billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
其實有冇人知佢學歷??
佢好似完全冇提過

睇第一頁啦

我睇唔到有講billy ng學歷喎

好似hku English
CS真係有你地講到咁好咩
上年上佢個ultimate intensive真係伏撚到仆街 完全浪費時間

2月開始補 但我覺得幾好喎 可能我底差

補習界來講最有良心係佢
邊會有補習老師新年真係會逐個逐個派利是入面有$50
之後到最尾一堂訂晒麥當勞請全班食包
每人親手送支筆比佢叫佢考試嗰陣放喺台面代表佢支持住佢
現場聽佢最尾說話聽到想喊

CS真係好錫學生 我都係最後一堂上live聽到眼濕濕

我諗佢係第一個大型補習老師我對住佢講野可以唔使扮正經,可以好似一個跟左好耐好frd既老師咁
用吹水語氣同佢講野都可以好開心
唔會求其答你兩句就hea你走
認真 DSE英文要嘅所謂skills真係好有限
英文底好嘅 根本完全唔洗補習
底差嘅 你初中開始就應該睇多d書 做下grammar練習
唔通補幾個月乜9 intensive
學埋啲巧立名目嘅skills 就可以化腐朽為神奇咩...
語文嘅野根本就浸淫出嚟
上佢真係冇乜用,佢啲skill完全廢 浪費左我咁多錢去報 就連佢個mock卷都hea對 成份paper 3冇幫我對
最後個期派p3 17,18分

我d frd日日睇bn 5** writing真跡
明明冇底都睇。。。cls

btw, 真係唔知佢係唔係真係5**, 吹水真係唔知
不過打出嚟係好睇好多嘅
我今年已經yr3
陳法拉skill好似我F.6果年呀比利已經教緊
得罪講句,教書黎講佢又真係算最好
改文詳細到仲多comment過我原作篇文
雖然今次唔抵幫,但上面話咩後悔真係好撚嘔心
又要屌又要補
利申補過cs同仲哂時間
係錫學生就唔會係咁加連堂
仲有之前試個emily把死人聲
最後個期派p3 17,18分

我d frd日日睇bn 5** writing真跡
明明冇底都睇。。。cls

btw, 真係唔知佢係唔係真係5**, 吹水真係唔知
不過打出嚟係好睇好多嘅

佢改撚哂d野架 改到d vocab係佢教咁
billy係垃圾

btw lihkg 嗰個英文私補老嗰個facebook都唔好得去邊, 係咁踩人哋 以為自己喺道德高地 自己先至係英文救世主

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛
得罪講句,教書黎講佢又真係算最好
改文詳細到仲多comment過我原作篇文
雖然今次唔抵幫,但上面話咩後悔真係好撚嘔心
又要屌又要補
利申補過cs同仲哂時間
係錫學生就唔會係咁加連堂
仲有之前試個emily把死人聲

中5既你 中6仲補billy只能說祝你好運

2 3底個啲真係自求多福

你補咩都u架啦

係喇柒頭皮死韓狗過主喇
返去你啲韓國雞post到圍爐打j喇
billy係垃圾

btw lihkg 嗰個英文私補老嗰個facebook都唔好得去邊, 係咁踩人哋 以為自己喺道德高地 自己先至係英文救世主

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

講多啲

佢初時講話唔會再出short task, 我當時覺得好合理, 但係搵搵下見到今年嗰個markers report 有一頁好唔對路, 佢話paper3唔會限制只係出long task, 佢就咁用以往past paper尼推論以後都唔會出short task真係隨時害死人

btw 我估今年都唔會玩野, 都係三個18 long task
billy係垃圾

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

Kris Lau係賤狗喎

私補啵
補足成個f.6,完全無跟佢既skill,做B1,最後有4入U,TD包分轉9間TSSC,三文一數,屌你垃圾口號,同班fd日日笑,完全無撚用
補足成個f.6,完全無跟佢既skill,做B1,最後有4入U,TD包分轉9間TSSC,三文一數,屌你垃圾口號,同班fd日日笑,完全無撚用

唉 好後悔上年中6補佢
我個frd補edxxx Fxxx
仲好過我 真係教啲實用野
個陣我仲笑佢戇鳩
原來我先係戇鳩個個

好彩英文有3
billy係垃圾

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

講多啲

佢初時講話唔會再出short task, 我當時覺得好合理, 但係搵搵下見到今年嗰個markers report 有一頁好唔對路, 佢話paper3唔會限制只係出long task, 佢就咁用以往past paper尼推論以後都唔會出short task真係隨時害死人

btw 我估今年都唔會玩野, 都係三個18 long task

Dse都唔會出short task
得UE先會

考個陣係唔會用得返
mon緊post既18 19DSEer 信不信由你
唔好後悔就得
佢同 kris lau 一樣都係垃圾

成日狗咬狗

佢屌billy係幾好笑 但佢成日chok行哂以為自己好型咁 重點係佢個頭唔知想點
billy係垃圾

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

講多啲

其實改文只係r人補佢
同埋改文只係屌下你篇文
又唔會比到啲咩實質建議你

我試過作一篇文 佢可以比5+我

但我得3至4既底
咪玩喇
billy係垃圾

其實個條友真係好仆街
希哥呀嘛

講多啲

Dse都唔會出short task
得UE先會

2016, 考評局無啦啦有頁咁嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞