billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
陳法拉即係點
以前有幾個同學補佢
係度講起咩skills就係度咬耳仔 慌死唔比得唔其他人知咁
Billy成撚日overrun好耐 ,好多名師唔妥佢例如丁楊

利申燈塔職員
其實佢真係有team人幫佢改野?
慢撚到 份mock又hea 乜9 comment都無 屌

15DSE
F6第一堂就話今年有日校老師加入團隊
會幫手改作文
去到最尾個堂都唔覺有
其實咪又係想吸引大家補落去

佢捉心理真係好勁
有無人覺得佢筆記封面影嘅相好撚柒

覺 chok撚曬樣但係柒撚到閪咁

Billy係咪當年高登個神巴?

係啦,條垃圾
Billy係咪當年高登個神巴?

當年高登好撚多補習佬上黎呃飯食 十個有九個都係垃圾 佢都係靠高登上位 當然最經典既係肥婆奶奶

垃圾
多得佢唔少
呢個po就係成班英文名師嘅打手圍爐開拖嘅修羅場,目標就係拉越多導師落黎批鬥越好
奉勸18 19dse既 底好就補Pchan 底差就補cs

Pchan改文真係好快 雖然好hea
但每一篇都係佢改 仲要一個星期就收得返

18DSE&
補過兩期billy再補pchan
billy上堂既感覺係佢自己係到曬自己有幾勁 咩神技呀個啲 到我中四final exam個陣用翻佢啲所謂skills就
但pchan真係有心教 上堂唔會特登夾硬整堆skills出黎 雖然抄到手殘但教個啲vocab係好有用同埋自己英文真係好左好多

18DSE&
billy上堂既感覺係佢自己係到曬自己有幾勁 咩神技呀個啲 到我中四final exam個陣用翻佢啲所謂skills就
但pchan真係有心教 上堂唔會特登夾硬整堆skills出黎 雖然抄到手殘但教個啲vocab係好有用同埋自己英文真係好左好多

Billy d skills 淨係for dse用
校內exam 係無用的
無限量改文
交完條柒頭扮睇唔到

18DSE&

校內exam 係無用的

Dse都無用
陳法拉即係點
以前有幾個同學補佢

啲skills名咁柒,大大聲講出黎都驚比人笑啦
補cs咪算

利申當年dse兩個都有補過
呢個po就係成班英文名師嘅打手圍爐開拖嘅修羅場,目標就係拉越多導師落黎批鬥越好

你係呢個post有無見過除咗比利以外o既其他名師被人批鬥得特別誇張
做乜屌鳩我
陳法拉即係點
以前有幾個同學補佢

無記錯
好似係篇野有圖/啲字體bold左/打斜左/有啲底線之類既字體效果 個度(附近) 就有野抄

18DSE&

校內exam 係無用的

連dse integration都唔識計就做多條喇
而家就黎考dse英文喇
快撚啲去補佢個分卷神技班
考個陣用佢啲skills喇
每逢放榜/9月開學都要開post屌鳩侏儒一獲
每逢放榜/9月開學都要開post屌鳩侏儒一獲

考都未考 其實點解年年屌billy,但係越屌越紅
其實依家中學生係點揀俾邊個補英文
Billy未入英皇個陣都已經唔少人話伏啦wor
唔撚明點解一個不切實際既人會個個補
好似Marc Wong有心教既又冇補
有料既Starr Lam就唔撚見埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞