揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
順帶一提
國歌法又準備二讀了
唔通每一次惡法都衝一次
有機會爭取體制內支援體制外
點解唔爭取
只可以講, 勇武行為佢個代經歷香港太平盛世既人係好難一開始接受
最重要係又係個D 中共好血腥你鬥唔過佢, 擔心年青人送頭送死個D 心態,
而家佢因運動而改變OK,
其實唔算係大錯, 可以接受
依樣真
樓主你都係,不完美,可改善,勿分化
我有印象佢講過
好似第一次元朗遊行左右
當時個個都吹奏細良
然後因爲又叫散水又叫袋住先
即刻冇乜人開post講
而且比人屌
近排都冇聽佢講過袋住先
認同, 一時又話泛民背後搞好多活動引導年青人送頭 (即係唔想咁多人送死)
一時又話體制內抗爭無用 (好啦, 唔駛年青人送死你又話無用)

不停搬龍門呀大佬..你叫我點信佢
自己唔識獨立思考?
你呢種吹因人廢言就風向仲似分化撚
共諜最想分化
不完美,可改善
起碼中大果晚佢喊住出片
認同, 佢地刻意扭曲人地個諗法再放大抺黑
無專心聽細良既人咪好容易信左白兵呢D 再引起仇恨同埋不信任

總之白兵就成日抺黑對運動有幫助既人
而人地質疑佢地, 就只係世人唔明白佢..
三個字, 佢講哂
你睇佢fb share咩就知佢咩料
好似係
其實白兵=陳雲死忠
收到, 知道,
你地如果對我不滿我會思考過錯
食? 唔食! 食? 唔食! 食!
真心想買幾底蘿蔔糕
其實我地唔係信呢個信個
每個人都有佢地既經驗, 學識, 同埋見識, 睇法
我地無佢地咁多經歷, 始終係一張白紙
就係要係佢地身上學習正確既事, 充實自己思考同判斷能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞