揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
我都只係照抄佢句野等佢諗吓
由於" 我身邊因為今次呢場革命而流亡,被捕,同保釋唔到坐緊監的人都支持泛民"
所以"泛民同勇武無矛盾&所以勇武支持泛民"
Clap my hands!
條友都而家呢一刻都唔知咩叫本土攬炒
佢都唔會諗嘢啦
That's right,成班ON9係到非黑即白,二元對立ON撚鳩
比機會人諗吓野 連登太令人唔諗野啦
巴打 民主唔係單純講小數定多數人
最基本係應該係平等
多數嘅人要包容少數嘅人嘅聲音
一味要小數服從多數 只會變多數人嘅暴政
如果照你咁講要小數服從多數 咁而家嘅立法會
巴打咁快踢爆人
高質回應, 支持
成班蠢蠢豬重覺得自己知咩係民主,重話體制入面一定要贏;
唔怕係到講埋,出年立會無普選,真係射落海都唔投泛民,就算本土都係咁話.
班傻豬要拎埋個source 隊到佢面前先會認有件咁既事
宜家唔屌醒佢地,日後重大件事; 你想像下假設泛民全面入場又無任何制度可以制衡佢地,D蠢蠢豬就覺得泛民係幫緊自己既,到時連點死都唔知啊
上面同我嘈人權法條傻狗就係咁收咗皮
但係連登就係變到泛民大本營咁 吓吓屌有好多人唔受 唔迫佢地諗野係好難變
到時就算唔係泛民 係本土都未必係好事 因為人唔再思考
香港人重係覺得政客或政府大過人民
一日唔改收得皮啦
唉......唔講71啊,都要睇立會記錄啦,一個二個唔撚睇,就覺得泛民係參取民主自由,所以係同路人;大佬啊,可摸耳睇下人地既投票記錄做過咩黎先講野?
泛民自己人? 咩叫建制B班? 乜撚野敵人既敵人係朋友? 對宋朝黎講金係敵人,蒙古同金係敵人所以宋係蒙古既朋友?
呢一班人識唔識乜撚野係政治架?
重有個傻鳩話咩區會令Tump簽字=]
over my dead body
所以話呢班人真係ON撚鳩,知唔知咩係九五直選?知唔知Emily Lau做左幾多野?
提外話: 劉慧卿當年九五直選成功左,話唔定唔會搞到今時今日....
根本就班傻屌唔撚知道,要自己去拎起監測公權力呢一樣野,就算你比天琦做大總統咁又點? 個撚個覺我投完票就算鳩數,唔撚睇返佢上場後既所作所為的話,咁執政巴係邊個又有咩分別?
屌,Over左幾廿萬次啦
而家係由你去監察人變人地監察你

將建制舊議員都覺得難D豬頭骨推晒俾新區議員,再每個月唱一次新議員無撚用,得閒再take 埋你落區時間,話你唔理居民,屌你只理政治唔理民生

備註: 當區事務係永遠做唔完,仲未計建制抽後腳
未dead 囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞