揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
佢叫人區選投白票已經知佢有問題。

依個變相公投投白票,無限咁多外國傳媒睇住,投白票同撐林鄭無分別。

佢一係共諜,一係蠢到一個點,Either way 都係同 Ming 仔一樣唔值得睇落去。

睇多啲 細良郁輝 啦。
有時有啲言論係鬼鬼地
好多受唔到引誘變左共諜
星期日訓左
黃埔冇睇到
飛機豪話立法會通過左要黨鐵公開831cctv!
https://lih.kg/1771689

唔可以信哂
但可以利用
白兵邊忽係區選前先出嚟,選完又消失?
對比之前確實係降咗溫喎
自己16年開始係本土派支持者,一直唔認同泛民,唔認同體制,但絕對唔認同今次選舉投白票或者對家。但認同選民投票係個人意願,唔應該盲目跟從任何推薦名單,同李怡既睇法相同,即使投白票我都唔會覺得佢係鬼,反而覺得應該要了解呢一班人點解會有咁嘅諗法,而去作出改善,不斷指責佢哋係鬼只會加深兩邊不同光譜嘅人嘅對立。

所以我對白兵呢一類睇法即使未必完全認同,但普遍都係能夠接受同會用時間去理解,唔應該因為同大眾持唔同意見就會話佢係鬼,尤其是對同路人指責做共諜係極嚴重。
意見唔同就等於共碟
區選無乜用&唔好以為鬥贏左果區選就係贏,兩者都係事實

我想講係心態問題,如果以民生為主而投泛民主派,到最後只會埋怨泛民主派做得唔夠親中派好

而且現在有風向話新任區議員應以當區民生為首要目的,呢個都係一個束縛

重申我係理解白兵,而無比佢牽住走,而且我亦理解多數香港人係跟風同教條主義
睇細良散水 唔叫光復香港 俾資料藍絲
白兵都係鬼,唔係掛。
咁區選除左證明藍絲係少數之外真係無撚用
咁區選結果令到侵侵直接簽
唔洗再交返參眾兩院又有冇用
多謝

我上星期開始打, 跟住HOLD左係度, 本來諗住算啦費事獻醜唔出嫁啦,
點知星期六聽下佢出黎點解釋, 聽完真係嬲嬲地當我地傻仔, 所以又下定決心講哂自己睇法同心聲出黎,
自己PROOFREAD都好多次先敢出POST

反駁既人遠比上次三毛post少甚至無乜人提出反駁.., 好意外
點都直簽 想唔連任咩
會唔會係我太早Post條片出黎令到巴打覺得係分化post
雙方又互篤係鬼

好心思維進步D,一有少少唔同,走得前,走得後,就係鬼,好難搞

而家係覺得自己啱就叫多D人跟自己行,而唔好不停屌其他人係鬼

因為無人知邊條路最好,所以落注多幾邊先係最穩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞