揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
上次雷動,今次區選已經睇得出咩事
唔認同就派個人落去
再者,選舉就唔好旨意泛民會退讓,連登冇想像中咁大影響力
大圍個吳定霖講到話協調左8個位出黎就講到恩賜咁

本土次次都行先泛民幾步,我認同泛民係大影響力過本土,問題本土要同聲同氣不如做泛民好過,勇武-本土行先,香港人優先-本土行先,個時d泛民左膠咪一樣屌本土,就係本土拉闊左個光譜,先逼住泛民要行向本土呢邊

叫本土唔好一尾指罵矛盾到
而家咪就係你唔認同白兵某d論點,就一野spin到佢係共碟係鬼囉

放工,btw你可以拎張太空卡phone in佢地辯論下,你唔接受佢地個種諗法等同以前泛民唔接受以武制暴咁解,當然你覺得佢係鬼唔想理唔算,去返最開頭,我只係想帶出本土攬炒派係有佢地個種諗法,什至覺得唔夠攬炒
多謝巴打指正
我從中學習到對民主的認識

我諗樓主都係想帶出大家要有獨立思考
不要輕易俾人帶風向
你唔投票比泛民,即係益建制啦,即係鬼啦?!(WTF?!)
從來都係泛民自己分化 割席
樓主可能本意好
但佢咁樣唔會令人有獨立思考
只會令一部分人更依賴連登作思考判斷
區選最重要
哦!你抹殺泛民區選大勝既功勞!!!!
你分化!你割席!你係鬼!!

唉,真係黃屍蠢蠢豬
樓主屈人毛先
樓豬屈鳩人鬼先wor = ="
屌 我冇追樓主架怪知咩
ok ok
想提人唔好俾人帶風向
但講嘅野一啲都唔中立 又有偏見
冇追都好 提高政治智慧
如果唔係咩叫公就佢贏,字就你輸?
君不見連登每次吹噓泛民既POST必定過千LIKE?連泛民拉票都借連登黎拉;所以泛民一早就進駐連登好耐,你講D佢地唔認同既野就會係鬼就會係咁分化
根本就個樓主自己有色眼鏡去睇人
btw一陣會唔會有人話Block曬我地幾個,話我地幾個係鬼係共諜呢?
好興奮
泛民惡過中共
bloack"ed"‼️
緊係啦,每個月廿K架,潛台詞用你地既血去票償比我地
block埋你添啊
共諜,五毛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞