billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
乜撚野字頭學 框架學

咪係,一次過記十鳩幾個英文字頭
記到都唔撚知解乜啦
我同FD上上下笑撚左出黎,其他人加埋個助教都望撚左過黎
利申 英文lv4 16dse
報過billy一年加mock
無可否認佢教writing係幾好既 有d常用靚字同句式記下 一開始用幾個字抄句子個d就自己(西)選過先好記 教好撚多d超少用同難字 最後都有個lv5

reading真係垃撚圾 mc skills一個都用唔到,根本就格硬黎
short q 咩type幾type幾又係垃圾 唔會用到 簡單d黎講 佢教reading係學唔到野

paper3唔知係咪跟左佢學d skills 得個lv3 不過唔係好記得好過d咩 唔評論啦

同埋billy真係好撚賤 fb問書唔洗旨意覆 一係就話上堂講過自己睇番 理撚得你

mock 最記得reading出到好撚難 冇個字識咁濟(都有可能因為我廢啦)
題目又多 冇可能做哂 解卷都冇乜講reading
同埋聽講今年個mock加到好撚貴

佢靜係得p2有幫助 前提唔好亂用深字
不過如果真係想學vocab 句式 pchan一堂=佢一期啦 利申 苦主
得罪講句,教書黎講佢又真係算最好
改文詳細到仲多comment過我原作篇文
雖然今次唔抵幫,但上面話咩後悔真係好撚嘔心
又要屌又要補
利申補過cs同仲哂時間
錫學生就唔會係咁加連堂
仲有之前試個emily把死人聲

收皮啦死打手屌你老母
你條垃圾打手唱衰人都搵第二個理由啦
咁撚柒多Free lesson 都講到好似呃錢咁你盲撚咗?
教學我就唔識點評論教得好唔好
但係如果有心嘅就唔會搞咁多Free lesson 啦
同埋以我所知
佢加double lesson 咪即係將成個課程早啲上完
堂數依然不變只不過變相叫你提早交學費提上
睇黎就真係上左一期自己柒唔知頭唔知路喺到彈人哋
又唔撚見你話koopa 果d 昆錢?報koopa閒閒地起碼千幾蚊埋單
而家連$690都比唔起既窮撚折墮都要做侏儒打手

提返你呀俾唔起學費可以同calvin申請唔使交學費 啱晒你呢啲$690都比唔起既人啊

Live 先650...

cs加堂係要俾錢架
姐係話1個月要交兩次學費呀
補習佬錢真係易搵送個包比你食就cap多你幾次加堂加期錢

又多條垃圾衝出嚟柒
我上佢intensive,3期夾埋12堂
一月中開班
你一個星期一堂咁咪上到三月尾臨考DSE之前一個星期囉
同埋唔好唔記得中間仲多咗新年假期呀
中間已經少咗幾堂
咁樣唔加堂嘅話你話有咩辦法啦?
係呀無錯開頭第一期一月嗰陣的確係一個月交左兩次學費
但係最尾都仲係12堂
實際上有冇加到堂你用下個腦諗下啦on9仔
又要屌又要補
利申補過cs同仲哂時間
錫學生就唔會係咁加連堂

收皮啦死打手屌你老母
同埋以我所知
又唔撚見你話koopa 果d 昆錢?報koopa閒閒地起碼千幾蚊埋單

提返你呀俾唔起學費可以同calvin申請唔使交學費 啱晒你呢啲$690都比唔起既人啊

cs加堂係要俾錢架

都係果句課程一樣堂數
價錢一樣
只不過係提早交
你無錢嘅就自己同佢講
都唔知點解可以講到好似無啦啦加多左幾堂
講到由12堂變到24堂咁
同埋無錢咪撚補習啦
屌佢老味我補佢第三期個陣 佢一講個skill第一粒字 已經背得出佢之後想講咩 堂堂喺度重複之前啲嘢 仆佢個街咁樣呃錢 完全唔明啲學生係咪冇腦 每堂都喺度重複啲簡單複雜化嘅嘢 點解仲未有人屌佢
大家點睇P chan 啱啱報左

Language 勁
聽fd講

冇skill有撚用咩

好大怨氣

曲定直呀
不過Billy Ng打手應該準備緊全面進場
Billy哥好多連登ac
屌佢老味我補佢第三期個陣 佢一講個skill第一粒字 已經背得出佢之後想講咩 堂堂喺度重複之前啲嘢 仆佢個街咁樣呃錢 完全唔明啲學生係咪冇腦 每堂都喺度重複啲簡單複雜化嘅嘢 點解仲未有人屌佢

Same here 第3期覺得已經開始loop即走
Billy ng and himself
交一篇文成兩個幾三月後先比翻你

一月頭交既文今日都未收返 唔知完左dse收唔收到呢
Billy ng and himself
交一篇文成兩個幾三月後先比翻你

一月頭交既文今日都未收返 唔知完左dse收唔收到呢

16DSEer 1月幾交既文
考英文之前個晚交比我。。好開心
有無billy學生可以講到billy到底教左d咩有用skill
成日講kw轉字 弱智都知啦 p3搵pt d skill又係on9 同埋成個regular都無派過p3範文
總之條友就唔適合補底 成Q日吹奏自己啲skill有幾撚勁 有人踢爆佢notes grammar都可以錯 誤人子弟
又要屌又要補
利申補過cs同仲哂時間
錫學生就唔會係咁加連堂

收皮啦死打手屌你老母
同埋以我所知

cs加堂係要俾錢架

係撚咩 你上過未架....
其實只係chur啲將後面啲堂搬前佢 早啲完 所以先要交兩次 做乜鳩呀屌

條柒頭
大家點睇P chan 啱啱報左

Language 勁
聽fd講

冇skill有撚用咩

好大怨氣

曲定直呀
不過Billy Ng打手應該準備緊全面進場
Billy哥好多連登ac

岩岩有個打手擺到明係billy打手喺度踩cs
我屌番佢竟然又多咗條Billy打手出聲

不過可惜雙方都有個共通點就係好明顯睇個款應該只係補咗好短時間就扮到好似報咗好耐咁好熟悉
又要屌又要補
利申補過cs同仲哂時間
錫學生就唔會係咁加連堂

收皮啦死打手屌你老母
同埋以我所知

cs加堂係要俾錢架

係撚咩 你上過未架....
其實只係chur啲將後面啲堂搬前佢 早啲完 所以先要交兩次 做乜鳩呀屌

條柒頭

笑撚到
表面上話係加堂實際上咪係只係調堂
補過$30三粒鐘個班之後就已經知佢垃撚圾
每十五分鐘就係度讚自己有幾勁幾勁
Mc四個option有一個岩嘅野都講得出
最尾嗰個鐘就淨係sell自己嗰course
Billy? 不了

一樣 九月𨳒到佢而家 d人仲一車車去報佢

啲dse雞見唔到掛

要屌得大力啲

我屌撚到你17 18收皮呀柒頭比利吳
屌你老母

我都係17dse
我同我個英文老師堂堂屌鳩佢冇人聽入耳 考份19mock650$仲要break得個一陣 好人少少好心就book 多日la 唔知d同學仔漏夜排隊 而家拎翻份野回望有咩感受
唯利是圖既人最黑我憎
條友仲要得個150cm又肥又柒把聲又gay,咁就仲黑我憎

有無得打電話玩鳩佢
垃圾billyng 咪撚害人啦
Paper1同3 d skills根本垃圾
得paper2叫做好少少

利申 上咗2期 俾frd水咗去報mock

屌佢老味 p1同p3簡直係垃圾 key word前一句後一句 屌你老母講撚晒啦 真係剩係得p2叫有啲用 幫你諗嘢 同埋expressions
其實有冇人知佢學歷??
佢好似完全冇提過

睇第一頁啦

我睇唔到有講billy ng學歷喎

City仔嚟 自己英文又廢開
係佢team人識英文咋
補過$30三粒鐘個班之後就已經知佢垃撚圾
每十五分鐘就係度讚自己有幾勁幾勁
Mc四個option有一個岩嘅野都講得出
最尾嗰個鐘就淨係sell自己嗰course
Billy? 不了

一樣 九月𨳒到佢而家 d人仲一車車去報佢

啲dse雞見唔到掛

要屌得大力啲

我屌撚到你17 18收皮呀柒頭比利吳
屌你老母

我都係17dse
我同我個英文老師堂堂屌鳩佢冇人聽入耳 考份19mock650$仲要break得個一陣 好人少少好心就book 多日la 唔知d同學仔漏夜排隊 而家拎翻份野回望有咩感受
唯利是圖既人最黑我憎
條友仲要得個150cm又肥又柒把聲又gay,咁就仲黑我憎

個陣我仲叫其他人補佢
好彩全部英文都至少有3

好戇鳩
上面條友真係好撚柒 堂數密左當加堂 數都唔撚識計就收嗲補下數先啦
利申比利苦主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞