billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
奉勸18 19dse既 底好就補Pchan 底差就補cs
補左佢 用足佢skills 最後衰英文入唔到u
利申:自己笨柒,底唔好仲想走捷徑,最後玩出禍

英文都靠浸㗎
奉勸18 19dse既 底好就補Pchan 底差就補cs

Pchan改文真係好快 雖然好hea
但每一篇都係佢改 仲要一個星期就收得返
佢十一月派本名人金句集,話入邊有伏,會上網拍條free lesson教點温本書,到依家都未upload
佢十一月派本名人金句集,話入邊有伏,會上網拍條free lesson教點温本書,到依家都未upload

冇撚用本野

曲定直呀
不過Billy Ng打手應該準備緊全面進場
Billy哥好多連登ac

岩岩有個打手擺到明係billy打手喺度踩cs
我屌番佢竟然又多咗條Billy打手出聲

不過可惜雙方都有個共通點就係好明顯睇個款應該只係補咗好短時間就扮到好似報咗好耐咁好熟悉

Billy哥仲有好多陰招
之前考評局個報告屌鳩佢亂咁教人用啲phrase 單野明明好爆 但網上面就無咩迴響 不過eaa都唔撚妥佢架啦

佢上堂show咗份eaa嘅回覆信 話從來都冇ban phrase

係無ban
但問題係佢又唔撚教人點用
淨係掉個死人字出嚟就算

咁學生咪不求甚解咁學同用番出黎最後咪比eaa屌鳩囉

係囉 靜係比幾十句叫你背 跟住比人插先黎補飛話簡岩自己程度既黎用

佢即刻改筆記

唔通又比位Kris Lau呢隻癲狗繼續拍片借佢上位咬佢咩
佢啲paper3 skill全部都冇撚用
我撚知邊撚個係keywords

正常會sense到
Mc cloze啲答案仲要失晒蹤
到底佢成日po相話自己好忙係做緊啲乜撚嘢

正常會sense到

做得多好快覺得其實無乜鳩用
點解咁多人又要補佢又要屌佢
係咪自己攞嚟賤
我就報咗一期即刻quit
條垃圾人品又差英文又廢
自己都補過cs pchan
呢兩個真心英文勁同埋對學生好
Billy淨係識曬自己有幾撚多粒五星星
又喺度串日校老師同埋其他補習老師 食屎啦你

唔串人點抬高自己呀 佢話人垃圾做乜又抄咁多垃圾既教學再包裝做自己所謂既skill呀
Billy打手出黎啦 今個月收幾錢呀

屌之前我inbox佢 我冇上佢堂但係扮有上
同佢吹幾下水之後佢問我點睇cs pchan單野
我扮撚晒蟹咁擦佢鞋 佢就話其實佢哋兩個都係好老師黎
屌你老母到底隻侏儒到底可以有幾雙面

一邊話人好老師 一邊入稟告9教過自己既老師
拿呢啲咪好學生 好既補習名師囉

cs真心我幾佩服佢人緣幾勁
正常補習界點都會有競爭, 成日聽dick hxx同kooxx堂上串大家/krxx lxx 串billy
就算同一間公司教同一科都未必岩傾何況對立公司
但cs同現代關係都ok
同pchan勁frd真心佩服佢,就算同公司antonia iris 果堆都未必同佢咁frd
我見佢同dick hui 又係幾熟
cs連遵理果邊都同koopa 六月娘都有偈傾
有無人覺得佢筆記封面影嘅相好撚柒

正常會sense到

佢連個do字都話係keywords呀
sense乜春呀
billy班打手去拎咗邊?瞓咗?

有無得打電話玩鳩佢

有冇勇士打上去鬧佢
深夜可能收左工姐 聽日陸續有黎收左錢唔洗做咩你估

比我踢爆之後收晒皮

正常會sense到

佢連個do字都話係keywords呀
sense乜春呀

咁我唔知啦

正常會sense到

係囉就算唔用佢啲skills都要scan㗎喎...

咪話佢教埋啲係人都識嘅skills lor
我梗知個main topic係咩啦
佢自己都話 有skill同單純識英文嘅分別係,skill ensure你有**,靠sense唔夠呀
咁你咁識sense ,sense齊哂佢吖
點解咁多人又要補佢又要屌佢
係咪自己攞嚟賤
我就報咗一期即刻quit
條垃圾人品又差英文又廢
自己都補過cs pchan
呢兩個真心英文勁同埋對學生好
Billy淨係識曬自己有幾撚多粒五星星
又喺度串日校老師同埋其他補習老師 食屎啦你

唔串人點抬高自己呀 佢話人垃圾做乜又抄咁多垃圾既教學再包裝做自己所謂既skill呀
Billy打手出黎啦 今個月收幾錢呀

屌之前我inbox佢 我冇上佢堂但係扮有上
同佢吹幾下水之後佢問我點睇cs pchan單野
我扮撚晒蟹咁擦佢鞋 佢就話其實佢哋兩個都係好老師黎
屌你老母到底隻侏儒到底可以有幾雙面

一邊話人好老師 一邊入稟告9教過自己既老師
拿呢啲咪好學生 好既補習名師囉

cs真心我幾佩服佢人緣幾勁
正常補習界點都會有競爭, 成日聽dick hxx同kooxx堂上串大家/krxx lxx 串billy
就算同一間公司教同一科都未必岩傾何況對立公司
但cs同現代關係都ok
同pchan勁frd真心佩服佢,就算同公司antonia iris 果堆都未必同佢咁frd
我見佢同dick hui 又係幾熟
cs連遵理果邊都同koopa 六月娘都有偈傾

有料咪人地自然就會搵你 係無料嘅柒頭先至要埋堆同吹奏所謂既神技
有無人覺得佢筆記封面影嘅相好撚柒

覺 chok撚曬樣但係柒撚到閪咁

冇撚用本野

拎都冇拎到
其實佢真係有team人幫佢改野?
慢撚到 份mock又hea 乜9 comment都無 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞