揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
左膠係因為針唔吉到肉唔知痛
唔鐘意泛民就係鬼
樓主開始招架唔住
語無倫次
O岩..借力打力,
等自己人互片

但白兵對運動無咩大幫助,
只係教識人政見問題,
相反就可能令到自己人受到嚴重影響,
所以我覺得我指出佢地係共諜假如我錯, 並唔影響運動,
反正佢地講既野好多人都有講, 「除左諗清諗楚先投唔投比泛民..」
但假如我O岩, 就可以令到少D人中計...被政治思想轉移去攻擊自己人..而唔係攻擊真正既敵人.
話明唔捉鬼又搞乜柒
閱讀門檻智商120
佢FB尻UP
著作先正常
師兄高質, 不如另外TOPIC討論
我都係比羅家聰言論提醒..所以有心係呢個POST度加入比多D人睇到..
up
連登出名偵探唔係唔知呀
你自己都中緊回力鏢
其實我真心覺得佢係共諜..
點解我第一兩段已經解釋得好清楚,
睇到, 師兄好高質, 請另開POST討論一下
樓主:我知佢講啲野係啱
我駁唔到,但係佢屌泛民,所以係共碟
細良話一個醒目既政客見到100萬, 200萬人上街一定拿拿臨接受最容易實踐既訴求去平息民憤, 唔會去到今日咁既地步啫, 而唔係全部REJECT,

同埋當時環境只係6,7月, 而家12月, 林鄭同黑警所累積既罪行佢都話已經唔係五大訴求可以解決到了..

加上...佢講呢番說話只係同政府講, 你估政府就真係跟佢做咩?
而白兵引導人放棄區選, 就係同緊睇緊佢條片既觀眾講..
從來都要質疑,唔好完全信晒
其實佢所有論調都係同當權者一樣

唔係1次2次
係6月開始到11月都係一樣

大佬呀,點到你唔信
多謝巴打!通常呢D正經post都無人理,我都係reply下算啦,哈哈!
巴打見解唔錯, 講完之後我都要先懷疑左你是咪鬼先, 因為按你講的條件, 你都幾似鬼
Good analysis!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞