billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
billy條賤畜比同事抽水,點睇

燈塔爲咗保持佢個形象,下年條賤畜起碼應該冇咁多宣傳

今年合作完就送佢走啦
燈塔ig邊個post有留言
billy係垃圾

btw lihkg 嗰個英文私補老嗰個facebook都唔好得去邊, 係咁踩人哋 以為自己喺道德高地 自己先至係英文救世主

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

潘希x?
billy條賤畜比同事抽水,點睇

燈塔爲咗保持佢個形象,下年條賤畜起碼應該冇咁多宣傳

今年合作完就送佢走啦

kelvin lau既回應
我至憎billy, 成日以為係燈塔多人補, 大支野,煩到閪咁。唔明點解咁多人補佢。 係講野快少少之外有咩咁好?

alicia 起碼有心,落左堂之後慢慢問。

利申:前員工

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

Winter/Guy Keung 呢?
睇真人好似幾nice

係,但winter最nice

But真人幾有氣質

上winter live 睇佢對啲校工都好有禮貌,不過真人真係幾正

上邊到?

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

Winter/Guy Keung 呢?
睇真人好似幾nice

係,但winter最nice

But真人幾有氣質

上winter live 睇佢對啲校工都好有禮貌,不過真人真係幾正

上邊到?

會唔會將焦點放錯俾人屌

渣既
仲未收到physics 份mock (Ken Fung)
佢係咪打算考完先派
佢係咪打算考完先派

+1
佢係咪打算考完先派

+1

btw 巴打拎左NOTES未
我拎唔到

渣既

唔好話UE拎B嘅人有grammar mistake 啦
好immoral 😖😖
佢係咪打算考完先派

Ken Fung 同billy ng 好熟
佢係咪打算考完先派

+1

我拎唔到

問counter d人話唔知咩黎

Counter話唔知幾時有
叫我下星期去攞
上年有補
有一期(10-11月個d時間)有本書仔送 最後好似做唔切
搞到考前一兩個禮拜先派

仲有一次上兩連堂video
佢狗撚到係中間宣傳 驚最後做宣傳d人走撚哂
佢而家仲有冇用呢招
報佢mock如果拎5* 5** 可以有discount/free上佢intensive
之後就可以挖到人同佢影相 5**數據又靚d
同埋想問佢仲有冇每年f6第一堂都話:今年我地團隊有乜乜乜人加入 俾大家好d既配套

billy ng and himself
佢係咪打算考完先派

+1

我拎唔到

問counter d人話唔知咩黎

Counter話唔知幾時有
叫我下星期去攞

九龍灣?

TKO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞