billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
仲未收到physics 份mock (Ken Fung)
佢係咪打算考完先派

Ken Fung 同billy ng 好熟

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過
Ken FUng係物理神技 Facebook page版主之一
同柒頭比利都係開Facebook share 學科知識為名 r補習為實(同樣都係博雅,2個都垃圾)

仲有今期連登既Hay哥英文 屌比利 咪又係學佢個套 fb賣廣告 扮教學

呢個又係勁
我仲記得當時想搵補習搵左佢
點知佢一開我價 400蚊1.5個鐘
之後咁我話想試一堂先,佢話都要250/hr
咁無所謂啦試一試先
佢開頭都話呢個價包埋影印費所以咁貴
之後出到去都係一輪讚自己嘅說話
咁話說我本身第二日要做S BA所以我順手係電話度呢篇野佢改
點知佢改左差唔多成粒鐘
明明只係改下幾隻字
之後所謂嘅notes
只係比張proofreading exercise 我做
做完就講返錯嘅答案
咁就夠鐘

之後我返到去都係唔太放心
所以將篇野另外分別send咗畀兩個hku frd幫我double check下
點知2個都話咩人幫我改 改到錯晒
改咗等於冇改,改左仲錯

另外我又聽到原來我學校都有幾個同級有搵佢補習不過係補習社型式上堂
都跟左幾耐下接近一年
點知我問返果班人佢地成績有冇進步
佢哋話冇依然都係俾學校pre lv1

補英文真係個個都伏 冇撚用
不過講開mock
我都想話下康Sir
佢雖然份人幾有心教幾好人
但係佢個mock差撚到仆街
首先請左班垃圾返嚟亂咁改
校內通識第一名,改卷條垃圾竟然話我冇例子同埋唔夠概念就當左我離題
有啲題目我明明睇返網上解卷
好肯定係同Marking中左係岩晒
點知條友又唔知做乜鳩俾咗勁低分我
最後得lv5
個mock成$600仲要擺咗好多心機同精神去做點知勁hea改
好我出面又有其他朋友又係成績唔錯點知竟然得lv2
但係我睇過佢分卷改卷條友落左勁多√
最後評語果條垃圾寫咗「應背更多全球化有關的概念」就算

康蛇係好人 但就要係遵理做

佢係好人嘅
但係我哋2月3號考
佢2月5先至喺Facebook到公開請人
聽人講只要一係5**就即刻請
比着我要半個月之內改晒3000分卷,一定見到5**照殺請咗先唔會睇下人地咩料先

都係既 無計佢趕進度
算啦 mock唔好咁認真 唔好比份mock影響自己 都係個參考姐
除左份mock 19啲之外佢啲筆記都幾高汁既

補咁多唯一有用係康sir

BC唯二清泉 Hong sir 同經濟嗰個C Yueng
YY乜柒都係垃圾
賣包裝marketing同心理

岩 我都係咁話 肥康真係清泉黎

hong sir我fb問佢書2日都唔複我
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過
Ken FUng係物理神技 Facebook page版主之一
同柒頭比利都係開Facebook share 學科知識為名 r補習為實(同樣都係博雅,2個都垃圾)

仲有今期連登既Hay哥英文 屌比利 咪又係學佢個套 fb賣廣告 扮教學

呢個又係勁
咁無所謂啦試一試先
點知佢改左差唔多成粒鐘
明明只係改下幾隻字
之後所謂嘅notes
做完就講返錯嘅答案
咁就夠鐘

所以將篇野另外分別send咗畀兩個hku frd幫我double check下
改咗等於冇改,改左仲錯

另外我又聽到原來我學校都有幾個同級有搵佢補習不過係補習社型式上堂
都跟左幾耐下接近一年

咁癡線 補左一年都lv1
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

呢個又係勁
咁無所謂啦試一試先
點知佢改左差唔多成粒鐘
明明只係改下幾隻字
之後所謂嘅notes
做完就講返錯嘅答案
咁就夠鐘

改咗等於冇改,改左仲錯

都跟左幾耐下接近一年

佢係好人嘅
但係我哋2月3號考
比着我要半個月之內改晒3000分卷,一定見到5**照殺請咗先唔會睇下人地咩料先

都係既 無計佢趕進度
算啦 mock唔好咁認真 唔好比份mock影響自己 都係個參考姐

YY乜柒都係垃圾

佢睇唔到姐
我上live有條友勁活潑行為有少少古怪成日走去纏住佢
試過Hong sir岩岩入到黎坐低飲緊水果陣無啦啦條友衝出去喺Hohg sir張枱到揀幾支筆攞走
之後話冇帶筆問佢借
成個班房O晒嘴係咁傳出笑聲
但康sir都好Nice,有時落堂條友衝出去問佢啲白痴無聊問題都好有心機解釋
究竟英文可以搵邊個補
補左4期
愈補愈覺唔對路
1月quit左
究竟英文可以搵邊個補

Cs
屌啲同學收完份卷咪又係當咩事都冇
轉個撚頭又讚Billy 又介紹俾人補

究竟條撚樣幾時收皮
冇料都算 仲要扮大牌

佢係好人嘅
但係我哋2月3號考

都係既 無計佢趕進度

YY乜柒都係垃圾

佢睇唔到姐
我上live有條友勁活潑行為有少少古怪成日走去纏住佢
試過Hong sir岩岩入到黎坐低飲緊水果陣無啦啦條友衝出去喺Hohg sir張枱到揀幾支筆攞走
之後話冇帶筆問佢借
成個班房O晒嘴係咁傳出笑聲
但康sir都好Nice,有時落堂條友衝出去問佢啲白痴無聊問題都好有心機解釋

仲有cw sham wts一定覆 仲要起詳細 教得又好 無佢無今日既我
究竟英文可以搵邊個補

Cs

ef
當年俾高登仔捧到上神台
叫佢做神巴
諗返起都on99
好采個陣補到intensive識得諗唔好再補落去
又貴又長時間 d人仲要重覆
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

呢個又係勁
咁無所謂啦試一試先
點知佢改左差唔多成粒鐘
明明只係改下幾隻字
之後所謂嘅notes
做完就講返錯嘅答案
咁就夠鐘

改咗等於冇改,改左仲錯

都跟左幾耐下接近一年

呢條撚樣真心廢。
講野冇logic
佢係咪打算考完先派

兩個都係以前博雅嘅

兩個我都有補過

呢個又係勁
咁無所謂啦試一試先
點知佢改左差唔多成粒鐘
明明只係改下幾隻字
之後所謂嘅notes
做完就講返錯嘅答案
咁就夠鐘

改咗等於冇改,改左仲錯

都跟左幾耐下接近一年

呢條撚樣真心廢。
講野冇logic

你中過伏?
上年補佢 其實佢教得幾好 尤其作文 我係用咗佢教d嘢先5**到(不過都要自己轉數快醒目識apply落去) 不過覺得佢真係商業化咗d 可能依家更嚴重俾人拎出嚟diu

究竟英文可以搵邊個補

Cs

ef

Cs pchan Ef
欣師個fb group 起碼可以自由討論中文問題,佢個fb group 成日sell course 完全唔知個group既存在價值
究竟英文可以搵邊個補

Cs

ef

Cs pchan Ef

邊個係ef
欣師個fb group 起碼可以自由討論中文問題,佢個fb group 成日sell course 完全唔知個group既存在價值

所以佢米成日話好重要(聽fd講)

agree
究竟英文可以搵邊個補

Cs

ef

Cs pchan Ef

邊個係ef

燈塔 Edward Fung?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞