billy終於都比人屌鳩啦

1001 回覆
161 Like 5 Dislike
有冇巴打可以指點迷津
如果要補補咩好

form幾?
我今年retake 諗住補下佢睇下有咩skills 跟住上到唔知第幾期佢教咗個skill叫乜陳法拉 我已經心諗做乜9 跟住我補多期就冇補

巴/絲打 retake補小型/beacon emily 啦 好似唔錯的

利申:無補emily 不過有師姐話paper2多得emily有5**

Emily幾錢人工請你呀屌你老母
前幾年補過
上堂水份勁多
果時教黎教去都係果d skills
reading 同 listening 既都正常野
writing d 野冇撚用
有冇巴打可以指點迷津
如果要補補咩好

補cs

利:cs打手
我今年retake 諗住補下佢睇下有咩skills 跟住上到唔知第幾期佢教咗個skill叫乜陳法拉 我已經心諗做乜9 跟住我補多期就冇補

yes,我聽到陳法拉之後真係當堂o撚左嘴懶好笑咁 佢d傻鳩學生又真係on9到抄個陳法拉落skillbook度 補左幾期之後發覺佢教d嘢好多都用唔到,最尾果期直頭唔撚去
中5既你 中6仲補billy只能說祝你好運

2 3底個啲真係自求多福

我極度懷疑我識你

巴/絲打 retake補小型/beacon emily 啦 好似唔錯的

利申:無補emily 不過有師姐話paper2多得emily有5**

Emily幾錢人工請你呀屌你老母

我無補過emily 我呢句其實只係講翻事實,我一個17dser會有人請我做打手 ,言歸正傳,我師姐比我feedback係正面唔通我要特登踩emily? 而我自己都可以同你講補小型係最好

yes,我聽到陳法拉之後真係當堂o撚左嘴懶好笑咁 佢d傻鳩學生又真係on9到抄個陳法拉落skillbook度 補左幾期之後發覺佢教d嘢好多都用唔到,最尾果期直頭唔撚去

我都好撚後悔 利申仲有兩堂連堂未上
中5既你 中6仲補billy只能說祝你好運

2 3底個啲真係自求多福

我極度懷疑我識你

咁過癮
aim5*up補邊個好 唔考慮cs啦
有冇巴打可以指點迷津
如果要補補咩好

Cs
billy係垃圾

btw lihkg 嗰個英文私補老嗰個facebook都唔好得去邊, 係咁踩人哋 以為自己喺道德高地 自己先至係英文救世主
佢同 kris lau 一樣都係垃圾
billy係垃圾

btw lihkg 嗰個英文私補老嗰個facebook都唔好得去邊, 係咁踩人哋 以為自己喺道德高地 自己先至係英文救世主

邊個
billy係垃圾

咁客觀講翻句,佢又無點講錯billy,不過係語氣比較串姐,不過我又唔覺佢有講自己係saviour
垃圾mock
Paper1多題目到仆街
Paper3 datafile十幾頁 勁多文字消化
billy係垃圾

咁客觀講翻句,佢又無點講錯billy,不過係語氣比較串姐,between我又唔覺佢有講自己係saviour
見你地聽佢啲skills聽到咁嘅樣:
我就好想叫你地快啲走
你地值得搵過個更加好嘅補習老師
利申 sit堂狗 覺得佢把聲真係好煩
billy係垃圾

咁客觀講翻句,佢又無點講錯billy,不過係語氣比較串姐,不過我又唔覺佢有講自己係saviour

係唔係Hxx哥? 之前我補佢,講真學嘅野完全冇用,最要有半堂淨係串billy
billy係垃圾

係唔係Hxx哥? 之前我補佢,講真學嘅野完全冇用,最要有半堂淨係串billy

係,無不過唔清楚
billy係垃圾

係,無過唔清楚

老實講 你唔講起beacon emily我都唔知有呢個人 但小型補習社我又唔係好熟 驚瀨野 不過算啦 依家得返咁少時間都冇得補 唯有自求多福
平心而論 billy教paper 2 d elaboration都ok既 佢都派好多sample essay 得閒可以睇下 不過佢入面寫嗰d useful sentence就真係唔睇好過睇啦 費事比hkeaa話inappropriate 至於paper 1同3 d skills真係不敢恭維...
18dse 想補paper3 eng aim5補邊個好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞