揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
唔係你估咩叫連衛兵?
熱狗左啦,樓上有人話我講野似陳雲,HKAA嘛
CLS,問佢又答唔到邊句同陳雲,HKAA相似,正係話咩"覺得你既論調同佢地相似"
係架啦, 之後群眾壓力最尾未死死氣咁去話咩失誤,做法有問題
block囉
五年前俾泛民、雙學屌衝就係係鬼
五年後俾連登所謂同路人屌係共諜、怨婦
泛民啲打手仲唔出嚟
駁唔到縮左入老母個臭閪呀
無架啦,你攻擊神聖而不可侵犯既泛民,你就係五毛,你就係鬼
由佢話會投白票個一刻已經無睇
所以,現今香港中,我們能透過現有的議會機制去表達我們的聲音,政府會專重我們的人權,集會權....
所以現今香港有民主?而家香港議會唔係小數服從多數?
Ching google下咩係民主啦,Google下咩叫多數人的暴政,再唔係簡單D,Google下功能組別啦
民。主
問題係就算真係保皇贏曬 都可以話係個選舉制度仆街 然後簽個仲辣啲嘅法案
白票亦可以話係不信任現時選舉制度
睇大家點吹個答案姐
講到底 無利益 唔係打中共 美帝撚理 人權法只係藉口打擊中共 公投只係其中一個「說服」美帝簽人權嘅option 唔係全部option
問題初選點分餅仔
無又係互界攬炒選票
政治智慧既野trump講咩都信
咁七一係立法會門口,怒屌毛姨姨同打尻白頭佬既個堆一定係共諜啦
班人盲成日都睇唔清泛民一直係到拖後腿,拖到去可以比人叫做建制B隊既地步
大把人仲覺得美帝係因為道德而幫香港
共和黨Solomon Yue : 就算2020沒有"真普選", 也不能放棄"立法會選舉"
https://lih.kg/1767070

咁唔通到時立法會又叫人射落海
依家又話國歌法準備二讀
唔通之後有其他惡法又衝多次
講返先
我唔係話唔支持制度外抗爭
我唔係話吹捧制度內抗爭
我淨係想講
假如當日政府冇使橫手
點解有機會有票投唔試下
起碼制度內多個友軍
好過惡法隨便過
我都唔想投比泛民
但我果區得泛民同建制
有本土我都想投本土
喔,泛民定義原來變左反對共產黨啊。咁點解14 16年又割反政府反黨既本土?又或者咁講,點解你班泛民係割本土個陣唔會有泛民聲音話不如唔好割,不如傾合作啊?

之後仲好笑,打一大段野講光譜,但問題係依家你地唔支持本土同攬炒有投白票既理念啊大佬。一直標籤人係毛係鬼就解決件事?同埋我係一直提你唔好將勇武行為同政治立場放埋一齊,你反過黎屈我?做乜尻??r 哂頭

前文又話政治光譜唔同,後文又一直屈尻攬炒本土係幫共係鬼。係咪即係我支持勇武,但係邊個沖邊個就係鬼啊?

仲要騎劫埋前線,前線個個都要雙普選啊,泛民有無提啊?你想本土合作唔撚係屌到本土加入嫁,係sell 人入嫁。你唔同本土講你可以幫本土爭取d 咩,幫佢地做到d 咩,點解要同你合作啊?一句血債票賞啊?

成段文狗屁不通,字多就正確啊?
咩你覺得泛民贏左 到時拎曬所有資源 本土仲有得同佢競爭?
咪玩啦而家都玩唔贏 仲講以後
又唔係喎,認真覺得如果立會無普選 就唔應該選,應該杯葛,投白票
情感勒索,混淆定義(泛民),無視因果(明明泛民反變革出賣港人,所以我地唔支持泛民)
大佬 唔係情感勒索就大曬架,唔係得你1個既手足被捕,流亡架
2019年7月1日 泛民做緊咩
8月份玩火魔 班手足玩火魔比人屈係鬼佢地又做緊咩
緊急法個晚佢地又做緊咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞