到人一文不值而家講句sor lor
agree,好怕人為左基本盤而不停捉鬼
明白, 唔好意思
佢咪又係話報導指
你重聽啦
重乜撚野聽
我現場聽撚住喎
唔好亂扣帽子 情緒勒索無助呢個運動發展
你唔認同未反駁佢 洗撚話人係鬼咩

再者我唔認同你講野我係未收左共產黨錢啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞