billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
咪比佢沉
billy 條柒頭好似係ig狂del comment 有冇人得閑追擊佢😂

17dser 考physics 無時間
補左成年
佢d skill唔少隔硬黎 大包圍feel
已經係placebo effect 人補我又補

現代中文嗰個文靜招大包圍堅Work
當然佢對腳都好撚正

文靜
當年綜合卷直呼其名

我用佢答卷一招大包圍做紅心番薯拎咗5喎
利申,打手死全家

咁你死全家啦, 講緊英文科講咩文靜啊?
冇人識呢條八婆,好心叫佢收收皮先
笑撚死人咩 拎咗5好撚勁?

我屌你個老母多口講句要俾你屌到咁撚行?
家陣你話我打手就打手呀?
我補好撚多個老師架柒頭皮
唔屌唔撚鬆化

打和啦仆街

現代中文嗰個文靜招大包圍堅Work
當然佢對腳都好撚正

文靜
當年綜合卷直呼其名

利申,打手死全家

唔屌唔撚鬆化

打和啦仆街

屌佢老母話我打手?我打邊撚個呀家陣?
答我吖?

又真係補幾多
未補過 係唔知點解英皇係咁谷佢 影親相又佢企最前

文靜
當年綜合卷直呼其名

利申,打手死全家

唔屌唔撚鬆化

打和啦仆街

答我吖?

又真係補幾多

所以我咪話我真係多口講句囉⋯⋯
我要打文靜我又補黃海星?
我又會俾錢補埋其他科扮嘢?
係咪以後OffTopic講一兩句題外話之前,要好似選舉規則咁,提哂市面上所有補習佬先叫做唔係打手?
屌就屌完,解釋就解釋咗,大家繼續正常討論,屌鳩條侏儒撚

最緊要係呢句 between巴打補幾多科

唔屌唔撚鬆化

打和啦仆街

答我吖?

又真係補幾多

所以我咪話我真係多口講句囉⋯⋯
我要打文靜我又補黃海星?
我又會俾錢補埋其他科扮嘢?
係咪以後OffTopic講一兩句題外話之前,要好似選舉規則咁,提哂市面上所有補習佬先叫做唔係打手?
屌就屌完,解釋就解釋咗,大家繼續正常討論,屌鳩條侏儒撚

最緊要係呢句 between巴打補幾多科

五科 4Core加Phy

我自己補英數都覺得好多大workload 同埋補咁多科真係好鬼貴

我又題外話啦
話說我Physics中六就補Wayxx Leung嘅
佢上堂成日屌某啲人成日影啲藥上IG搏學生好感
又屌某啲人成日一通宵就出Post證明自己好為學生
當然嗰期咁啱又有新人由英皇轉入燈塔啦
唔知係邊個又俾人屌呢?
做英文做到個物理撚屌鳩你,人緣好極有限
利申,啱啱做完現代打手,而家打遵理

條友人人喊打 燈塔班名屍全部同佢好過節

究竟呢件垃圾係點生存到?

人地有錢就得啦,唔需要朋友🌚

佢扮撚曬野咁 如果係為學生好 fb問書就唔會十問九唔應啦

我又題外話啦
話說我Physics中六就補Wayxx Leung嘅
佢上堂成日屌某啲人成日影啲藥上IG搏學生好感
又屌某啲人成日一通宵就出Post證明自己好為學生
當然嗰期咁啱又有新人由英皇轉入燈塔啦
唔知係邊個又俾人屌呢?
做英文做到個物理撚屌鳩你,人緣好極有限
利申,啱啱做完現代打手,而家打遵理

條友人人喊打 燈塔班名屍全部同佢好過節

究竟呢件垃圾係點生存到?

人地有錢就得啦,唔需要朋友🌚

佢扮撚曬野咁 如果係為學生好 fb問書就唔會十問九唔應啦

佢會應
有次有人問jupas advice
問佢pharm定medic 即應,拉埋佢影相
問佢sci定engine, 即刻seen
billy 條柒頭好似係ig狂del comment 有冇人得閑追擊佢😂

賤人遲早收皮
Push
佢同佢個fd ken fung 一啖擔
份phy mock到而家都仲未收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞