billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
其實依家中學生係點揀俾邊個補英文
Billy未入英皇個陣都已經唔少人話伏啦wor
唔撚明點解一個不切實際既人會個個補
好似Marc Wong有心教既又冇人補
有料既Starr Lam就唔撚見埋
Billy真心好喎
上年我學校師兄背晒skills考mock拎4
雖然最後dse2咗
但係billy咁有料咁樣做落去
遲早mock cert都有認受性嘅
兩年前dse補佢,dse話自己3 無視你
話自己 5** 即刻9秒9覆你
老實講,比錢補習只係買個方便。
人地研究哂份卷 既答案係點構成,你只不過比錢買呢樣野
陳法拉即係點
以前有幾個同學補佢
係度講起咩skills就係度咬耳仔 慌死唔比得唔其他人知咁

即係睇清楚上下左右啲邊邊位 唔好睇漏嘢
英文補習界良心 edward fung/cs
ef d書仔真係有用 summer 派listening考過既生字 用半年時間記熟晒佢 +操pp. listneing一定無死 d生字又常見 睇reading會快左 改文就更加唔洗講 正
grammar course直情係終身受用咁濟
cs 會就住就住咁 成日鼓勵學生 等我地唔好咁大壓 教d野又唔離地 易跟到 last lesson果段說話 同make choice要考慮既野 依家仲好記得
肥cal肥cal
肥cal肥cal

講真paper1 2真係好有用,無論咩底補cs都實有得著
Billy ng
人唔笑狗都吠

肥cal肥cal

補左成年
佢d skill唔少隔硬黎 大包圍feel
已經係placebo effect 人補我又補

現代中文嗰個文靜招大包圍堅Work
當然佢對腳都好撚正

文靜
當年綜合卷直呼其名

我用佢答卷一招大包圍做紅心番薯拎咗5喎
利申,打手死全家

咁你死全家啦, 講緊英文科講咩文靜啊?
冇人識呢條八婆,好心叫佢收收皮先
笑撚死人咩 拎咗5好撚勁?
陳法拉即係點
以前有幾個同學補佢

無記錯
好似係篇野有圖/啲字體bold左/打斜左/有啲底線之類既字體效果 個度(附近) 就有野抄

肥cal肥cal

cs 教野偏淺
其實依家中學生係點揀俾邊個補英文
Billy未入英皇個陣都已經唔少人話伏啦wor
唔撚明點解一個不切實際既人會個個補
好似Marc Wong有心教既又冇人補
有料既Starr Lam就唔撚見埋

Starr lam 真係好神,三年前有上佢oral精讀班
陳法拉即係點
以前有幾個同學補佢

無記錯
好似係篇野有圖/啲字體bold左/打斜左/有啲底線之類既字體效果 個度(附近) 就有野抄

附近
billy仔都幾勁
由facebook 朋友連朋友咁介紹都做大補習社
商科出身marketing係幾好
陳法拉即係點
以前有幾個同學補佢

無記錯

附近

附近講撚曬la
句號附近一定有point
每年必中
唔肯定即係你錯
Billy ng
人唔笑狗都吠

肥cal肥cal

cs 教野偏淺

本人讀緊法律都唔覺佢教嘅野廢
閣下應該係莎翁級數,失敬
成日見人話cs 教得太淺 教咁深做咩 淺得黎易明又易apply 到落份paper 唔係最好咩?
而家d學生好奇怪 配套多到溫唔哂 教野深到唔會考就最好 個個狗衝去補,反而淺得黎易明易用 跟syllabus教 唔會教d outsyl既 野就冇人補 唔單只英文科 其他科都係咁
成日見人話cs 教得太淺 教咁深做咩 淺得黎易明又易apply 到落份paper 唔係最好咩?
而家d學生好奇怪 配套多到溫唔哂 教野深到唔會考就最好 個個狗衝去補,反而淺得黎易明易用 跟syllabus教 唔會教d outsyl既 野就冇人補 唔單只英文科 其他科都係咁

有時睇佢用畫公仔表達真係勁好笑
不過都係有時長氣咗啲講成三四個例子怕你聽唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞