billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
不過講開mock
我都想話下康Sir
佢雖然份人幾有心教幾好人
但係佢個mock差撚到仆街
首先請左班垃圾返嚟亂咁改
校內通識第一名,改卷條垃圾竟然話我冇例子同埋唔夠概念就當左我離題
有啲題目我明明睇返網上解卷
好肯定係同Marking中左係岩晒
點知條友又唔知做乜鳩俾咗勁低分我
最後得lv5
個mock成$600仲要擺咗好多心機同精神去做點知勁hea改
好我出面又有其他朋友又係成績唔錯點知竟然得lv2
但係我睇過佢分卷改卷條友落左勁多√
最後評語果條垃圾寫咗「應背更多全球化有關的概念」就算

康蛇係好人 但就要係遵理做

佢係好人嘅
但係我哋2月3號考
佢2月5先至喺Facebook到公開請人
聽人講只要一係5**就即刻請
比着我要半個月之內改晒3000分卷,一定見到5**照殺請咗先唔會睇下人地咩料先

都係既 無計佢趕進度
算啦 mock唔好咁認真 唔好比份mock影響自己 都係個參考姐
除左份mock 19啲之外佢啲筆記都幾高汁既

補咁多唯一有用係康sir

BC唯二清泉 Hong sir 同經濟嗰個C Yueng
YY乜柒都係垃圾
賣包裝marketing同心理

岩 我都係咁話 肥康真係清泉黎
不過講開mock
我都想話下康Sir
佢雖然份人幾有心教幾好人
但係佢個mock差撚到仆街
首先請左班垃圾返嚟亂咁改
校內通識第一名,改卷條垃圾竟然話我冇例子同埋唔夠概念就當左我離題
有啲題目我明明睇返網上解卷
好肯定係同Marking中左係岩晒
點知條友又唔知做乜鳩俾咗勁低分我
最後得lv5
個mock成$600仲要擺咗好多心機同精神去做點知勁hea改
好我出面又有其他朋友又係成績唔錯點知竟然得lv2
但係我睇過佢分卷改卷條友落左勁多√
最後評語果條垃圾寫咗「應背更多全球化有關的概念」就算

康蛇係好人 但就要係遵理做

佢係好人嘅
但係我哋2月3號考
佢2月5先至喺Facebook到公開請人
聽人講只要一係5**就即刻請
比着我要半個月之內改晒3000分卷,一定見到5**照殺請咗先唔會睇下人地咩料先

都係既 無計佢趕進度
算啦 mock唔好咁認真 唔好比份mock影響自己 都係個參考姐
除左份mock 19啲之外佢啲筆記都幾高汁既

補咁多唯一有用係康sir

BC唯二清泉 Hong sir 同經濟嗰個C Yueng
YY乜柒都係垃圾
賣包裝marketing同心理

岩 我都係咁話 肥康真係清泉黎

Cliff
衰啲講句 呢啲所謂名師都係為賺你嘅錢姐 理撚得你地咁撚多咩 做生意架大佬
衰啲講句 呢啲所謂名師都係為賺你嘅錢姐 理撚得你地咁撚多咩 做生意架大佬

我至憎billy, 成日以為係燈塔多人補, 大支野,煩到閪咁。唔明點解咁多人補佢。 係講野快少少之外有咩咁好?

alicia 起碼有心,落左堂之後慢慢問。

利申:前員工

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

Winter/Guy Keung 呢?
睇真人好似幾nice

Guy leung 好似以前剩女大作戰
billy條賤畜比同事抽水,點睇

笑死

燈塔爲咗保持佢個形象,下年條賤畜起碼應該冇咁多宣傳

又被燈塔del cm!?

琴日屌佢果條竟然冇del
宜家成百幾條屌佢

條kelvin lau想重蹈OM覆轍?

宜家成百幾條屌佢

愈del咪愈多

宜家成百幾條屌佢

愈del咪愈多

推爆條仆街
我至憎billy, 成日以為係燈塔多人補, 大支野,煩到閪咁。唔明點解咁多人補佢。 係講野快少少之外有咩咁好?

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

睇真人好似幾nice

guy leung係超級nice,教得好唔好唔知

Guy Leung 教個幾招口訣真係幾好用
不過我無補Hong sir,無得比較
講開mock我想屌柒條lori tsang 個ans 整得hea到

仲有ken fung 4月1就考phy, 可以而家都仲未收到份mock

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

佢所有期數上晒會扮巡下堂咁
個個老師來唔該前唔該後
Andy y又話買野飲俾我地吹下水咁
屌佢老味
Yy佢理都唔理你地,眼神接觸都無,直行直過
但佢個助手就相反好有禮貌(唔係果個咩呀luck)

有無多啲料爆

咁多個之中yy最串
唔會理人

利申員工

做咩事

睇真人好似幾nice

係,但winter最nice

But真人幾有氣質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞