揭穿中共間諜第一擊 - Stormtrooper白兵 (YOUTUBER-政治KOL)

857 回覆
205 Like 235 Dislike
意見結果同外界反應相反既事時有發生
今次區選結果都冇人預到赢咁多席
事前估算同結果發生一致呢樣本身都唔係必然
但你唔可以抹殺所有可能性
正如走出體制外既街頭勇武抗爭14 16年唔work
而家去到遍地開花一樣

我地怕既係區選=民意鴉片
白票論係技術操作上係有一定既能力同影響
係差有廣泛共識呢個前置因素
而今場區選風向唔係呢邊
所以今次多本土照投票

與其有時間同心力指責
不如嘗試下跳出自己既框框思考
可能對場革命更有幫助
一次不忠百次不用,一次唔中就唔好又聽或者相信
吳志森
老燒
城騫
李慧玲
D100全員
852廢遊(出解放軍專員)
于非
吳明德(9UP)
潘東凱
升旗易得道(理大固若金湯)
啤利
亨利
虫泰
陳云
陳志雲
王WIKI
陶傑(中過一次)
不能盡錄
第二擊講邊個好?
人地出錢請埋被捕手足幫手做野,你做左d 乜?
我相信白票撚 當中 一定有鬼
但唔係個個都係

劉細良講得好清楚 佢地個玩法
區選有得繼續搞的前題係
譚鐵午個模型顯示 佢地仲會有得贏
所以一早寫哂稿 建制會贏 民意逆轉

但陳雲今次係鬼味很大
唔係因為佢叫人投白票
而係佢個邏輯係極度奇怪

1. 選前選後都話中共想輸
減少民憤
事實係建制選票 多左40萬
掌心雷 旅遊巴 種票 一樣都無小過

2. 話區選贏左 美國唔過人權法
事實係 特朗普 hold住唔簽
就係要等埋 香港區選結果
唯一有可能駁到兩黨 就係區選民意結果
最常見係拎幾年前泛民既話去binc
話onq 補選時講過法治有險可守
冇諗過時代唔同唔可以比較
攬炒本土派根本唔會投
獨派更加係
無得揀佢地意見領袖
佢地呢一世都無得選
投條毛啊
你要選民一世含淚咩
意思係上前線
佢成日話去前線幫乜幫物
又話屋企人有案底又乜
又成日暗讚自己中文水平好過好多人
陳雲熱狗控:你係唔係分化?onq未食藥姐。
本土一直都係配合緊去推進呢場革命
白兵拍片都係想比多D香港人了解本土
係你抽出黎分化在先
你直頭連接納既時間都唔比喎
你呢個講法好似d藍絲對蒙面嘅睇法,講野有道理就得,理佢咩樣咩背景
清醒, 又幫到我更了解佢地多一D

睇完你篇文, 我只係覺得頭盔條友, 真係好勁秋喎..

咁一齊總結頭盔既過人之處
1.)已深入建制陣型
2.)佢一人之力已經可以裏應外合, 關鍵時刻破壞建制, 你入立法會或取得區會主導權都唔夠佢黎甚至係無用
3.)佢屋企人有兩個人有案底.(其實唔明代表到D咩)
4.)家姐有去美國遊說

屋企人同佢都身兼多個身份為香港做實事, 呢條CHANNEL 得10萬訂閱真係對佢地唔住
二次大戰 美帝會唔會因為蘇聯係共產就反枱?聯合次要打擊主要 呢d野 所謂政治kol點會唔識? 佢下下100%就唔係扮 佢係民建聯

區選太關鍵 完全uncover哂所有agent都在所不惜 一眼睇到邊個係共諜
之前一直都有聽
直到選前係咁私怨咁逐個泛民屌
再叫人唔好投某d泛民
呢句咪就做到幫對家效果
最好笑係話拎到區議會資源冇用
又會有人嫌錢多
陳雲同教主都係話dq制度...... 基本上連共諜都係咁講
認同
連登用戶係偏泛民,唔鐘意泛民就係鬼
奈何我地本土小眾成日被屌
熱狗雖然好柒,但都係本土堅實支持者
不分化、不割蓆、不篤灰
最後兩句 唔啱 係因為人道立場以及民主自由加美國原本就諗住打中共

當香港棋渣 如果唔係美國當喺香港有咁多利益關係理你jm9 又唔見新疆西藏嗰陣有人權法
講到尾咪又係走返入去個制度玩
論拎資源 有排都未到本土派入到去拎
一到立法會 成班大局為重撚一定迫走本土素人
叫人含泛民
先唔講下屆本土派會唔會俾人dq
如果個制度咁有用 呢廿幾年嚟泛民一早成功咗喇
洗鬼612成班手足用條命搏個暫緩返嚟
呢邊講投票就叫人中立 但一政治光譜唔同就屌人係鬼
玩撚哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞