揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
你真係分化撚,泛民到無譴責過勇武
而且講脅持唔割席都唔到你話事,係區議會個六成選票既選民話事,泛民係要向呢班選民負責,唔係佢地出年死無葬身之地
我只係舉個例,一定會有勇武唔妥泛民嫁啦,無老屈個喎,話人地唔可以代表勇武,咁你憑咩代表晒勇武鐘意先,一定係非黑即白咁七一衝立法會係啱,咁阻佢地衝立法會個堆泛民係咪就唔啱呀??係咪幫緊共產黨呀???on9
私怨撚,時代一直在進步的
相信"被"覺醒左既選民既智慧
呢次係時代革命
係由下而上既變革,每一個人都有落場参與
分化撚
唔割 不過搞選舉就係鬼
所以要了解清楚乜野係時代革命
繼續篤促泛民加速進步步伐
由下而上既推動,唔可以投完票就乜都唔理
完全唔明點解投白票就要比人屌
屌嗰啲同當年屌勇武有咩分別
咁你黎定義下乜L野叫泛民啦
人地何俊仁四方西都收左皮幾耐
另外特别強調四方西我從來無當佢係同路人,仲有老千石呢種呃民主飯食之流,呢種最易比支共收賣
其實人哋講過點解 另外講av會有黃標 係冇錢收
既然你講到咁想香港樂
點解又唔喺投白票利益出發諗吓點拉攏人地去投泛民呢
你做sales賣野比人都唔會屌人唔買啦
佢話自己會投白票唔等於佢叫人一齊投白票喎 佢都係叫人諗清楚投票嘅意義 批評一下泛民以前啲野又唔得咩 惡過紅衛兵喎師傅
係 我承認泛民今次運動有進步 我都投咗泛民 但你點assume人地嗰區嘅泛民同你嗰區嘅泛民一樣咁有質素?如果係低質泛民 我點投得落手?我投得佢 我就有責任監察佢 如果佢做得差 我點對得住自己嗰票呀?你呢種盲目為咗表態而情感綁架其他人上你架船 叫人點信服你呀?
同埋你都幾矛盾 自己話自己唔係獨裁 但係人地對選舉有唔同睇法唔同見解就係共諜 連接受異見都做唔到 你點爭取民主呀?
大個仔啦 選票唔係靠最大公約數 道德綁架 屌票 拎返黎㗎 長毛屌票屌咗咁多年 有冇贏到李慧琼?你做得好地區工作議會抗爭自然有人認同你 唔好永遠都諉過於人啦 選唔到就屌人唔投票俾你 大佬你咁同班保皇黨有咩分別
佢咁講 我問佢姐
見佢咁勁可以喺共產黨立場出發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞