billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
補足成個f.6,完全無跟佢既skill,做B1,最後有4入U,TD包分轉9間TSSC,三文一數,屌你垃圾口號,同班fd日日笑,完全無撚用

咁你又補
補足成個f.6,完全無跟佢既skill,做B1,最後有4入U,TD包分轉9間TSSC,三文一數,屌你垃圾口號,同班fd日日笑,完全無撚用

唉 好後悔上年中6補佢
我個frd補edxxx Fxxx
仲好過我 真係教啲實用野
個陣我仲笑佢戇鳩
原來我先係戇鳩個個

好彩英文有3

我frd仲話啲野到考完dse都有用
作文方面
我都唔知學撚左啲咩
billy係垃圾

btw lihkg 嗰個英文私補老嗰個facebook都唔好得去邊, 係咁踩人哋 以為自己喺道德高地 自己先至係英文救世主

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

講多啲

佢初時講話唔會再出short task, 我當時覺得好合理, 但係搵搵下見到今年嗰個markers report 有一頁好唔對路, 佢話paper3唔會限制只係出long task, 佢就咁用以往past paper尼推論以後都唔會出short task真係隨時害死人

btw 我估今年都唔會玩野, 都係三個18 long task

其實改文只係r人補佢
同埋改文只係屌下你篇文
又唔會比到啲咩實質建議你

我試過作一篇文 佢可以比5+我

但我得3至4既底
咪玩喇

我反而覺得佢改文係想攞啲高質文

不過諗諗下佢自己作都得
睇條肥仔唔順眼好耐
話cs同pchan好果d人應該係al年代 d筆記完全唔update dse題目喎
範文得幾條2013題目
pchan仲係抄泥抄去都係al果堆生字, bid份手抄都學哂所有
申cs同bn一齊有補中中仔拎5
billy係垃圾

btw lihkg 嗰個英文私補老嗰個facebook都唔好得去邊, 係咁踩人哋 以為自己喺道德高地 自己先至係英文救世主

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

講多啲

佢初時講話唔會再出short task, 我當時覺得好合理, 但係搵搵下見到今年嗰個markers report 有一頁好唔對路, 佢話paper3唔會限制只係出long task, 佢就咁用以往past paper尼推論以後都唔會出short task真係隨時害死人

btw 我估今年都唔會玩野, 都係三個18 long task

其實改文只係r人補佢
同埋改文只係屌下你篇文

但我得3至4既底
咪玩喇

不過諗諗下佢自己作都得

改文服務黎,你交學費佢幫你改文有咩咁神奇
英文,只信Calvin Sun同P Chan

同意 利申5**

咁你又補

條撚屌識捉你岩岩升中六既心態
英文平時一般 or底差
但又開始意識到英文重要性
條友上堂講到好似識打救你咁
咩一堂值一期學費
信我 又吹到自己5以上比率好高

咪唔quit 有個觀望既心態
可能覺先佢下期有啲咩新野/有用野教

屌你老母係無架
billy係垃圾

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

講多啲

其實改文只係r人補佢
同埋改文只係屌下你篇文

但我得3至4既底
咪玩喇

不過諗諗下佢自己作都得

我無補佢

咁你又補

英文平時一般 or底差
咩一堂值一期學費
同埋個句信我 又吹到自己5以上比率好高

屌你老母係無架
billy係垃圾

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

講多啲

其實改文只係r人補佢
同埋改文只係屌下你篇文

但我得3至4既底
咪玩喇

不過諗諗下佢自己作都得

唔使你補佢 佢免費改文㗎
屌你老母死侏儒
遲早仆街喉嚨生cancer
割撚左聲帶
等你條仆街無得再害人
billy係垃圾

咁客觀講翻句,佢又無點講錯billy,不過係語氣比較串姐,不過我又唔覺佢有講自己係saviour

係唔係Hxx哥? 之前我補佢,講真學嘅野完全冇用,最要有半堂淨係串billy

有個facebook page小佢 仲拍埋片
不過係小kris lau多

Link?

https://www.facebook.com/Hay%E5%93%A5DSE%E8%8B%B1%E6%96%87%E6%95%99%E5%AE%A4%E9%A8%99%E5%B1%80-367242260277185/

送佛送到西

扮撚到自己係清泉咁
聖誕sell我上咩800蚊一份分卷既intensive
咪又係搵飯食
Paper3個啲搵point既所謂神技又係on9,鬼唔知見到keyword就係重點,見到bullet point,見到圖片,見到同一個字出現好多次就要留意下咩

明明就係common sense 求其改個名就當係神技,仲要成年無間斷地吹奏

補習似上邪教多d
唔記得Paper 3係咪integrated果份卷,但佢一開始叫人一定要highlight哂d on9嘢,其他人又會跟住做。

第一版全部highlight 印象好深

叫我地Paper1一開波份reading passage 就要highlight晒每段既頭尾 心諗做乜9

Topic sentence approach
Kris Lau招無聊野都copy

每段頭尾都間
屌 呢招我諗起中六用過。。柒到上心口

咁你又補

英文平時一般 or底差
咩一堂值一期學費

屌你老母係無架

我諗都睇人者
我中六補完billy 後paper 1 靠佢skills 拎星作文放下罐頭有5
係paper 3垃圾d者
佢叫做幫我4升5左
話p chan好個d真係一笑置之
唔講以為我要考UE
至於Kenneth anton就更加垃圾
CS就無上過
補過$30三粒鐘個班之後就已經知佢垃撚圾
每十五分鐘就係度讚自己有幾勁幾勁
Mc四個option有一個岩嘅野都講得出
最尾嗰個鐘就淨係sell自己嗰course
Billy? 不了
有無人講Antonia

唔係拎黎打J架咩
有無人講Antonia

唔係拎黎打J架咩

補過
一堂吹五十分鐘水
講上報講做有錢女講笑話
大伏

咁你又補

英文平時一般 or底差
咩一堂值一期學費

屌你老母係無架

我諗都睇人者
我中六補完billy 後paper 1 靠佢skills 拎星作文放下罐頭有5
係paper 3垃圾d者
佢叫做幫我4升5左
話p chan好個d真係一笑置之
唔講以為我要考UE
至於Kenneth anton就更加垃圾
CS就無上過

英文底好本身靠自己 可以自己提升英文水平
但補佢既人係應該底差既多過底好架嘛
無咁好既人係應該多啲架嘛
考左paper1+2 abs左佢paper3 所有卷消失左
有無人講Antonia

唔係拎黎打J架咩

補過
一堂吹五十分鐘水
講上報講做有錢女講笑話
大伏

好想屌佢
食屎啦比利
一開始教p3嗰d都ok
後尾唔係翻炒佢d skills
就係喺度堂堂打飛機
跟住水份極多搞到堂堂overrun
同一個skill又用十萬個例去講
唔講仲以為佢教緊弱智
最後嗰期直頭冇去
嗰幾百蚊當豪比佢算數

有咩人想補英文既咪撚補佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞