揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
覆左你啦,界票攬炒民主黨已經認左衰啦
人地黑警同政府都無割席,抗爭派自己就鬼打鬼,屌泛民我從來唔反對,但唔該用返呢場運動出過乜柒野去屌,再改善
o)首先你都否決左投白票,剩底咁唔好彩你個區無本土只有泛民,咁其實無異於二元對立個喎??我都勸人含到盡量含,但你獨立思考完覺得真係代表唔到自己,唔投都唔撚比??咁專制??真心想問你追求既係乜撚野民主??人地唔投你係因為你做得唔好,你要做既係咪應該好好反思下點解人地唔投你而唔係屌尻人呀

泛民犯錯一定要屌,泛民唔犯錯咪唔會有人投白票囉,泛民做得好咪個個都投比佢囉即使我投白票都係一張(雖然我唔撚鐘意泛民都投撚左佢)佢一個人入到議會係表代幾多張票呀!!麻鷹唔管管雞仔
on99,咁國際線呢,連儂牆呢,和你非呢,得勇武付出?已經無本錢再分化
呢場運動邊個割左席?
勁,原來泛民=全部反對聲音
人地話搞事個班係cosplay示威者,幾時講割席?
你明唔撚明,係大事大非面前,幾唔撚鐘意你都會含淚投比你,有獨立思考就唔會比所謂白票黨左右,而admin都拎埋大數據出黎證明白票黨係少數,咁樣仲唔夠???老實講,繼續係到互屌只會令人更加反感,更加唔想投你!都係個句, 與其喺度互屌,你出黎做好d做多d實事,支援多d手足人地自然會投你,而你都贏得心安理得係唔撚係先!

初選出左又代表d咩?做得唔好人地唔投你係正常,你做得好都叫人唔好投你先係共諜
大方向都係雙普選
敢問你要救手足你要點救?你要推翻共產黨,咁你論述下點樣投票投到共產黨倒台啦
啲分化撚最興屈人
所以一定要有獨立思考
咪俾
仲有,我係叫人唔撚鐘意泛民都盡量去投,你連我講乜都你無睇就開屌,我都無撚野好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞