billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
未補過 係唔知點解英皇係咁谷佢 影親相又佢企最前

佢企後面就睇唔到佢㗎喇
教埋哂d濕鳩方法
乜撚野KW轉字
Work既考評局唔洗出卷啦
1月中比左篇文佢改 依家仲未改完
前幾日見佢ig 話咩最後交文日期 真係人唔笑 狗都吠
billy 2->4
1月中比左篇文佢改 依家仲未改完
前幾日見佢ig 話咩最後交文日期 真係人唔笑 狗都吠

我懷疑佢條撚樣根本冇team 得佢自已一個搞

Billy Ng and himself
billy 2->4

如果各位DSE
想最後Math Econ Bafs 執翻個3
可以tg 我 hkjai

利申三大會計
奉勸18 19dse既 底好就補Pchan 底差就補cs

Pchan改文真係好快 雖然好hea
但每一篇都係佢改 仲要一個星期就收得返

18DSE&
補過兩期billy再補pchan
billy上堂既感覺係佢自己係到曬自己有幾勁 咩神技呀個啲 到我中四final exam個陣用翻佢啲所謂skills就
但pchan真係有心教 上堂唔會特登夾硬整堆skills出黎 雖然抄到手殘但教個啲vocab係好有用同埋自己英文真係好左好多

Billy d skills 淨係for dse用
校內exam 係無用的

連dse integration都唔識計就做多條喇
而家就黎考dse英文喇
快撚啲去補佢個分卷神技班
考個陣用佢啲skills喇

得罪講句同你意見唔同就人身攻擊?
我識唔識做integration 又關你撚事我學完又唔係用黎考dse自己學下為興趣
我呢就已經考左dse 考個陣亦都用咗佢d skills finally turn out 5 咗 咁你想點
望撚到你都覺得慘仲有十日就考英文仲要為d補習佬on99上連登 睇黎你英文成積都係炒硬唔係點會到而家都仲重怨氣到要衝出黎柒

我又題外話啦
話說我Physics中六就補Wayxx Leung嘅
佢上堂成日屌某啲人成日影啲藥上IG搏學生好感
又屌某啲人成日一通宵就出Post證明自己好為學生
當然嗰期咁啱又有新人由英皇轉入燈塔啦
唔知係邊個又俾人屌呢?
做英文做到個物理撚屌鳩你,人緣好極有限
利申,啱啱做完現代打手,而家打遵理

條友人人喊打 燈塔班名屍全部同佢好過節

究竟呢件垃圾係點生存到?

人地有錢就得啦,唔需要朋友🌚

佢扮撚曬野咁 如果係為學生好 fb問書就唔會十問九唔應啦

佢會應
有次有人問jupas advice
問佢pharm定medic 即應,拉埋佢影相
問佢sci定engine, 即刻seen

夠現實
billy 2->4

如果各位DSE
想最後Math Econ Bafs 執翻個3
可以tg 我 hkjai

利申三大會計

Eng math phy chem 可以問我
利申港大法律系
睇完個post好撚無助
呢家應該繼續溫佢啲notes定係溫另一位巴打po上連登既英文筆記好

利申17dse 補左成年billy
16dse補過 4咗 其餘幾個朋友3
睇完個post好撚無助
呢家應該繼續溫佢啲notes定係溫另一位巴打po上連登既英文筆記好

我都係
唔溫佢啲notes 了

我又題外話啦
唔知係邊個又俾人屌呢?

佢會應

睇完個post好撚無助

金娜娜? 我自己睇過ok好用

我又題外話啦
唔知係邊個又俾人屌呢?

佢會應

夠現實

世界級
睇完個post好撚無助

自己底差希望拎到條2番黎

佢會應

夠現實

世界級

睇完個post好撚無助

直接溫佢o既notes啦,billy堆野會令到你背得辛苦同仲低grade 究竟點解呢條咁o既垃圾都做到補習天王害人 真係倒錢落海 between你底差其實一開始應該去補cs
睇完個post好撚無助

直接溫佢o既notes啦,billy堆野會令到你背得辛苦同仲低grade 究竟點解呢條咁o既垃圾都做到補習天王害人 真係倒錢落海 between你底差其實一開始應該去補cs

本身上年係補開細間補習社
個呀sir係大型教過之後自己出黎開補習社搞小班
不過佢上堂教得勁慢頂唔順自己都冇心上
跟住又撞正朋友咁岩又有billy既500蚊獎學金就諗住去試下
之後就跌左落呢個萬劫不復之地
睇完個post好撚無助

跟住又撞正朋友咁岩又有billy既500蚊獎學金就諗住去試下

唉 巴/絲打記住教師弟師妹咪補呢條契弟啊 同埋小型補習當然首選c字頭補習社啦 唔開名廢事比人話做打手
睇完個post好撚無助

唉 巴/絲打記住教師弟師妹咪補呢條契弟啊 同埋小型補習當然首選c字頭補習社啦 唔開名廢事比人話做打手

開啦
驚柒
呢條友唔係一直比人屌開廢既咩 又抄notes 比cs同pchan告
有四期Billy嘅notes,有無人想要?
封面仲要好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞