揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
Btw 睇呢d政治kol要自己思考下
唔好人地講咩你就信

就好似劉細良條撚樣,夠膽死幫泛民講說話,話佢地唔係黨國機器,界到票係可以接受,屌你老母空降隻支那豬劉青去界票都可以有藉口,含撚啦7頭

不過佢有d野係可以參考
唔係怨婦
係共諜呀
細良夠叫人5大訴告收2個就算,點解佢唔可以係網軍
佢一定係網軍
不過泛民個邊
又唔好咁快話人係共諜

even大家方向一致
大家有唔同嘅睇法好正常
未必樣樣野都啱聽

其實最重要係大家多d聽下唔同人嘅睇法
走出同溫層
諗下點解人地會咁睇

唔好下下唔啱聽就話人係鬼係共狗
咁割法同路人只會越黎越少
我睇完佢近幾條片
只能夠講
睇佢D片要自己分析
(之前都有講 接受所有資訊都要自己分析)
我唔會話佢地係共諜
但我就覺得佢地係極度私怨撚
連登仔眼中得共狗同泛民,就黎勇武都比人當共狗

始終泛民打手太多
只可以講細良係上一代既人
心態永遠都係企係泛民個邊, 無計
或者見到其實泛民有做錯, 但「大局為重」所以選擇包容

佢熟中共歷史,熟政府運作,甚至熟悉現在係政府高層管理香港既人
所以中共其實有D怕佢,大家都知文匯大公憎經公開點名批評過佢
所以派幾個共諜KOL去搞佢囉。。

不過你對細良既不滿係可以接受,泛民算係另類既獨大同埋尊制
不過無辨法等同美國執政大部份時間都只有共和黨同民主黨,當兩黨獨大資源歸邊,好難容納到第三政黨,呢樣要將來爭取到雙普選真民主先可以破局
劉細良咪又係最早叫勇武休息果班
之後冇人理佢D休息論先冇再講
根本全部政治KOL都要自己分析
盲聽=死
我就覺得陳雲真心似
不過自己小心算
岩,盲信國師都係死,又話香港人唔應該迫trump 快d簽

明明就係人地想簽就簽,唔論到香港人話事
所以咪比人屌到仆街
有段時間少左人聽啦
依家佢夠撚膽叫人袋2個
成班泛民都唔夠講袋住先啦
呢一點係上一代泛民左膠底既諗法
同講價一樣
賣10蚊心裏面想叫到賣$8 , 但你一開始無理由還$8 價,
梗係質低D 嗌$5 等店主還價還$8 咁就達到目的

佢個代人,始終受到英國統治過,無咁強確及咁有決心
但佢5大訴求回應3個就OK 既諗法只係6,7月運動未去到而家既情況

我相信今時今日, 已經無人接受獨立調查警隊就算
每個人都醒覺, 潘多拉盒子已經揭開,所謂比到民主香港人係希望原來係假像,已經無得返轉頭唔係你死就係我亡既地步..
佢612 講到依家袋住先
上面講咗啦,做臥底平時要做臥底做嘅嘢
重要關頭先做出賣呀嘛
蕭生咁撚真心咁撚燈都可以破到幾次燈

你老味陳雲條仆街真係99%企對面(舉美國旗當你買中)
有冇咁撚準
近排聽返又唔多覺喎
邊日講
白兵︰無講過叫人投白票,只係強調唔好人地叫你投泛民就投,要觀察區議員是否做實事,區選唔同立法會,只係做地區工作無政治影響,如果你覺得你個區建制派既區議員做得好你可以選擇繼續投佢⋯⋯

1. 紅字戇鳩
今次擺明係對全世界政治表態
2. 佢fb一樣有暗示投白票

Btw政事台
柒少陣當幫忙
個幾月前YOUTUBE果個白兵已經澄清左啦
連登白兵係陳雲FAN屎, 比YOUTUBE果個激進好撚多, 同YOUTUBE果個係同名唔同人黎架
其實初初我係接受同埋認同所謂體制外抗爭, 假如永遠係體制內, 甚至所謂成立獨立調查委員會但用既人係林鄭或中共既人都係無意思

呢一點我係完全認同
但試諗下佢提出一D 係呢一刻永遠無可能達到既目標,
如果連地區選舉都無影響力,點樣擴大手上既籌碼去爭取更大既訴求?

你睇禽日建制派都同林茵割席..扮哂野話要成立有實權既獨立調查委員會
因為佢地知道就算中聯辨操控,但與民為敵,民意一面倒佢地都唔會得到任何利益

如果區選佢地得到過半, 你睇禽日個班垃圾建制會唔會出黎做戲?

所以得出任何區選呢個超級關鍵既時候提出區選唔要輸左無所謂既人
80% 中共間諜 20% 白痴以為自己好聰明(陳雲個D)
我有分析, 佢地好多論點都認同
但好現實, 一次不忠不次不用
最關鍵時刻灌輸錯誤訊息既人係罪無可恕
自己碌上去睇
另一個屌陳雲個Post有提起佢
好似#777 回覆
有巴打串佢自己幫自己兜
佢答左 咁又點

如果你堅持話連登白兵係扮
我借Acc比佢上黎開「白兵你問我答」Post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞